fogpótlás

A fogpótlás esztétikus anyagokkal!

Köszönhetően a korszerű módszereknek, mostanra személyre szabott megoldásokat élvezhetnek a páciensek az esztétikus fogpótlás által, amely fájdalommentesen elvégezhető! Rövid idő alatt elvégzik a beavatkozást a Family Dental Fogászati Centrumban, ahol nagy figyelmet fordítanak arra, hogy minél tartósabb és szebb látványt érhessenek el, a természeteshez hasonló adottságokkal. Annak érdekében, hogy a szuvasodás miatt elvesztett fogak ne okozzanak több problémát, a fogpótlás kiváló lehetőséget nyújt a szép mosoly visszanyerésére!

Tags: Egészség, életvitel, fogpótlás

Fogbeültetés fémmentesen Kaposvárott!

Fogbeültetés fémmentesen – Hiányzik pár fogad, emiatt már a mosolygás, nevetés sem megy? Válaszd kaposvári fogászati rendelőnket, annak szolgáltatásait és alacsony árait, és nyerd vissza kellemes és széles mosolyod! Gyere és nézz kicsit szét, ismerd meg a fogimplantátumok sokféleségét és tudd meg, milyen más fogorvosi kezeléseket vállalunk még a fogpótlás mellett.

Tags: Egészség, életvitel, fogászat, fogbeültetés, fogpótlás

Fogászati implantátum nálunk kedvező áron!

A legjobb megoldás a fogak elvesztésére, és annak tökéletes pótlására a modern és megbízható eszköznek számító fogászati implantátum. Ezt a tudományos megalapozott, teljes mértékben biztonságos orvosi módszer minden egyes páciens számára minőségi végeredményt garantál, hisz a fogak erősek és tartósak maradnak, esztétikai szempontból pedig fehérek és sokáig megtartják szép színűket.

Tags: Egészség, életvitel, fog implantátum, fogpótlás, szájsebészet

Fogorvos Budapest

Dr. Sárosi Ákos fogszakorvos és szájsebész számára fontos betegeinek elégedettsége. Európai szabványoknak megfelelő, korszerű és felszerelt rendelője nyitva áll mindenki előtt, aki valóban hatékony, egyszersmind fájdalommentes megoldást keres hirtelen fellépő, vagy hosszabb ideje fennálló fogászati problémájára. A Europe Dental fogászat címe és telefonszáma: XII. kerület, Galántai utca 8., ill. (06) 1/333-2156.

Tags: Fogorvos , fogászat, fogorvos, fogpótlás

Legyen szó fogtömésről vagy gyökértömésről

Kerülje el a fogbeültetést! Fogait, gyökereit biztonságban tudhatja, ha fogai épségének fenntartására szakembereinket válassza. A gyökérkezeléssel a fertőzött gyökércsatorna tartalmát és a fertőzött csatornafalat is eltávolítjuk kézi és gépi gyökérkezelő tűk segítségével. Legyen szó fogtömésről vagy gyökértömésről fogorvosaink szakértelme párosul rendelőnk felszereltségével, amely Önnek tökéletes garanciát ad.

Tags: Fogorvos , esztétikai fogászat, fogbeültetés, fogékszer, fogpótlás, implantátum

A Biodental fogpótlása

A Biodental szakemberei fontosnak a fogmegtartó kezelések. Amióta biztonságosan használhatunk implantátumokat, lehetőség van arra, hogy kellő számú implantátum behelyezésével fix fogpótlást kapjon a páciens. Itt az a lényeg, hogy mind az orvos, mind a páciens elégedett legyen. A leghasznosabb tanácsokkal kell ellátni a pácienst, megelőzve a későbbi problémákat. Ebben az esetben fontos felmérni a páciens teljes egészét.

Tags: Egészség, életvitel, fogpótlás