ingyen

Programletöltés ingyen

Velünk neked is az ingyenes letöltés egy csettentésre történik, nem kell várakozz órákat, míg sikerül a kívánt programot letöltsd, ezt annak is köszönheted, hogy remek informatikai hátérrel rendelkezünk. Az ingyenes programok sokasága vár rád oldalunkon, így nem kell több oldalra ellátogass, hogy új gépedet ellásd az arra kellő programokkal. A Skype-ot is megtalálod itt, amely a P2P technológiát használó kommunikációs szoftver alkalmas egyéni és konferencia hívások lebonyolítására videó-, telefon, és szöveges üzenetek küldésére.

Tags: Internet, ingyen, letöltés, programok, szoftverek

Szeretnél te is ingyen motoros játékokat játszani?

Nincs is jobb motor talán, mint a vad Harley Davidson, ami nem ismer határokat, ami minden átmegy, ami az útjába akad. Ha te is szeretnél egy ilyen vad motoron játszani, akkor mindenképp keresd meg a mi weboldalunkat, hisz ebben csalódni nem fogsz. Pattanj hát fel a kedvencedre a legjobb ingyen motoros játékokban!

Tags: Játék, ingyen, játék, motoros, online

Szeretnél te is ingyen online játékokat játszani?

A zsebpénzed nem arra való, hogy számítógépes játékokra költsd, hanem arra, hogy a barátaiddal el tudj menni néha szórakozni és, hogy jól érezd magad! Mi ezzel tisztában vagyunk, ezért a weboldalunkon a játékok ingyen állnak mindenki rendelkezésére. Játsz egy nagyot nálunk, aztan a a zsebpénzed költsd el máshol! Ne hagyd ki!

Tags: Játék, ingyen, játék, online

Online játékok a legjobb játékos oldalon

Jártál már úgy, hogy letöltöttél egy játékot, melyre rengeteget vártál és türelmetlenül ültél a számítógéped előtt, hogy végre játszhasd? Viszont amikor megnyitottad nagy szomorúság és csalódottság ért, mert nem az volt, amire a neve alapján számítottál volna? Azért, hogy elkerüld az ilyen csalódásokat, játssz Online Játékokkal, melyek azonnal betöltődnek és látod, hogy mire is vállalkoztál!

Tags: Játék, ingyen, játék, online

Lovas játékok csak egy kattintással

Szeretne közösen játszani a gyerekekkel, de nem tudja még hogy milyen játék lenne a legideálisabb? Ha gyermekei szeretik a sport játékot, a logikai és az ügyességi játékokat, akkor a lovas játékok kitűnő választás lesz. Kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatják tudásukat és ügyességüket. Szórakozzanak egy jót, kezdődjön most a játék, csak egy kattintás. Legyen egy felhőtlenül mosolygós napjuk!

Tags: Játék, ingyen, játék, online

A legújabb ingyenes játékok

Ha unatkozol és szeretnél egy jót játszani, kikapcsolódni, akkor kattints ránk és válassz kedvedre számtalan online játékunk közül, mert honlapunkon játékok ingyen találhatóak. Ha eddig még nem találtad meg kedvenc internetes játékod, akkor most a választás lesz nehéz, mert honlapunkon jobbnál-jobb játék közül választhatsz. Bővebb információért és a játékok megtekintéséért kattints ránk még ma!

Tags: Játék, ingyen, játék, játék ingyen

Játékok letöltése ingyen

Sokan kérdezték már, hogy hogyan lehetséges az, hogy ennyire jó pc játékok letöltése tényleg díjtalan. A válasz roppant egyszerű. Sokan hobbiból készítik a játékokat vagy valamit szeretnének vele reklámozni és ehhez az az egyik legjobb dolog ha ingyen letölthetővé teszik őket. Sokan készítenek már mobilra is, de nálunk még csak pc játékok találhatóak.

Tags: Játék, ingyen, játékok, letöltés

Érdekes katonás játékok az ingyenes honlapunkon

A katonás játékok esetén sokan azt gondolják, hogy ezek csak fiúknak ajánlottak, illetve azoknak akik jól bírják a vér látványát, de most ki kell, hogy ábrándítsunk, mert nálunk vannak olyan játékok is ebben a kategóriában, amelyek inkább viccesek, mint sem véresek. Ha te se szereted túl komolyan venni az életet, akkor ezek a neked valóak, és amelyeket bármikor játszhatod ha az alábbira kattintasz!

Tags: Játék, ingyen, katonás játékok, lövöldözős játékok

Flash játékok ingyen

Nagyon jó Angry birds online játékok vannak weboldalunkon, amik teljesítéséhez igen nagyon gondolkodóba kell esni, hogy a végére teljesítsünk minden szintet, hiszen egyre nehezebb feladatok jönnek, és egyre nehezebb dolgunk lesz. Kitartással meg lehet felelni a kihívásnak, garantáltan jól fogsz szórakozni, és az izgalmas feladatok során meggyőződhetsz probléma megoldó képességedről, és ha elsőre nem is sikerül egy-egy szint, abból is biztosan sokat tanulsz majd.
Flash játékok

Tags: Játék, flash, ingyen, játékok

Kacsás zsuka

Keresgélős játékot is találunk az online játékok között, amihez türelem és nagyon jó megfigyelőképesség kell. Amikor meglátjuk a képet, még nem is tudjuk mit takar. Ahhoz elő kell venni a nagyítót, és szép lassan át kell vizsgálni minden részét. Ha jó helyen keresgélsz, számokat fogsz találni, amivel pontokat gyűjthetsz. A játék célja a számok megtalálása, és minél több pont gyűjtése. Vigyázni kell, mert hiba esetén levonás jár.

Tags: Játék, flash, ingyen, játékok

Ingyen játékok

Ingyen játékok weblapunkat az online játékok kedvelőinek szánjuk! Éjjel-nappal várunk szeretettel. Látogass el hozzánk suli után vagy kevés szabadidődben és töltsd el hasznosan. Vicces játékok kategóriában olyan játékokat találsz, amelyek tényleg jobb kedvre derítenek. Lődd a mókust, vagy menekülj autóval. A komolyabb játékokat kedvelők is feltalálják magukat honlapunkon, hiszen az ő kedvükért hoztuk létre a Mahjong kategóriát. Várunk szeretettel!

Tags: Játék, ingyen, ingyenes, játékok

Öltöztetős Játékok

Ha igényes öltöztetős játékokkal szeretnél játsszani szeretettel várunk oldalunkon.Minőségi és sokszínű öltöztetőkkel készültünk számodra.Minden ízlésnek eleget kívántunk tenni ezért rengeteg különféle divatos holmi várja a játékos kedvű gyerekeket oldalunkon.Ha valakihez a pazar ruhaköltemények állnak közel akkor azoknak itt vannak a koktél menyasszonyi és sokféle estélyi ruháink.De ezen felül vannak egyenruhák, sportos ruhák, bikinik, valamint jelmezek.Természetesen ez még nem minden, weboldalunkon még sok más öltöztetős játékokkal is találkozhatnak akik az ilyen online játékokat szeretik.

Tags: Játék, ingyen, játékok, öltöztetős, online

Kiszolgálós Játékok

Ha összetett játékmenetre és nagy kihívásokra vágysz, akkor keresd fel a kiszolgálós játékokat. A hotelvezetéstől, az étterem üzemeltetésen keresztül mindenfajta szolgáltató céget megtalálhatsz. A játékok célja, hogy minél több elégedett vásárló távozzon tőled, így egyre nagyobb nyereségre teszel szert legyen az hotel vagy épp egy étterem. Ha szeretnél meggazdagodni, akkor tedd próbára magad valamelyik kiszolgálós játékban.

Tags: Játék, ingyen, játék, játékok

Mario játékok

A legendás Miyamoto Shigeru, japán videojáték guru, amikor az 1980-as években létrehozta Super Mario karakterét, még nem hitte, hogy ilyen hatalmas világsiker lesz belőle. Azóta legalább kétszáz, az itáliai származású vízvezeték-szerelő főszereplésével készült játékprogramot dobtak piacra. Először még csak egy kis mellékszerepben bukkant fel a Donkey Kong sorozatban, ezt követően jött ki a Super Mario Bros, mely a NES játékkonzolának húzónevévé vált, sokmilliós eladást produkálva. Mario és testvére, Luigi azóta nemcsak platform játékokban tűnt fel hanem verseny, sport, és RPG-kben is.

Tags: Játék, ingyen, játékok, mario

Focis játékok ingyen

Maradona, Maldini, Zidane, Figo, Rooney... - futball csillagok, kiknek hírét millió ember ismeri. Most itt az alkalom, hogy te is a nyomukba lépj! A Focis játékok játékoldal csak rád vár, hogy bemutasd a legpimaszabb cseleket, és legyél a legeredményesebb csatár. Számtalan féle fajta szoftver áll a rendelkezésedre, melyeknek egyik legfőbb ismertetőjegye, hogy 100%-ig ingyenesek. A másik közös pont, hogy mindegyik a híres zöld gyepen játszódik. 11-11 mindenre elszánt labdarúgó feszül egymásnak, hogy megküzdjenek a kupáért. TE sikerre vezetheted őket!

Tags: Játék, focis, ingyen, játékok