ajtók

Ajtók modern megjelenéssel!

Lépést tartva a mindenkori igényekkel, az ajtók több változata is megtalálható az Ajtóház Zrt. kínálatában, mely nagy figyelmet fordít arra, hogy elérhető áron kaphassunk kiváló minőséget! Bármilyen igény esetén segítséget tudnak nyújtani, hiszen egyedi méretekkel is elérhetőek az egyes tokok és ajtók, melyek esetében színvonalas kialakítás és ízléses megjelenés a jellemző! Amennyiben hosszú távra tervez és elegáns megoldásokat keres, akkor a kínálatban garantáltan megtalálhatja számításait ezekkel a szempontokkal!

Tags: Ház, lakás , családiház, ajtók

Milyen áron kapható fehér beltéri ajtó?

Az oldalunkon számos ajtó közül válogathatnak az érdeklődők. Ezek mind esztétikus külsőben vásárolhatóak meg. A fehér beltéri ajtó kedvező áron vásárolható meg. A fehér beltéri ajtó minőségi nyílászáró, ami megfelelő anyagból készült. A honlapunkon sok hasznos információt érhetnek el a beltéri ajtókkal kapcsolatban. Nézze meg az ajánlatokat, majd válassza ki a megfelelőt!

Tags: Webshop, ajtók, nyílászárók

Emelő-toló ajtó minden mennyiségben

Igen fontos Önnek, hogy a gyönyörű teraszra egy emelő-toló ajtó kerülne beszerelésre? Minden álma, hogy olyan hétvégi házat építsen fel, ahol a család apraja-nagyja igen kellemesen érezheti magát? Mi egyedi vörösfenyő emelő toló ajtók gyártásával is foglalkozunk, ráadásul közel 20 éve! Ha úgy érzi, hogy segíthetünk Önnek álmai megvalósításában, akkor várjuk megrendelését!

Tags: Építőipar, építőanyag, ajtó, ajtók, emelő-toló ajtó

Nyílászáró

Weboldalunkon mindent megtudhat a fa, műanyag, fém és speciális összetételű, borítású nyílászárókról, ezen kívül garázskapukról, ablakkönyöklők, kilincsek, szalagfüggönyök, padlófeljárók és egyéb kiegészítők teljes körű leírása és választéka várja kedves olvasóinkat. Mi már a kiválasztásban is szakmai segítséget nyújtunk Önnek, hogy megtalálja otthonához a legmegfelelőbb nyílászárókat. Ne feledje, ha nyílászáróról van szó, akkor nyílászáró.info!

Tags: Építőipar, építőanyag, Ablakok, ajtók, nyílászáró