City Rent A Car Kft

Furgon bérlés kedvező ár/érték aránnyal

Teherautóra van szüksége? Egy alkalomra, vagy hosszabb távra? Ismerje meg teherautó bérléssel foglakozó weboldalunk kínálatát . Két típusú furgont is ajánlunk. Az elsőt kisméretű áru szállítására (iratok, alkatrészek, stb.), míg a másik típust nagyobb méretűek gyors célba juttatására ajánljuk. Kiváló műszaki állapot, B-kategóriás vezetői engedély.

Tags: Autó, motor, Szolgáltatás, bérfurgon, bérteherautó, City Rent A Car Kft, furgon kölcsönzés

Bútorszállításhoz béreljen teherautót Törökbálinton!

Költözködik, vagy szervizben van a bútorszállító autója? A City Rent A Car Autókölcsönző Kft bér teherautójával megoldhatja a problémáját. Ajánljuk a dobozos Ford Transit teherautónkat, melybe 8 raklapnyi könnyebb dobozos áru befér. Teherautónkat megtekintheti és átveheti Törökbálinton, de kérésre házhoz is kiállunk vele Budapesten, ahol az autó átadás és átvétel is megoldható.

Tags: Autó, motor, Szolgáltatás, budapest, City Rent A Car Kft, Ford Transit, kölcsönzés, teherautó bérlés

Autóbérlés Budapesten, nem mindennapi áron!

Nálunk nem kell kutatnia az autóbérlés, autókölcsönzés árai után. Nem kell Ide-oda kattintani, visszatérni az autókölcsönző oldalaihoz. Hogy miért? Mert, az összes árunkat egy oldalra gyűjtöttük össze. Így itt minden fontos információt megtalálhat. Autó kategóriák (személy, teher, mikrobusz, stb.), kiegészítők (pl. ponyvás utánfutó, motorszállító, stb.), márkák és típusok (Skoda, Iveco, Ford, stb.), bérlési időtől függő csökkenő árak! S, természetesen a kaució is egyértelműen fel van tüntetve. Az autóbérlés árak kitűnőek, akár az autók műszaki és esztétikai állapota.

Tags: Autó, motor, Szolgáltatás, autóbérlés, autókölcsönzés árak, autókölcsönző, budapest, City Rent A Car Kft