film

Tuti online filmek és sorozatok minden nap

Ha érdekelnek az online filmek es sorozatok, vagy szeretnél többet megtudni arról, hogy épp melyek a legnépszerűbb filmek, akkor nézz szét az oldalunkon és meglátod, hogy a felhozatalban nem kell majd csalódnod. Keress minket a neten és böngészd át az oldalunkat a legjobb és leghíresebb filmek és sorozatok érdekében, ingyen!

Tags: Szórakozás, film, online, online filmek

Szeretnél remek minőségű online filmeket nézni?

Ha érdekel a Red 2 magyarul, de még nem találtad meg sehol sem, ahol letölthetnéd, akkor bizony eljött a mi időnk! A legjobb filmes élményt biztosítjuk neked és a barátoknak, gyors betöltéssel és jó minőséggel, valamint a legjobb szinkronnal. Keress fel minket, válogass az oldalunkon és garantált az elégedettség mindenkinek.

Tags: Szórakozás, film, filmek, online

Szeretnél változatosan online filmeket nézni?

Eleged van már a sok várakozásból, ha meg akarsz nézni egy jó filmet? Mindig le kell töltsed és már a memória is kezd megtelni? Akkor válassz egy könnyebb és jobb megoldást! Lépj fel a http://online-filmek.net/-re mert itt megtalálod az online filmnézés lehetőségét! Nem kell letölts semmit csak kikeresd amit akarsz nézni és már nézheted!

Tags: Szórakozás, film, filmek, online

Filmezzünk online!

Ha érdekel egy film, akkor az online film adatbázusunkban keresd. Ha érdekel egy film, akkor az online film adatbázusunkban keresd.Miért? Azért, mert biztosan megtalálod azt és nem kell azt még csak le sem töltsd, hanem azonnali hozzáféréssel meg is nézheted. Ne felejtsd el, hogy a filmek letöltése hosszas folyamat és nem minden esetben sikerül azt kivitelezni, viszont az online megtekintésnek semmi sem állhat az útjába.

Tags: Hobby, film, filmek, online film

W.I.T.C.H. - 1. évad online megnézhet honlapunkon!

A sci-fi és animációs filmek rajongói számára most itt a W.I.T.C.H. - 1. évad online! Látogass el honlapunkra és kísérd figyelemmel az eseményeket, hiszen a történet öt lányról szól, akiket kiválasztottak, hogy ők legyenek Kondrakar új őrzői, használva természetfeletti képességüket is, amit öt elem szimbolizál: a föld, a víz, a tűz, a föld és az energia.

Tags: Szórakozás, film, ingyen filmek, online filmek

Filmek rakatban

Rakatba a fát szokták berakni, nem a filmeket. Általában így van, de a magazinná átalakított Rakat weboldalba most a filmek kerülnek szépen egymásra. Top ajánlatunk most a Rakat magazinban A nyomorultak. Mondhatom hogy film, mondhatom hogy musical. Olyan sztárparádé jellemzi az egész alkotást, hogy egy filmes magazint nyugodtan el lehetne adni még az ötödik szereplővel is. Legyen az mondjuk A diktátor című film főszereplője! Igen, Sacha Baron Cohen zenés darabban a mozivásznon! Mit mondjak még a filmekről? Beszéljen helyettem a Rakat magazin!

Tags: Szórakozás, film, filmek, könyv, musical, Rakat

Bemutatom a Sufni magazint

A könyv lassan a múlté, manapság mindenki filmet néz. Mi ezen szeretnénk változtatni azzal, hogy a most játszott filmekhez teszünk mindig egy-egy könyvajánlatot. Thriller filmek ajánlásakor – meg horror, meg erotikus, meg a többi felnőtteknek szóló film esetén is - kitesszük a korhatárra utaló jeleket. Természetesen a trailerek nem tartalmazzák a thrillerek legvéresebb jeleneteit, de akkor sem árt az óvatosság. A Sufni humor kategóriáját se hagyja ki, ha már egyszer benézett hozzánk.

Tags: Szórakozás, film, humor, sufni, thriller film

Hokum.hu - filmek 2011

A Hokum.hu - filmek sorait ha olvassuk találunk egy filmet melynek története nagyon érdekes. Az Egy nap című filmben megismerhetünk egy fiatal lányt aki éppen a diplomaosztó ünnepségre készül. Nagy a felhajtás, és utána nagy buli készülődik. A buliban összejön egy sráccal egyetlen éjszakára, ami után szétválnak útjaik. A történetben az érdekes, hogy ezután 20 éven keresztül minden évben találkoznak, de csak egy nap erejéig.

Tags: Szórakozás, film, filmek, mozifilmek, sorozat

Film minden estére

Itt az ideje egy jó kis filmnézésnek? Régen voltál már moziban, de most szívesen beülnél egy filmre a barátoddal vagy a barátnőddel? Ha szeretnéd tudni, milyen filmek közül is választhatsz, keresd fel az EstiFilm filmes oldalt, ahol számos alkotás tartalmát és az előzetesét is megtalálod! Filmajánló honlapunk halomnyi izgalmas mozifilm tartalmi előzetesét jeleníti meg. Filmajánló honlapunkon minden filmhez néhány perces videó előzetes tekinthető meg.

Tags: Szórakozás, film

Film mindenkinek

Ha szereted azokat a filmeket, amelyek a sci-fi kategóriában is a hihetetlenség határait messze maguk mögött hagyták, akkor van számodra egy ajánlatunk, ez A birodalom visszavár című film. A wizio.hu sok más alkotással is megismerkedhet, nem csak a fantasztikus kategóriában. Találhatsz romantikus vagy gyermekeknek készült filmleírásokat és ismertetőket egyaránt. A sok-sok leírás mellett a filmekből videó is megtekinthető, így sokkal teljesebb képet kaphatunk egy alkotásról. Szemezz Te is a legújabb és legsikeresebb filmek között!

Tags: Szórakozás, film

Könyv, zene, film, folyóirat ajánló

http://ajánlok.hu/koenyv.html címen elérhető kulturális blogunk régi és új könyveket, cikkeket, verseket, filmeket, zenéket bemutató oldal. A könyvek között - csakúgy, mint a többi rovatban - kötelező darabokat, klasszikusokat, modern műveket egyaránt megtalálhatunk. A művek rövid, hangulatos leírásán kívül elérhető a lapon egyes mozik, filmklubok műsora is. Az ismertetett művek kiválasztása teljesen szubjektív módon, mindenféle rendszert vagy logikát nélkülözve történik.

Tags: Kultúra, művészet, film, folyóirat, könyv, magyar folyóirat repertórium, történelmi kronológia, zene