iroda

Igényelj te is alkalmi iroda takarítást

Az alkalmi irodai munka hatékonyságához elengedhetetlen a tisztaság. Saját takarító fenntartása pedig költséges lehet. Az alkalmazottakra bízni a takarítást nem jó gondolat, hisz akár hanyag munkát is végezhetnének. Bízza a dolgot egy profira! Alkalmi iroda takarítás alacsony áron. Hétvégén, mikor nem dolgozik senki, így még a munkát se zavarjuk meg. A részleteket oldalunkon olvashatja el. Szakembereink mindig legjobb tudásuk szerint járnak el, így biztosíthatjuk a remek minőséget a legjobb áron.

Tags: Szolgáltatás, alkalmi, iroda, takarítás

Bízd ránk te is az iroda takarítást!

Az iroda takarítást van, aki saját maga végzi el, de olyan is van, aki inkább egy szakértő céget szeretne fogadni arra, hogy rendszeresen ki legyen takarítva az irodája. Nem kell egyebet tenned, mint megkeress minket, ha pont ezt keresed és garantáljuk Neked így előre is, hogy az irodád minden esetben csillogni - villogni fog majd. Keress fel minket ilyen ügyben!

Tags: Szolgáltatás, iroda, takarítás, takarítónő

Green House Irodaház & irodák

Sokan vágynak zöld irodákra, azaz olyanokra, ahol a berendezések nincsenek káros hatással a környezetre. A Green House Irodaház & irodák is ilyenek. A Green House Irodaház & irodák is olyan felszereléssel vannak ellátva, melyek igazán modernek és mégis környezet kímélőek. Ezen kívül rendelkeznek valamilyen füvesített, parkosított résszel, ahol az ügyfelek várhatnak, vagy a dolgozók pihenhetnek.

Tags: Pénzügy, befektetés, ingatlan, iroda

Irodaházak képviselete

Sok ember azt sem tudja, hogy mi tévő legyen egy ingatlan vásárlás során, hogy mi a teendő. Az irodaházak képviselete során sem tudja. Az irodaházak képviselete jelenti azt, hogy az adott irodaházat, amelyet felépítettek egy ingatlan cég képviseli, ő közvetíti és kizárólagos joga van az eladásra. Ilyen irodaházat rengeteget találunk.

Tags: Építőipar, építőanyag, épület, iroda

East-West Business Center irodák kiadók

Egy cég számára az a legjobb irodaház, amely a főváros középpontjában helyezkedik el, könnyen megközelíthető. Az East-West Business Center irodák kiadók ideálisak is erre. Az East-West Business Center irodák kiadók, amelyek között könnyen tudunk válogatni, ezek az irodák rendkívül jó elhelyezéssel bírnak a fővároson belül, minden nagyon közel van hozzájuk.

Tags: Ingatlan, épület, iroda

Irodabútor, ha magas szintű szakmaisággal párosul

Valódi minőség és magas szintű szakmai precizitás. Megbízható partnerink gondoskodnak a remek alapanyagokról, kollégáink pedig a tervezéstől a házhozszállításig mindent gondosan nyomon követnek. Vásároljon irodabútort szekszárdi üzletünkben a Dominó Irodabútortól és lepje meg magát és dolgozóit valóban csodálatos és egyedi bútorokkal, amelyek ráadásul az egészséget hivatottak szolgálni. Tekintse meg Ön is üzletünkben vagy honlapunkon termékeinket!

Tags: Egyéb, bútor, iroda, irodabútor

Kiadó raktárak, irodaházak adatbázisa

Több 100 kiadó és eladó A,B,C kategóriás iroda, irodaház, raktár, műhely, csarnok, ipari ingatlan Budapesten és agglomerációjában. Széleskörű kínálat pesti és budai oldalon egyaránt!
Egy helyen, egy kézből, testreszabott, ingyenes ajánlatok, gyorsan, kényelmesen egy kézből! Egyedi igények teljeskörű kiszolgálása.
Kényelmes, árakat, költségeket, kiegészítő információkat, szolgáltatási csomagokat tartalmazó egyszerűen használható, keresési felület valamint fényképeket is tartalmazó, egységes struktúrájú adatlapok mind irodaházakról, mind ipari ingatlanokról.

Tags: Ingatlan, eladó ipari ingatlan, iroda, irodaház, kiadó, raktár

Dr. Sarkadi és Társa Ingatlan Portálja

Új és használt lakó- ipari- kereskedelmi ingatlanok közvetítése, bérbeadása, ingatlan befektetési lehetőségek elsősorban Budapesten és környékén.
Egyszerűen, gyorsan használható fényképes ingatlan adatbázis befektetőknek, magánszemélyeknek, folyamatosan bővülő kínálattal.
Ingatlan értékesítéshez, kereséshez on-line regisztráció.
Adás-vételhez kapcsolódó jogi ügyintézés.
Folyamatosan keresünk-kínálunk, regisztrált belföldi és külföldi ügyfeleink részére eladó-kiadó
lakó-kereskedelmi-ipari ingatlanokat és ingatlanbefektetési lehetőségeket elsősorban Budapesten és környékén.

Tags: Ingatlan, adatbázis, befektetés, bérbeadás, ház, ingatlan, ingatlanközvetítés, ipari ingatlanok, iroda, kereskedelmi ingatlanok, közvetítés, lakás, lakópark, munka, munkaerőközvetités, on-line regisztráció, projektek, telek, új lakások, üzlethelyiség

Székszolgáltatás Budapest

Mikro- és kisvállalkozásoknál nehéz a dolga a cégtulajdonosnak, mivel nem pusztán tulajdonolja a céget, de azt vezeti is és mindennapi feladatai is vannak. Így nehéz cége jövőjéről, előre meneteléről gondolkozni. Ebben tudunk Önnek segítséget nyújtani. Levesszük válláról a terheket, ami a székhely okán, a könyvelés terén és egyéb hivatalos szervek felé nyújtandó kötelesség. Segítünk mindenféle adminisztrációban, adó- és gazdasági tanácsadásban, ezen felül tudjuk fogadni üzeneteit és bérelhet nálunk tárgyaló helységet is.

Tags: Üzlet, budapest, iroda, könyvelés, székhely szolgáltatás