Hegykő szállás

Foglaljon még ma szállást Hegykőn!

Mit szólna hozzá, ha olyan helyen tölthetné a megérdemelt pihenését, ahol nemcsak a szállás fogja lenyűgözni, hanem a környék is? A Tornácos Ház már 10 éve biztosít nyugodt és kellemes kikapcsolódást a vendégeknek. Jól tudjuk, milyen az, amikor egy fárasztó hét után szeretne egy kicsit kikapcsolódni és élvezni az életet. Ezért úgy alakítottuk ki az üdülőnket, hogy egyszerre legyen nyugodt, de mégis szórakoztató környezetben.

Tags: Utazás, wellnes, Hegykő szállás, szállás Hegykőn, tornácos

Tornácos Hegykő - kényelmes szállás remek áron

Egy igazán kellemes hely, üdülni vágyóknak kiváló a Tornácos Hegykőn. A Tornácos ház mindennel felszerelt, ami a jó kikapcsolódáshoz kell. Wellness és gőzfürdő áll a vendégek szolgálatára, a tágas pihenőhelyiségben kényelmesen relaxálhatnak a szauna után. Finn szauna, infra szauna áll vendégeink szolgálatára. A szaunákhoz hideg vizes csobbanó tartozik. Az élménymedencék hidromasszázzsal és ellenáramoltatóval felszereltek. Teasarkunkban herbálteákkal frissülhetnek fel az arra vágyók. Ha pihenni szeretne, válassza Hegykőn a Tornácost.

Tags: Utazás, wellnes, Hegykő szállás, tornácos, Tornácos ház

Válasszon meghitt szállást Hegykő területén

Egy igazán kellemes hely, üdülni vágyóknak kiváló a Tornácos Hegykőn. A Tornácos ház mindennel felszerelt, ami a jó kikapcsolódáshoz kell. Wellness és gőzfürdő áll a vendégek szolgálatára, a tágas pihenőhelyiségben kényelmesen relaxálhatnak a szauna után. Finn szauna, infra szauna áll vendégeink szolgálatára. A szaunákhoz hideg vizes csobbanó tartozik.

Tags: Utazás, wellnes, Hegykő szállás, tornácos