fénymásolás

Fénymásolás egy vagy két oldalra.

Mindenképpen azt szeretné, hogy a fénymásolás a lehető legkevesebb papíranyagot használja fel, mert szeretne kicsit odafigyelni a környezettudatosságra? Ebben az esetben nem kötelezzük persze egyoldalas fénymásolás igénybevételére, hiszen a fénymásolás lehet kétoldalas is, így csak fele annyi papír kerül elhasználásra. A fénymásolás minőségét ez nem fogja befolyásolni, így ugyanolyan magas színvonalú dokumentumokat fog kapni majd. A fénymásolás manapság már szinte minden ember számára elkerülhetetlen szolgáltatás, hiszen nagyon sokszor van rá szükség, így válassza a legjobbakat!

Tags: Szolgáltatás, fénymásolás

Fénymásolás, nyomtatás

Fekete-fehér és színes nyomtatás, fénymásolás kedvező áron. Különböző vastagságú és méretű, akár színes papírra is vállalunk nyomtatás, fénymásolást. Gyors, pontos és minőségi munkavégzés. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt rövid határidőn belül dolgozunk. Nyomdánk továbbá vállalja az elkészült nyomtatványok, másolatok spirálozását, fűzését, valamint egyedi szóróanyagok, prospektusok készítését. Küldje el megrendelését e-mailben, vagy hozza be üzletünkbe személyesen. További információt honlapunkon talál.

Tags: Ipar, fénymásolás, nyomtatás

Szakdolgozat kötés és Diplomakötés Online

Szolgáltatásaink közül különösen nagy hangsúlyt fektetünk a diplomakötés-re és szakdolgozatkötés-re, Így a megrendelés alkalmával a bõr színe mellett a fedõlap és a gerinc préselt feliratának színét is Ön választhatja ki.

Tags: Szolgáltatás, diplomakötés, fénymásolás, szakdolgozat kötés, szakdolgozatkötés