épület

Irodaházak képviselete

Sok ember azt sem tudja, hogy mi tévő legyen egy ingatlan vásárlás során, hogy mi a teendő. Az irodaházak képviselete során sem tudja. Az irodaházak képviselete jelenti azt, hogy az adott irodaházat, amelyet felépítettek egy ingatlan cég képviseli, ő közvetíti és kizárólagos joga van az eladásra. Ilyen irodaházat rengeteget találunk.

Tags: Építőipar, építőanyag, épület, iroda

East-West Business Center irodák kiadók

Egy cég számára az a legjobb irodaház, amely a főváros középpontjában helyezkedik el, könnyen megközelíthető. Az East-West Business Center irodák kiadók ideálisak is erre. Az East-West Business Center irodák kiadók, amelyek között könnyen tudunk válogatni, ezek az irodák rendkívül jó elhelyezéssel bírnak a fővároson belül, minden nagyon közel van hozzájuk.

Tags: Ingatlan, épület, iroda

Passzív ház

Cégünk fő célja olyan környezetbarát házak, épületek tervezése, kivitelezése, amely nagy hangsúlyt fektett a körülötte lévő hatásokra is. Építészeti irodánk weboldalán sok olyan hasznos információt talál, melyek segítségével elképzelést nyerhet szolgáltatásainkról. Emellett a tervezők és a szakági tervek elkészítésével, kivitelezésével is foglalkozunk.

Tags: Építőipar, építőanyag, családi ház, építés, épület, ház, lakás