coaching

Mikor érdemes a coaching mellett dönteni?

Nehezen lehet eldönteni, hogy valóban szükségem van-e egy szakértői tanácsadásra vagy sem. Ebben az esetben az első coaching ülés alkalmat teremt arra, hogy erre a kérdésre könnyedén választ kapjunk. Ha további ülésekre van szükségünk, akkor a szakértő ebbe az irányba terel bennünket. A Vértes consulting készséggel áll a rendelkezésünkre, és érdemes időpontot egyeztetni.

Tags: Szolgáltatás, coaching

Coach Szolnokon

Próbáld ki te is a coach által nyújtott előnyöket. Nagyon sok olyan ember van, aki úgyszólván szeret álmodozni vagy stílusosabban fogalmazva álmodozónak szülték. Semmi gond nincsen ezzel eddig, azonban rendkívül sokan ebből a csoportból kudarcokat élnek át és fájdalmas időkben kétségbeesettel, félnek, hogy nem sikerül elérni az álmokat. Az a véleményem, hogy egy kis szakértő segítséggel minden gyökerestől megfordulhat, hiszen Róma sem egy nap alatt épült. Nézd át te is az oldalunkat.

Tags: Szolgáltatás, coach, coaching, Szolnok

Céges tréningek Budapesten

Budapesti székhellyel rendelkező Results Training Kft. már több, mint 10 éve jelen van a magyar piacon. A kiterjedt tréneri hálózatnak köszönhetően többféle tréning is rendelhető. A coaching és vezetőképzés mellett csapatépítéshez is rendszeresen veszik igénybe más cégek a Results Training Kft. szolgáltatásait. A tréningek kettős célja egyrészt az egyéni aktív és hatásos figyelmi képzés, másrészt a másik fél hatásos meggyőzése a kollektív információk alapján.

Tags: Oktatás, tanfolyam, céges tréningek, coaching, vezetőfejlesztés

Profi Coach képzés

Már nagyon sok típusú coach képzés elérhető az év minden szakaszában. Érdemes körülnézni a http://coachkepzes.szervezetepites.hu/ oldalon, ahonnan meg lehet tudni a szükséges információkat. Érdemes betekinteni a képzési naptárba, amelyből megtudhatjuk, hogy pontosan hol és mikor lehet elérni ezeket a képzéseket. Ez egy valóban jó döntés, aki elvégez egy tanfolyamot, soha nem fogja ezt megbánni. Minden fontos információ megtalálható a honlapon is.

Tags: Szolgáltatás, coach, coaching

Coach képzés Budapest

„Az önismeret a legjobb út a magabiztosság felé…” – állítja Sam Weider, egykori, kevésbé ismert amerikai író. Igaza van, ha nem tudjuk, mit tudunk, kik vagyunk, nem tudjuk azt sem, hogy mennyire vagyunk értékesek. Iratkozz be te is egy coach képzésre, ahol meg tudhatod magadról a legjobb információkat! Ha nem tudod pontosan hogy ki is vagy te, mint egyéniség akkor neked való ez a képzés! Mi megadjuk a kezdő lépéseket, hogy boldogan éld a napjaidat, és hogy mindennek tudj örülni, ami csak igazán fontos!

Tags: Szolgáltatás, coach, coaching

Mire jó a coaching?

A pénzügyi, gazdasági megbeszélések, ütemtervek során mindinkább előtérbe kerül az üzleti coaching. De mi is a coaching? A coaching gyakorlatilag egy speciális edzés, ami nem fizikai, hanem mentális, szellemi jellegű. Az üzleti edzés során az "edző" kérdéseket tesz fel ügyfelének, amelyek által a tervek, célkitűzések, esetleges akadályok is felszínre kerülnek. Mivel a Coach (edző, vagy tréner) nem tanácsadó, így az ügyfélnek kell megtalálni a szükséges lépéseket, majd végigmenni azokon.

Tags: Oktatás, tanfolyam, coaching

Euro-Trade Services Bt.-Komplex Üzleti Tanácsadás Önnek!

Az Euro-Trade Services Bt. komplex üzleti megoldásokat kínál alapvetően kis és középvállalkozások számára, elősegítve értékesítési lehetőségeiket, a fokozottabb külpiaci jelenlétet. Hozzájárulunk gazdálkodásuk hatékonyságának javításához, megteremtve a piac igényeihez való rugalmasabb alkalmazkodás és fejlődés lehetőségeit. Partnereinkkel együttműködve dolgozzuk ki a továbblépés lehetséges irányait, építünk fel stratégiát, kimunkáljuk és koordináljuk piacbővítést, hatékonyságot, versenyképességet célzó projektek megvalósítását.

Tags: Üzlet, adminisztrációs feladatok, back office, Cash-Flow menedzsment, Cash-Flow tervezés, cégátvilágítás, cégjogi képviselet, cégképviselet, coaching, értékesítés monitoring, értékesítési tanácsadás, export tanácsadás, import tanácsadás, kereskedelmi képviselet, közvetítői kereskedelem, külpiaci képviselet, márkaképviselet, mentoring, pályázatírás, piacelemzés, piackutatás, pozícionálás, SWOT analízis, szakfordítás, szakmai út szervezés, tolmácsolás, ügynöki kereskedelem, üzleti megoldások, üzleti szolgáltatás, vállalati tanácsadás, versenytárselemzés