domain

Megbízható tárhely

Egy cég hatékony működtetéséhez nagyon sok minden kell. Fontos, hogy az ügyfelek bármikor tudakozódhassanak, és ehhez egy weboldal a legmegfelelőbb. Nagyon sok vállalat kihasználja az újonnan létrejött vagy a feltörekedni vágyó kis cégeket, és nagyon előnytelen ajánlatokat tesz. Forduljon hozzánk, hisz mi nagyon olcsón adunk tárhelyet, akár több domainnel együtt. Ha profitáló vállalkozást szeretne, akkor itt az ideje lépéseket tenni. Honlapunkon bővebb információkat talál.

Tags: Tárhely, domain, domain, szerver, tárhely

Domain regiszráció

Amennyiben ön is rendelkezik vállalkozással, akkor bizonyára már tisztában van azzal, hogy a piac folyamatosan fejlődik és ennek értelmében a cégnek is fejlődnie kell, hogy tudja tartani a lépést a versenytársakkal. Az internetes megjelenés a cégek részére mára már elengedhetetlen, hiszen rengeteg ember lóg naphosszat a világhálón. Cégünk foglalkozik domain regisztrációval, illetve teljes körű internetes megjelenést tud biztosítani bárkinek. Tegyen ön is próbára minket!

Tags: Internet, domain, tárhely

Profi webtárhelyek kedvező áron!

Mi tudjuk, hogy a webtárhely esetében teljes mértékben fontos a profi megbízhatóság, a lehető legjobb minőség, illetve fontos a jutányos ár is. Ha Önnek olyan webtárhelyre van szüksége, amely garantálni tudja a legjobb, versenyképes árakat, illetve a legpraktikusabb csomagokat is. Tekintse meg a széles választékot, ahol biztosan megtalálja az ideális megoldást!

Tags: Szolgáltatás, domain, tárhely, webtárhely

A tárhely kiválasztása segítség nélkül

Amikor egy tárhely kiválasztása előtt áll és semmi segítsége nincs, akkor elsősorban nézze azt meg, hogy milyen és mekkora az adott tárhely felhasználóinak száma, hiszen a nagyon magas szám azt mutatja, hogy sikeres és megbízható is. Persze ás dolgokat is figyelembe kell venni, olyanokat, amelyek a hasznunkra válnak és megfelelnek a mi céljainknak.

Tags: Tárhely, domain, domain, tárhely

Kedvezményes domain regisztráció neked is

Ha úgy gondolod, hogy nem akarsz tovább várni és végre itt az ideje annak, hogy beinduljon weboldalad, melyről olyan sokáig álmodoztál, akkor rajta, tedd meg az utolsó lépést. Látogasd meg weboldalunkat és mi megoldjuk neked a webtárhely bérlést és a domain regisztrációt egyaránt. Most végre beindíthatod weblapodat! Rajtunk nem fog múlni a sikered, mert mi minden megrendelőnknek igyekszünk a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtani.

Tags: Internet, domain, domain regisztráció, regisztráció

Tárhely cégek számára

Egyáltalán nem mindegy, hogy ön egy céget vezet, kisebb vállalkozást, vagy csak egy két emberrel dolgozik együtt. Persze én most nem arra gondolok, hogy önnek nem mindegy, hanem a technika részére céloztam. Egy közös viszont van bennük: mindenik esetben weboldal és tárhely szükséges. De ön szerint számít-e az, hogy melyik esetben mekkora az a tárhely ami használatban van?

Tags: Tárhely, domain, domain, tárhely, tárhely szolgáltatás

Igényelni szeretnéd a legolcsóbb tárhelyt?

A bérelt tárhely méretétől sok minden függ. Ha a szerveren csupán kevés területet béreltél ki, előfordulhat, hogy egy bizonyos látogatottság fölött gondok adódnak a gyorsassággal, betöltéssel. Az sem mindegy, hogy milyen célra béreled a tárhelyet. Minél több fotót vagy extrák szeretnél a weboldalra feltölteni, annál nagyobb méretű tárhelyre lesz szükséged.

Tags: Tárhely, domain, domain, tárhely, tárhely Győr

Tárhely

Tekintse át oldalunkat és szolgáltatásainkat, vásároljon IT kiszolgálást Magyarország egyik piacvezető cégétől. Több éves tapasztalatunk garantálja Önnek, hogy minőségi szolgáltatást kap kiváló áron. Az évek során több ezer tárhelyet szolgáltunk ki, több mint 2000 darab domaint regisztráltunk, és sokszáz szervert helyeztek el ügyfeleink saját szervertermünkben a Victor Hugo utcában található Budapest Internet Exchange központban. Weboldalunkon megrendelheti szolgáltatásainkat, amelyeket 24 órán belül aktiválunk.

Tags: Tárhely, domain, domain, tárhely, webhosting

Legújabb domain csomagok, kedvező feltételekkel

Ha szeretne lépést tartani a megújuló internetes trendekkel akkor váltson olyan domain és tárhely szolgáltatóra aki a legújabb technológiákat kínálja. Cégünk az alap domain és tárhely csomagok mellett olyan kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt amelyek segítségével lépést tarthat az új igényekkel. Az egyik ilyen funkció az sms szerver amely segítségével automatizálhatja az ügyfelekkel való kapcsolattartást.

Tags: Tárhely, domain, domain

A domain és a tárhelyek

Először regisztrált felhasználóknak próbálunk kedveskedni oldalunkkal, hogy könnyebben elboldoguljanak a domain és a tárhelyek fogalmaival. Érdemes átlapozni oldalunkat, ahol egy nap alatt elintézzük a saját, kívánt domain nevet. Mi minden problémát orvosolunk, így ha szeretné, akkor 14 napig ingyenesen ki is próbálhatja. Ha kedvet kapott, keressen meg minket. Tanulmányaink mindenki számára elérhetőek, így nyugodtan lehet böngészni oldalainkon.

Tags: Internet, domain, tárhely

Domain ellenőrzés

Ingyen honlap ajándékba céged fellendítésének érdekében! gondolj csak bele! Mennyi pénzt spórolsz meg, ha már nem kell több reklámot fizess? Mi 17 900 Ft-ért biztosítunk neked domaint és tárhelyet is, így a honlapot már ingyen kapod hozzá! Ingyenes domain keresés és ellenőrzés! A legjobb választás lenne, ne hagyd ki! Vegyél rész partnerprogramunkban is további pénzkeresés érdekében!

Tags: Tárhely, domain, domain, Domain ellenőrzés

Hogyan hatékony a tárhelybérlés, a domain regisztráció, mire jó a dedikált szerver?

Nem kell külön bajlódni a domain regisztrációval, a névszerverek átállíttatásával, ha olyan tárhely szolgáltatót választunk, amely a webtárhely szolgáltatás mellett a domain regisztrációt is elintézi helyettünk. Az ilyen webtárhely szolgáltatók legalább a .hu TLD-jű domain neveket regisztrálják, de sok van közöttük, amelyek másféle nemzetközi TLD-re végződő domain neveket is regisztrálnak.

Tags: Tárhely, domain, dedikált szerver, domain, domain regisztráció, tárhelybérlés

TárhelyProfi.eu - webáruház fejlesztés

Webáruház fejlesztés sablonból vagy egyedi igény alapján, tárhelyszolgáltatással. Szükség esetén termékfeltöltés, teljes körű adminisztráció, üzemeltetés, keresőoptimalizálás. Több, mint harminc végződésre domain regisztráció. Webáruházak számára optimalizált tárhelycsomagunk a tárhely méretén kívül korlátlan paraméterekkel használható. Szerver szolgáltatásaink: szerverépítés, telepítés, karbantartás, felügyelet, üzemeltetés. Nálunk nincsenek rejtett költségek és nem ajánlunk olyant, amire nincs szüksége!

Tags: Honlapkészítés, domain, domain regisztráció, tárhely, webáruház, webáruház fejlesztés

Tárhely és webtárhely szolgáltatások a MAXER Hostingtól

A MAXER Hosting már 8 éves tapasztalattal rendelkező tárhelyszolgáltató. Gyors és minőségi tárhelyet kínálunk, továbbá domain regisztrációt és átregisztrációt többféle végződéssel. Tárhellyel rendelkező ügyfeleink könnyen karbantarthatják tárhelyüket egy jól átlátható adminisztrációs felület segítségével. Leendő és új ügyfeleink weboldalunkon több tárhelycsomagból választhatnak. Segítőkész non-stop ügyfélszolgálat, magas rendelkezésreállású szerverek és rendszeres adatmentés.

Tags: Tárhely, domain, domain, honlap tárhely, maxer.hu, tárhely, webhosting, webtárhely

Olcsó tárhely

A honlap sikerességének az egyik alapköve a webtárhely. Ezért nem szabad elkapkodni a tárhely szolgáltatást. Nagyon fontos, hogy megbízható tárhelyet válassz, szakszerű supporttal és nagy elérhetőséggel. Bízd ránk az ajánlást és hidd el nem csalódhatsz az általunk kínált tárhelyekben, hiszen a világ legjobb tárhelye kitüntetést már mindegyik megszerezte. Amennyiben szeretnél többet megtudni a kitűnő lehetőségekről és akciókról, akkor nincs más dolgod, mint minket választani.

Tags: Tárhely, domain, domain, olcsó tárhely, olcsó webtárhely