dekoráció

Vásároljon praktikus lapfüggönyt

Megunta a sok függöny mosást és vasalást? Itt az idő, hogy lazítson. A lapfüggöny használata igen előnyös mosási szempontból és egyszerű kezelés szempontjából is egyaránt. Igen előnyös, mivel nem kell mindig levenni és feltenni amikor tisztításra szorul, valamint könnyen beállítható, hogy mennyi napfényt engedjen be. A lapfüggöny modernné és hangulatossá varázsolja a helyiséget is.

Tags: Ház, lakás , családiház, dekoráció, lapfüggöny

Dekoráció

Ha önnek egy felkészült szakértő csapatra van szüksége abban, hogy a legjobb dekorációt mutassa a szülinapi partin, vagy akár egy fontos rendezvényen keresse a mi csapatunkat. Mi mindenben a segítségére leszünk, hogy a legjobban sikerüljön az ön rendezvénye. A legjobb árakon és minőségben biztosítjuk önnek, minden képzeletet megvalósító, modern, egyedi, hangulatos, vagy éppen az igazi nagy bulihoz kellő dekorációt. Válasszon ön minket!

Tags: Szolgáltatás, dekoráció, esküvői dekoráció, rendezvény

Zambo Fólia

Gyors és szinte láthatatlan védelem. Ma minden autó megérdemli mivel a jelenlegi gyártástechnológia a festési vastagságokat nagyon minimalizálja a vizes bázisú festékek tapadása is. 2004 januárjától kizárólag a SKYFOL, SUN – GARD és GLASS – GARD fóliákat telepítjük – ma több száz tekercses raktárkészlet szolgálja vásárlóink igényeit. A hagyományos technológiával készült fóliáktól a különleges szerkezetű és fémezésű anyagokig nálunk minden megtalálható, sőt, igazi technikai csemegékkel is találkozhatnak.
Az autók üvegein kívül fóliázzuk még azok karosszéria elemeit is.

Tags: Autó, motor, autófólia, dekoráció, épületfólia, karosszéria fólia

Gravírozás - Cook Reklámstúdió

Cégünk reklám dekorációval foglalkozik, fő tevékenységi körünk a felirati rendszerek, gravízórás, világító táblák és a digitális nyomtatás.

Tags: Szolgáltatás, dekoráció, digitális nyomtatás, felirati rendszer, gravírozás, Reklám

Minden ami reklám,nálunk-Timprint Kft.

Teljes körű reklámszolgáltatás egy helyen, grafikai tervezéstől kivitelezésig. Emblémázási lehetőségek: tamponnyomás, szitanyomás, gravírozás, dombornyomás, hímzés. Cégtáblák, reklámtáblák: vágott illetve digitális nyomtatással. Autó és kirakat dekoráció,dekor falfestés.Világítótábla, neonfelirat, totemoszlop, élvilágító, habbetű, cégtábla, reklámtábla gyártása saját műhelyünkben. Cégtáblák karbantartását is vállaljuk. Névjegykártya, szórólap készítése,reklámajándék,reklámtoll forgalmazása és feliratozása,munkaruha,póló,léggömb,zászló.

A Timprint segít az Ön cégének,

Tags: Szolgáltatás, dekoráció, emblémázás, reklámajándék, reklámgrafika, reklámtábla, Timprint Kft.