fan-coil

Termoventilátor technikai újításokkal

Napjainkban a háztartásoknak és a gyáraknak is számtalan lehetőség áll a rendelkezésükre abban, hogy lehűtsék vagy felfűtsék valamilyen mértékben a lakásokat, csarnokokat. A galletti.hu webáruházban megtalálható termoventilátor egy tökéletes megoldás arra, hogy a csarnokok és a gyárak le tudjanak hűlni, vagy fel tudjanak melegedni. A termoventilátor minden ipari létesítménynek jó választás.

Tags: Webshop, fan-coil, termoventilátor

A fan-coil készülék előnye

Egy hűtő-, fűtő berendezés ma már leginkább az iparban használatos, amikor gyárak, csarnokok felfűtésén, lehűtésén kell gazdálkodni. A nagy radiátorok, kazánok helyett érdemesebb egy takarékos fan-coil készülékbe fektetni, amely rendkívüli hatékonysággal rendelkezik. Az energiatakarékos berendezésnek köszönhetően így már sokkal kényelmesebben is meg lehet oldani ezeket a problémákat. A fan-coil készülék üzemeltetési tartománya nagyon széles.

Tags: Ipar, fan-coil

XT-HFT minőségi termoventilátor

Az f2komplex.hu oldalon számos olyan termék megtalálható, melyek csúcsminőségű alkatrészekből készülnek. Idetartozik például a termoventilátor is, amely a mezőgazdasági és az ipari területen is tökéletesen alkalmazható. Az XT-HFT termoventilátor számos kiegészítő opcióval rendelkezik. A készülék előnyei közé tartozik, hogy kis helyen nagy teljesítményre képes. Ez nem azonban nem azt jelenti, hogy nagy helyiségekben nem használhatók.

Tags: Webshop, fan-coil, termoventilátor

Folyadékhűtő elpárologtató hőcserélővel

A különleges fűtésre és hűtésre alkalmazható eszközök olyan extra funkciókkal rendelkeznek, melyek a háztartási használtot tökéletes kényelmessé varázsolják. A folyadékhűtő rendelkezik hűtő-fűtő tulajdonságokkal, hőszivattyúval, elpárologtató rendszerrel és beépített hidraulikus egységgel. A folyadékhűtő zajcsillapított változatban is megrendelhető. Ez annyit tesz, hogy működés közben nem lesz olyan hangos, mivel a kompresszor köré szigetelő anyagot tesznek.

Tags: Webshop, fan-coil, folyadékhűtő

Fan-coil megnövelt hőcserélővel

Válasszunk magunknak olyan klímakészüléket, amely több funkcióval is rendelkezik. A fan-coil modellek között van olyan is, amely növelt felületű hőcserélővel szerelt. Ezek akár harminc százalékkal nagyobb csövek is lehetnek, így nagyobb hűtő- és fűtőteljesítményt tudnak elérni, mint azt egyébként produkálni tudnak. A fan-coil így gyorsabban fűti fel a helyiséget is.

Tags: Ventilátor, fan-coil

Fan-coil háztartási célra

A fan-coil rendszerek nem másra használhatók, mint fűtésre vagy akár fűtésre és hűtésre. Az f2komplex.hu cége is ezekkel a rendszerekkel foglalkozik. A fan-coil berendezések napjainkban már egyszerűen elérhetők háztartások számára is. A háztartási felhasználás során kisebb teljesítményű fan-coil-ra lesz szükség. Azonban ebben az esetben is egy termosztáttal fogja tudni irányítani a hőmérsékletet.

Tags: Webshop, fan-coil, termoventilátor

XT-HFT termoventilátor

Az f2komplex.hu oldalon olyan fűtéshez vagy éppen hűtéshez használható rendszereket tekinthet meg, melyek között szerepel a termoventilátor is. A termoventilátor egy hatékony megoldás, melyet könnyedén felszerelhet mennyezetre, vagy oldalfalra egyaránt. Az XT-HFT ventilátor ipari és mezőgazdasági területre egyaránt jó megoldás. A fűtést ugyanis egy 400V-os fűtőbetét biztosítja, a teljesítménye pedig kiváló.

Tags: Webshop, fan-coil, termoventilátor