ingatlan adásvétel

Ingatlan adásvételi szerződésről mit jó tudni ?

Amikor egy ingatlan eladásra kerül, akkor annak félnek, aki eladta a telket, építményt, lakást, házat, mindeképpen adót kell fizetnie. Viszont az ügyletről hivatalos dokumentumnak is kell készülnie. Az ingatlan adásvételi szerződésről mit jó tudni ? Nos, ez egy igazán jó kérdés. Erre a kérdésre a mohos-ugyved.hu weboldalon is választ kaphat a szakértelemmel rendelkező kollégáktól.

Tags: Szolgáltatás, ingatlan adásvétel

Ügyvéd - Bátki Pál Ügyvédi Iroda

Az iroda klasszikus ügyvédi tevékenységet folytat, tehát jogi tanácsot ad vagy okiratot szerkeszt ügyfelei részére, és képviseli őket bírósági és más hatósági eljárások során.
Az iroda fő profilja ezen belül is büntetőjog, de sok ügyet látunk el az ingatlanjog és a társasági jog területén, és oldottunk már meg viszonylag ritkának számító védjegy-, vagy sportjogi eseteket is.
Az irodai ügyfélkörét a legkülönbözőbb hátterű és nemzetiségű magánszemélyek, valamint magyar és külföldi kis- és közepes méretű vállalkozások, társasházak alkotják.
Az ügyvédi iroda angol és francia nyelven áll külföldi állampolgárok rendelkezésére, és szerepel az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetségének ügyvédeket bemutató referencia oldalán.

Tags: Szolgáltatás, büntetés, büntetőjog, büntetős ügyvéd, ingatlan adásvétel, szerződés, ügyvédek, ügyvvéd