hírek

World Stars, cikkes

Friss és egyéni hírek kerülnek a napvilágra a 16 éves domain néven. Korábban mással foglalatoskodtak, most már viszont az egyedi híreké lett a főszerep. Ellenben és sajnos itt a hátrány, havonta maximum 2 és 3 cikk kerül a napvilágra. Viszont itt lényeg. World Stars mi is az?

Nem két szóval rendelkező portál, ami a megbízóink weboldalára mutat. Leginkább azért, mert maga a szöveges környezete egyedileg készül el és minimálisan 1000 karakter hosszan, több képpel fogjuk megjeleníteni az adott cikket.

Tags: Hírek, média, cikkek, hírek, world stars

Hírek innen-onnan

A weboldalán most már inkább a vállalkozásokat érintő hírekről olvashatunk a sima híreken kívül. Mostanában igen exkluzív cikkekről olvashatunk az oldalon. Sőt, még az olvasás után hozzászólhatunk az olvasott tartalomhoz, így vita is előfordulhat az oldal olvasói között. A megfigyelése adott az oldal szerkesztőitől és elfordulhat a hozzászólás törlése is. Ajánljuk az érdekes cikk olvasóinak a szaknévsor oldalát. Bármelyik böngésző használata alatt működik az oldal, így reszponziv felbontásban is.

Tags: Hírek, média, hírek, magyarszaknévsor

Tudakozódás a világban

Az internet segítségével most már híreknek, információnak tudunk utána nézni. Tudakozódás a világban. Itt most már friss cikkeket olvashatunk a belföldről és a nemzetközi hírekkel kapcsolatosan. Az itt megjelent infók természetesen más oldalakon is olvashatóak, ámbár itt inkább egy összefont írásban lehet részünk. Ezen az oldalon is van menü, ami külön szedi az írásokat, infókat, de ez kategóriákra van bontva.

Tags: Blog, hírek, tudakozódás

Baucentrum blog oldal

A Baucentrum blog oldal lassan már egy éve üzemel. Itt friss híreket, történeteket találhatunk és olvashatunk a világunkban történő eseményekről, de ezen kívül egyéb információkkal is találkozhatunk, mégpedig vállalkozásokról és az ő cselekedeteikről információkat tesznek közzé a blog oldalukon keresztül. Az oldal felépítését részletes kategória felépítés alapján készítették el, de ha nem a kategória alapján szeretnénk információhoz jutni, akkor tag-okra is rá kereshetünk az oldalon.

Tags: Blog, blog, hírek

Magyarszaknévsor

Az internet világa napról, napra egyre jobban tágul, így a magyarszaknévsor weboldala is most már blogként üzemel, így a weboldalán, mostantól már nem találhatunk vállalati hirdetéseket a weboldalon, hanem inkább hírekről és egyéb tájékoztatásokról szóló cikkekre bukkanhatunk rá. De mindennek ellenére az oldal színvonala megmaradt, így reméljük megfogják látogatni ezen cikk olvasása után ezt a html típusú blogot.

Tags: Blog, blog, hírek, magyarszaknévsor

Friss hírek minden reggel

Ha nem szeretnénk lemaradni a legfontosabb eseményekről, történésekről, akkor érdemes reggelente egy hírportál átlapozásával kezdeni a napot. A friss hírek segítségével azonnal képben tudunk lenni. Természetesen többféle kategóriában tudunk nézelődni, annak megfelelően, hogy politika, gazdaság vagy inkább a bulvár érdekelne bennünket. A legtöbb esetben akár hozzá is lehet szólni egy-egy hírhez, így még interaktívabbá lehet tenni a portál működését.

Tags: Hírek, média, hírek

Hírperc - Friss hírek

Nem tudod, hol tájékozódhatnál a legjobban, szeretnéd megtudni, hogy mi is történik a nagyvilágban, érdekelnek a friss hírek? Akkor a legjobb oldalon keresgélsz, csak lépj fel az oldalunkra es itt maris a legjobbakat olvashatod, könnyedén gyorsan egyszerűen! Tudj meg te is sok mindent, ami zajlik körülötted! Ha igazán nagy híreket szeretnél hallani, akkor azt megteheted itt, mert itt mindig frissek és ropogósak a hírek! A világ vár, hát ismerd meg te is!

Tags: Hírek, média, friss hírek, hírek, újság

Mit tartalmaz a bulvár?

Ha kíváncsi, hogy milyen új hírek érhetőek el a sztárokról, celebekről, akkor látogasson el a honlapunkra is. A bulvár hírek megnézhetőek honlapunkon is. Érdekes és izgalmas történeteket olvashatnak az érdeklődők a felületen. Látogasson el a honlapunkra, hiszen a bulvár cikkek most is megnézhetőek. A honlapon mindig új információk jelennek meg, így érdemes elolvasni a híreket!

Tags: Hírek, média, bulvár, hírek

Kultúra

Rengeteg kulturális rendezvény zajlik nap mint nap az országban, azonban a legtöbbször lemaradnak ezekről az emberek, hiszen csak utólag tudnak ezekről. A http://hjb.hu/category/kultura/ weboldal most ennek véget vet, hiszen a kultúr hírek rendkívül nagy százalékát meg lehet itt találni. Az ország bármelyik részéről érdemes látogatni az említett weboldalt, mindenki meg fogja találni azokat a híreket, eseményeket, amelyek fontosak, hasznosak lehetnek számukra.

Tags: Hírek, média, hírek, kultúra

Friss belföldi hírek

Belföldi híreket olvashatsz te is akár minden nap, amennyiben oldalunkra kattintasz. Ha kíváncsi vagy, hogy mik történnek az országban, akkor nincs jobb mód erre, mint oldalunkon figyelemmel kísérni a legújabb híreket. Nem kell te sem megvásárold ezentúl az újságokat, tévét nézni, esetleg kérdezősködni ismerőseidtől, hogy mik történtek az országban. Mindezt megtalálod itt, a legegyszerűbb módon, így mindig napirenden leszel az országban történtekkel.

Tags: Hírek, média, belföld, hírek

Napi pozitiv hír a honlapunkon!

Honlapunkra megéri ellátogatni, mert rengeteg pozitiv hír vár mindenkit. Keress minket bátran, mert itt egy szuper lehetőség mindenkinek. Élj a lehetőséggel és tudj meg minden jó hírt, nálunk szelektálni is van lehetőséged. Dobd fel a napod és olvasd el nálunk a nap legjobb híreit. Mi szeretjük széppé tenni a napod, keress hát bátran minket!

Tags: Hírek, média, belföld, hírek, külföld

Kinek ajánlottak a Dunaújvárosi hírek?

Nem kétséges, hogy a hírekre mindenkinek szüksége van. Ezek olykor sok olyan információt is tartalmaznak, ami talán az adott egyén érdeklődési köréhez nincsenek olyan közel, de mindig vannak érdekes hírek és cikkek is. A Dunaújvárosi hírek mindenkinek ajánlottak, ezért ezekre érdemes egy pár percet szánni. A Dunaújvárosi hírek szükségesek lehetnek minden ember számára.

Tags: Hírek, média, hírek, újdonságok

Miért fontosak a Fejér hírek?

Az oldalunkon több hírrel is találkozhatnak az érdeklődők, és ha vetnek ezekre egy pillantást, akkor láthatják, hogy ezek több témában is elérhetőek. A Fejér hírek témái érdekesek, ezért biztosan nem fogja senki megunni a hírek olvasását. A Fejér hírek nemcsak az itt élőknek lehetnek fontosak, hanem mindenkinek, aki szeretne többet megtudni az őt körülvevő világról.

Tags: Hírek, média, hírek, újdonságok

Mit tartalmaznak a Zalai hírek?

Sokak számára fontos, hogy megtalálja azokat a híreket, amelyek a lakhelyéről szólnak. Ezek a hírek tájékoztató jellegűek minden ember számára. A Zalai hírek tartalma érdekes, ezért jó őket olvasni. Ezek lehetnek megdöbbentőek, vagy tudományosak, izgalmasak, vagy akár viccesek is. A Zalai híreket mindenki elolvashatja a nap bármely szakában. Olvassa el ezeket!

Tags: Hírek, média, hírek, újdonságok

Mikor olvashatunk Szombathelyről?

Kétségtelen, hogy több hírt is megtalálhatunk a különböző oldalakon, ezért érdemes többet is elolvasni egy nap. Szombathely cikkei elolvashatóak minden nap. Akár reggel, akár este van ideje valakinek hírt olvasni, oldalunkon mindig elérheti a híreket. Szombathelyről sokat olvashatnak oldalunkon az érdeklődők, így érdemes időnként ide is kattintaniuk az információk miatt.

Tags: Hírek, média, hírek, újdonságok