elektromos targonca

Elektromos targonca

A LiuGong elektromos targonca nem szennyezi a környezetét, bivalyerős akkumulátorával nap végéig egészen biztosan nem kell tölteni. a LiuGong kína vezető targonca gyártója. A hatalmas földmunkagépeket is készítő cég egyetlen hazai forgalmazóval rendelkezik, ez pedig a Best Machinery Kft. A cégnél lehetőség van az elektromos targoncák megtekintésére, kipróbálására. Mindezt mindenféle kötelezettség nélkül teheti meg az érdeklődő. Mindössze el kell utaznia Szigesztentmiklósra.

Tags: Ipar, elektromos targonca

EP elektromos targonca

Kedvező árú és magas minőségű elektromos targoncát szeretne vásárolni? A Targonca Shop megoldást jelenthez logisztikai problémáira. A Targonca Shop 18 éves targoncaipari tapasztalattal lett létrehozva, hogy Önök a lehető legjobb minőségű kiszolgálást kapják. Weboldalunkon regisztrálhat hírlevelünkre, mely által folyamatosan tájékozódhat a targonca és az anyagmozgatás világának híreiről. Amennyiben új targoncát szeretne vásárolni társaságunk használt targonca beszámítást is vállal.

Tags: Fuvarozás, költöztetés, Gépipar, elektromos targonca, használt targonca, targonca, targonca javítás, új targonca

Targonca Shop

Online Targonca Shop az interneten! Látogasson el targoncás oldalunkra és tekintse meg kínálatunkat, melyben megtalálható mindenféle típusú EP targonca, új és használt targonca, robbanómotoros és elektromos targonca. Minden targonca típushoz rendelkezünk adapterekkel, így az Ön gépe személyre szabottan kerül átadásra. Targonca vétele esetén targoncát az árba beszámítunk. Keresse üzletkötőinket érdeklődjön a legújabb targonca akciókról.

Tags: Fuvarozás, költöztetés, Gépipar, elektromos targonca, használt targonca, targonca, targoncaszervíz, új targonca

Használt targonca

A Nagoya Kft. a TCM targonca kizárólagos magyarországi forgalmazója. 2006 óta forgalmazzuk a kimagasló minőségű OM raktártechnikai gépeket, 2008 óta a kedvező árfekvésű EP targoncákat. A robbanómotoros targoncák mellett OM típusú elektromos targonca is színesíti palettánket. Készletünkben akár használt targonca is található nagy választékban. Országos lefedettségű szervízhálózatunk garancia arra, hogy meghibásodott targoncája nem áll napokig.

Tags: Fuvarozás, költöztetés, Gépipar, elektromos targonca, használt targonca, targonca, targoncaszervíz, új targonca