gyógymód

Az akupresszúra nagyon jó hatással van közérzetünkre

Az akupresszúra az egyik legkeresettebb alternatív gyógymódok közé tartozik. Olyan eljárásról beszélünk, aminek nincsenek negatív mellékhatásai. Az akupresszúra általában a pszichoszomatikus betegségek kezelésére ajánlott. Nagyon jó hatással van közérzetünkre, alvászavarok oldásában, erősíti emlékezetünket, megszüntetheti az erős fejfájást.

Tags: Egészség, életvitel, akupresszúra, gyógymód, közérzet, pszichoszomatikus betegség

Radiesztézia

A radiesztézia egy érzékelési alternatív eljárást jelent így szinte mindenre alkalmazható. Mérhetünk vele földsugárzást, élőlények energetikai terét, meghatározhatjuk betegségek helyét és pontos okát. Területei: geotronika, fitodiesztézia, paramedikus radiesztézia, orvosi és teleradiesztézia. Elősegíti az öngyógyító folyamatok beindítását.

Tags: Egészség, életvitel, gyógymód, kezelés, radi, radiesztézia, terápia

Szegment masszázs

A szegment masszázs az izmokon keresztül hatni tudunk a belső szerveinkre. Célja az, hogy az adott szegmenthez tartozó reflexkörbe pozitívan beavatkozzon és állapotát normalizálja. A masszázs alkalmanként fél óráig tart tart. A szegment masszázs alatt nem használnak semmilyen olajat. A svédmasszázshoz hasonlítható, azzal a különbséggel, hogy fontosabb számára a legyengült pontok felerősítése.

Tags: Masszázs, eljárás, gyógymód, kezelés, masszázs, szegment

Svédmasszázs

A svédmasszázs napjainkban egy közkedvelt gyógyító gyógymód. Alapját képezik a mozdulatok, dörzsölés, gyúrás, rezegtetés. Megakadályozza a nem használt izmok gyengülését. Visszanyerjük a szellemünkre is azonos hatással van. Alvászavarok és stressz ellen is kitűnő megoldás.

Tags: Masszázs, eljárás, gyógymód, kezelés, masszázs, svéd

Sportmasszázs

A sportmasszázs hazánkban az egyik legnépszerűbb masszázsfajta. Alapjai svédmasszázs alapjai. Célja a feszültség mentesítésre. A laza izomzat gyorsabban regenerálódik, nagyobb terhelésre képes, ezért nagymértékben hozzájárul a sportolók sikereihez. A sport utáni masszázs célja izmaink regenerálása. Az időtartama általában nem hosszabb 1 óra, utána mindig fogyasszunk bőségesen folyadékot.

Tags: Masszázs, eljárás, gyógymód, kezelés, masszázs, sport

Életvezetési tanácsadás

Az életvezetési tanácsadás segít megtalálni a boldogságunk felé vezető helyes utat. Kiegyensúlyozott életre vágyik mindenki. A tanácsadó nem tanácsot ad, hanem ösztökél minket.

Tags: Egészség, életvitel, élet, gyógymód, tanácsadás, terápia, vezetés

EFT, érzelmi felszabadítási technika

Az EFT (Emotional Freedom Techniques = Az Érzelmi Felszabadítás Technikája) megszabadít a problémáktól. Enyhíti a traumákat. Testi és lelki zavarok esetén is nagyon alkalmas. Gyerekekre pedig kifejezetten jótékony hatással bír.

Tags: Egészség, életvitel, eft, érzelmi, felszabadítás, gyógymód, technika

Aromaterápia

Az aromaterápia elnevezést először René-Maurice Gattafossé vegyész használta. Az illóolajok a növényekből jellegzetes illatú, elillanó folyadékok. Vízben nem oldódnak. Oldószernek használhatunk tejet, mézet. Ezek közvetlenül hatást gyakorolnak az idegrendszerünkre

Tags: Egészség, életvitel, aroma, gyógymód, illat, kezelés, terápia

AMSAT-HC rendszer

Az AMSAT-HC rendszer egy orvosi készülék, mely az egész emberi szervezet állapotát méri fel. Képes olyan meghatározásokra is, amit mással nagyon nehezen lehet kimutatni, mint például a bélflóra állapota, toxikus-, nehézfém- terheltség, stressz állapot felmérés, anyagcserezavarok.

Tags: Egészség, életvitel, amsat-hc, gyógymód, kezelés, rendszer, terápia

Spirituális választerápia

A spirituális választerápia egy test-szellemi módszer. Meg tudjuk változtatni saját önmagunkat is. A terápia során a tanácsadó megvizsgálja a tudatalatti gátakat, majd megmutatja azt az utat, amit járnunk kell. A kezelés során szükségünk van egy ingára, táblakészletre és számos kérdésekre kell választ adnunk.

Tags: Egészség, életvitel, gyógymód, kezelés, spirituális, terápia, válasz

Pránanadi

A reinkarnációs terápia elsősorban a gyógyításra fekteti a hangsúlyt. Az utaztatási technika nem egy regresszív hipnózis. A páciens a kezelés alatt mindent lát és mindent érez. Az utaztatás ideje nem több mint két három óra. A terápia során pránanadi szimbólumok segítik az utaztatást. Ennek a segítségével képes lesz az előző életeit megélni. A pránanadi szimbólumok egyben védik is a pácienst.

Tags: Ezotéria, gyógymód, kezelés, nadi, prána, terápia

Reiki

A reiki lényege, hogy a föld energiát kezünkön keresztül átküldjük egy másik embernek vagy akár saját magunknak. A reiki magyarul azt jelenti, hogy egyetemes életenergia. A test energiával töltődik fel.

Tags: Egészség, életvitel, eljárás, gyógymód, kezelés, reiki, terápia

Fülakupunktúra

A fülkagylóban megtalálható akupunktúrás pont ingerlésével elérhető az öngyógyító folyamatok beindítása. Az ingerlést acéltűvel idézik elő. A fülakupunktúra segítségével helyreáll az energetikai egyensúly. A beteg szerv működése is helyreáll.

Tags: Egészség, életvitel, akupunk, akupunktúra, fül, gyógymód, kezelés

Szemtréning

A szemtréning egy egész testet megmozgató, frissítő mozgássor, melyben látásfejlesztő gyakorlatok. Testünkkel együtt a szem is javul, egészségesebbé válik. Ha nem mozgatjuk a szemizmaink, akkor a látásteljesítményünk romlik. Ezáltal kiegyensúlyozott emberré válunk.

Tags: Egészség, életvitel, gyógymód, kezelés, szem, terápia, tréning

Sonotherápia

A sonotherápia alapötlete a hangtálak gyógyító rezgéseiből ered. Ez egy olyan készülék, mely mesterségesen állítja elő a hanghullámokat. Célja megszüntetni az az érelmeszesedést. Egy kezelés időtartama 10-15 perc. Nincs mellékhatása.

Tags: Egészség, életvitel, gyógymód, hang, kezelés, sono, terápia