flash

Online flash alapú játékok

Flash játékok nagy előnye, hogy telepítés nélkül a böngészőben játszhatóak. Aki időhiányban szenved de szeretne azért picit játszani, annak tökéletesen megfelelnek a flash játékok. Igen változatos formában találkozhatsz velük. Épp ezért csak találd ki milyen típusú flash játékkal akarsz játszani, és máris a kategórián belül több játékkal találod szembe magad.

Tags: Játék, flash, játékok

Flash játékok ingyen

Nagyon jó Angry birds online játékok vannak weboldalunkon, amik teljesítéséhez igen nagyon gondolkodóba kell esni, hogy a végére teljesítsünk minden szintet, hiszen egyre nehezebb feladatok jönnek, és egyre nehezebb dolgunk lesz. Kitartással meg lehet felelni a kihívásnak, garantáltan jól fogsz szórakozni, és az izgalmas feladatok során meggyőződhetsz probléma megoldó képességedről, és ha elsőre nem is sikerül egy-egy szint, abból is biztosan sokat tanulsz majd.
Flash játékok

Tags: Játék, flash, ingyen, játékok

Kacsás zsuka

Keresgélős játékot is találunk az online játékok között, amihez türelem és nagyon jó megfigyelőképesség kell. Amikor meglátjuk a képet, még nem is tudjuk mit takar. Ahhoz elő kell venni a nagyítót, és szép lassan át kell vizsgálni minden részét. Ha jó helyen keresgélsz, számokat fogsz találni, amivel pontokat gyűjthetsz. A játék célja a számok megtalálása, és minél több pont gyűjtése. Vigyázni kell, mert hiba esetén levonás jár.

Tags: Játék, flash, ingyen, játékok

Játékok unalom ellen

Amikor az időjárás olyan mint ma, azaz ködös, nyálkás és hideg, akkor a legnagyobb az esélye, hogy otthon fogunk unatkozni. Ilyenkor lehet olvasni, tévét nézni, vagy az internetet böngészni. Én az utóbbi mellett szavazok! Ha elolvastam a nekem szóló híreket, akkor utána már szabad a pálya az online játékok világába! Szeretem ezeket a könnyű flash játékokat, mert nem várnak tőlem különösebb koncentrációt vagy felkészültséget. Egy vagy két billentyű, és sikerélményem van!

Tags: Játék, flash, játék, játékok, online

Ingyen online játékok gyűjteménye

Az ingyen játékok világában ritka az olyan szépen kidolgozott és élvezetes játékokkal teli oldal, mint a jatekok.pro. A kategóriák segítenek, hogy hamarabb megtaláld, amit keresel. A legjobb Logikai játékokat és Ügyességi játékokat szedtük össze azok számára, akik szeretnék az agyukat megmozgatni. Ha a keményebb játékok jönnek be, vannak Lövöldözős játékok és Verekedős játékok is. A könnyedebb játékaink Piciknek szólnak, de a lányok is elvannak az Öltöztetős játékokkal. Ha a szerencsejáték szenvedélyed szeretnéd átvinni az internetre, akkor nézz be a Kaszinó játékok kategóriába.

Tags: Játék, flash, ingyen, játékok, online

Kártyajátékok

Van pár szabad perced és a kártyajátékokért is odavagy? Akkor mi tudjuk a megoldást: Látogass el a kártyajátékok oldalunkra és próbáld ki a népszerű flash kártya, póker, blackjack, solitaire játékainkat és hívd meg barátaid is a facebook alkalmazás segítségével.

Tags: Póker, flash, kártya, kártyajátékok, online kártyajátékok

póker játék

Játszani, Pókerezni akarsz, nem akarsz pénzt ráfordítani vagy csak egy kis programra van szükséged amivel unalmas óráidban játszhatsz. Jó helyen jársz, A póker játék oldalon rengeteg játék leírást találsz kedvcsináló képekkel, hogy tudd melyik programmal játszhatnál szívesen.

Tags: Póker, flash, játék, online póker, Póker, szórakozás

Öltöztetős és sminkelős játékok

A www.oltoztetos-jatekok.com oldalunk minden kicsi és nagyobbacska lánynak remek kikapcsolódást kínál, hiszen rengeteg öltöztetős és sminkelős játék vár látogatóinkra. A divat és a média világa mindig is rengeted fénnyel, csillogással és kihívással járt. Játékainkban te is igazi sztár lehetsz, aki a figyelem középpontjába kerül. Öltöztesd fel a lányokat a legtrendibb ruhákba és sminkeld ki őket. Szórakozz játszva az izgalmas divat világában. Játékainkat folyamatosan frissítjük így érdemes gyakran ellátogatni oldalunkra, hiszen mindig újabb és újabb szórakoztató flash játékok várnak rád.

Tags: Játék, flash, gyerek, játék, játékok, öltöztetős, online, sminkelős

Ingyen játékok

Több mint ezer játék közül választhatsz!
A játékok teljesen ingyenesek, nincs regisztráció vagy más egyéb ami visszatarthatna. Egyszerűen csak játssz!
Minden napra jut egy újdonság, mindig új játékokat találsz nálunk!
Ha esetleg már végig játszottad az összes játékot oldalunkon akkor is érdemes folyamatosan visszatérned mert minden napra jut egy új játék, folyamatosan új és új játékokat töltünk fel az oldalra!

Tags: Internet, flash, ingyen, ingyenes, játék, játékok, online