friss hírek

Mozis hírek és filmes dolgok

Rengeteg filmekkel foglalkozó weboldal van a magyar neten jelenleg de a többségük semmi egyedit nem nyújt látogatóinak.
A 2230.hu filmes aloldala abban különbözik hogy itt nem csak egy sima filmkatalógust találsz ahol felsoroljuk milyen filmek várhatók az aktuális évben (persze ez megvan nálunk is), de igyekszünk érdekes cikkekkel szolgálni olvasóinknak. Mozi ajánlóink jól összeszedettek, előzeteseink véleményezve vannak, filmkritikáink pedig saját véleményt tükröznek és nem valaki más szavait olvashatod.

Tags: Hírek, média, filmek, friss hírek, hírek, mozi

Friss hírek

Friss hírek közzététele, amivel leginkább foglalkozik ez az oldal, ámbár leginkább előfordult már egyszer kétszer, hogy weboldalakról szóló cikkek került napvilágra, de ez a blogok, híroldalak életében alapszerű. Az oldal egyébként szépen barátságosan lett kialakítva, például ha az interneted sebessége lassú az oldalon, nyomon követhetjük az adott rész betöltődését. Pontos írás, szép oldal.

Tags: Hírek, média, cikkek, friss hírek

Hírperc - Friss hírek

Nem tudod, hol tájékozódhatnál a legjobban, szeretnéd megtudni, hogy mi is történik a nagyvilágban, érdekelnek a friss hírek? Akkor a legjobb oldalon keresgélsz, csak lépj fel az oldalunkra es itt maris a legjobbakat olvashatod, könnyedén gyorsan egyszerűen! Tudj meg te is sok mindent, ami zajlik körülötted! Ha igazán nagy híreket szeretnél hallani, akkor azt megteheted itt, mert itt mindig frissek és ropogósak a hírek! A világ vár, hát ismerd meg te is!

Tags: Hírek, média, friss hírek, hírek, újság

Friss hírek nap, mint nap.

Jusson friss hírhez Ön is, mert ha Ön is úgy véli, hogy csak a friss hírek tájékoztatnak igazán, akkor nálunk a helye. Gyors megoldást jelentünk azoknak a rohanó embereknek, akiknek nincs idejük a Híradóra, s úgy érzik, hogy kevésbé nyújtja azt az információt, melyet Ön elképzelt. Jöjjön és nyerjen betekintést egy zökkenőktől mentesen működő hírportál életébe. Csatlakozzon hozzánk, s ébredjen velünk reggelente.

Tags: Hírek, média, friss hírek, hír, hírek, hírportál

Dombóvár club a hírek forrása

A http://dombovarclub.hu Ablak a világra című portálunk, folyamatosan a nap 24 órájában szolgáltat híreket a hírvilág minden területéről! A friss hírek rovatunk főleg gazdasági politika híreket gyűjt és szolgáltat. A híreket tartalmazó menüpontokba további almenüket talál, hogy a naponta több mint 200 beérkező hírt a lehető legáttekinthetőbben kínáljuk látogatóinknak! A Dombóvári hírek és a környező megyék hírei mint Tolna, Somogy és Baranya megye hírei sem maradnak ki a repertoárunkból. Egyetlen hírportál se működhet kékfény rendőrségi hírek nélkül.

Tags: Hírek, média, bulvár hírek, Dombóvár, friss hírek, gazdasági hírek

Friss hírek első kézből

Gyere te is és olvasd el oldalunkon az összes új és friss hírt, amit te első kézből megtudhatsz, ráadásul minden nap új cikkekkel bővül portálunk. A hir.ma oldalt nem érdemes holnap olvasnod, neked ma, ebben az órában kell megnézned. Hogy miért? Lépj fel és nézd meg, magadtól is megtudod a választ.

Tags: Hírek, média, bulvár, celeb, friss hírek, hírek