Kert

Szép kert a vágya?

Nincs pihentetőbb látvány egy gusztusosan megépített kertnél. Még a gondolata is megnyugtatja az embert. Bízza álmai kertjének megépítését szakemberre. Mi Budapesten és Pest megyében tervezünk, építünk és ha igényli akkor gondozunk is kertet. Önnek csak a terveket kell egyeztetnie velünk, s mi máris munkához látunk. Minden anyagot biztosítunk a gyepszőnyegtől, az öntözőrendszeren át egészen a kerti padokig. Kertépítő Budapest elérhetőségünk:06-30-933-06-07

Tags: Kertészet, kertrendezés, Szolgáltatás, budapest, Kert, kertépítő, szép kertet

Profi kerttervezéssel foglalkozó cég

Minőségi, kerttervezéssel foglalkozó céget keres? Ha igen, akkor érdemes felkeresnie bennünket. Vállalkozásunk évek óta foglalkozik mindennel, ami ezen szakmát érinti és remek árakon tudjuk biztosítani megrendelőinknek az automata öntöző-berendezéseket. Így garantáltan mindig zöld, üde és csodálatra méltó kerttel büszkélkedhet. Bízza ránk kertjét és különlegessé varázsoljuk azt. Most lehetőség van tavaszi kertépítő akciót is igényelni.

Tags: Kertészet, kertrendezés, Kert, kerttervezés, Öntözés

Kertek kivitelezése

Ízléses kertépítés remek áron! Amennyiben szeretnél egy kellemes, zöldellő kertet a nyári hónapokra, itt a lehetőséged arra, hogy a kerted szebbé varázsold egy kerti partira, baráti összejövetelekre vagy csak egyszerűen magadnak a mindennapokra. Éppen ezért érdemes ellátogatnod oldalunkra, hogy betekinthess abba, hogy hogyan lehet szebbé varázsolni egy kertet apró és egyszerű ötletekkel. Ugyanis mi kertépítésben igyekeztünk mindenki számára olyan példákat bemutatni oldalunkon, amit bárki megvalósíthat.

Tags: Kertészet, kertrendezés, Kert, kertépítés

Kerti bútor akció

Kerti bútort vásárolna? Képeken már bizonyára Ön is találkozott a karibi üdülőhelyek szabadtéri bútorainak luxusával. A Caribico rattan bútorokkal bárki karibi hangulatot vihet medencéje partjára, ráadásul most óriási kerti bútor akció is várja a vásárlókat! A Caribico-Line Kft. forgalmazásában álló kerti bútorok a rattan bútorokhoz használt módszerrel készülnek, szintetikus rattanból.

Tags: Építőipar, építőanyag, Vásárlás, Kert, kerti bútor

Kertépítő

Napjainkban lassan már az is nagy dolog, hogyha valakinek olyan háza van, amihez kert is tartozik. Ellenben szerencsére vannak még olyanok is, akik többre vágynak ennél, és szeretnék, hogy az udvaruk ne csak egy üres földdarab legyen, ahol bokáig nőhet a gaz. Nekik szól a kertépítés, melyet, ha ügyes szakemberek végeznek, akkor valódi édenkertet varázsol a legelhagyatottabb kertből is. A kertépítés a növények miatt több napon át tartó folyamat, melynek fontos eleme a kerttervezés, a kézi földmunkák, különböző növények és fák ültetése és a gyepszőnyegezés.

Tags: Szolgáltatás, Kert, kertek, kertépítés

Tófólia akció mindenkinek!

Használja ki állandó tófólia akcióinkat és ne csak megálmodja, de tervezze, sőt valósítsa is meg álmai kertjét. Látogasson el webáruházunkba és mélyüljön el a kertitavak világában. Ön is beláthatja, hogy egy családi ház kertjének az egyik dísze egy egyedi és praktikus kertitó. Mi segítünk az optimális döntés meghozatalában! Csak bízza ránk magát, a hatás garantált!

Tags: Kertészet, kertrendezés, Kert, kertitó, tófólia

A víz és a kertépítés

Egyik legfontosabb elemünk a víz, melynek az emberiség, szinte az összes kultúrában, már ősidők óta kiemelkedő szerepet tulajdonított. A kertépítés történelme folyamán sem alakult ez másképp. Mivel a víz elengedhetetlen a növények életben maradásához és fejlődéséhez így a kertgondozás során kiemelkedő szerepet kell fordítanunk az helyes öntözésre és az öntözőrendszerek helyes használatára. Fontos, hogy a kertépítés folyamán, az öntözőrendszerek beszerelését kizárólag szakemberekre bízzuk, s így a siker biztosítva lesz.

Tags: Kertészet, kertrendezés, Kert, kertépítés, kertészkedés

Szuper minőségű öntözőrendszerek

Az öntözőrendszerek víztakarékosságuk mellett még arról is híresek, hogy elvégzik ön helyett a mindennapi munkát. Önnek már csak élveznie kell kertjének gyönyörű látványát, hiszen ezek a rendszerek a legtökéletesebb munkát végzik, a legjobb időpontban és megfelelő vízmennyiséggel. Döntsön ön is egy könnyebb élet mellett és szereltessen öntözőrendszert! Továbbá böngéssze oldalunkat!

Tags: Kertészet, kertrendezés, Kert, öntöző, rendszer

Öntözőrendszer

Szeretne Ön is olyan kertet magának, ami nem okoz Önnek problémát, mert nem kell minden este végiglocsolni, hogy ne égjen ki a fű? Vagy olyat szeretne, ami frissen zöld és ápolt hatást nyújt mindenki számára? Válasszon öntözőrendszert és hagyja hogy telepítsük udvarába. Ha ezentúl szeretne időt spórolni a kert gondozásában, akkor válasszon bennünket. Honlapunkon megtalálhatók az elérhetőségek is.

Tags: Kertészet, kertrendezés, Kert, öntöző, öntözőrendszer

Kertépítés, kerttervezés - Palkovits Kert

Csodás kertet akar a kertépítés segédletével? Gyönyörű, érintetlen gyepet? Hívja a weblapot! A Palkovits Kert elvégzi Önnek a kertépítést, kerttervezést, térkő lerakást, füvesítést (gyepszőnyeg, fűmag), öntözési rendszer telepítését, sziklakert építést is, ezenkívül más kertépítés

Tags: Kertészet, kertrendezés, Kert, kertépítés, kerttervezés

Szegélyezés, hogy autója jó úton járjon!

Kiskoromban mindig egy nagy házról álmodtam amelyben lehet külön szobám, ami csak az enyém. A játékaim nagy halomban állnak a szoba közepében és én nem tudom eldönteni, hogy melyikkel játszam. A kertet zöld fű borítja, az öreg fák búsan lógatják orrukat a hófehér autófeljáró szegélyére. Gyerekként mindez nem adatott meg, de ma már saját gyerekeimnek valósítom meg régi álmom. Mesés házat sikerült építenünk ahol mindenkinek külön szobája van. A munkások éppen a szegélyezéssel dolgoznak a gyönyörű autófeljárónál. Úgy érzem megérte élnem!

Tags: Kertészet, kertrendezés, Kert, kertépítés, kertészet

Füvesítés

A kerttervezés nem újdonság, mostanában divatba jött szolgáltatás. Minden kertes ház igazi ékszere mindig is az esztétikusan kiépített és ápolt szép zöld kert volt. A www.kert-epites.com már 10 éve ebben áll szolgálatára: hogy megszerezhesse azt a kertet, melyről mindig is álmodott, méghozzá elérhető áron! Egy olyan kertet, ahol bármikor nyugalmat lel, egy olyan kertet, amit mindenki megcsodál, és egy olyan kertet, amire igazán büszke lehet. Mivel egy megfelelően megtervezett és megépített kert egy művészeti alkotás, mely évekig gyönyörködteti a szemet és a lelket egyaránt.

Tags: Kertészet, kertrendezés, Kert, kertépítés, kertészet, kertészkedés, Növény

Kertépítő

Sokat keresett már, de nem talál korrekt, sokszínű szolgáltatást nyújtó kertépítő és kerttervező céget? Nem kell tovább keresnie. A Greenparadise Kft partnerei kívánságaihoz igazítva építi meg a harmonikus, és partnerei vágyainak megfelelő kertet. Nemcsak a kivitelezésben, de kertjének gondozásában, és fűnyírásban is utolérhetetlenek vagyunk! Keresse fel honlapunkat a www.diszkert.com oldalon, és győződjön meg saját szemével szakmai tapasztalatunkról.

Tags: Kertészet, kertrendezés, Dísznövény Építőipar, ház, Kert, kertépítés, Kertkultúra

Kertkozmetika - Kertépítés, Kertfenntartás, Kerttervezés

Kertépítés, Kertfenntartás és Kerttervezés szakszerűen, igényesen, az Ön elképzelései szerint! Ha nincs kedve, ideje a kertápolásra, de szép, igényes kertet szeretne, bízza szakemberre a kerttervezési, -építés és fenntartási munkálatokat! Magasan képzett szakembereink kreativitása és szaktudása garantálja, hogy a megépített kert hosszú évekig örömöt hoz és kikapcsolódással szolgál használójának. Teljes körű kertépítést vállalunk garanciával, a kerttervezéstől a kertépítésen át egészen a kertfenntartásig. Építtesse kertjét velünk és a kerttervezést ingyen kapja!

Tags: Kertészet, kertrendezés, Kert, kertépítés, kertfenntartás, kerttervezés, tervezés

Interkert - Otthon a kertben is.

Kertészeti magazin, portál és szakmai adatbázis. Oldalunkon a kertészeti, kert témákban hasznos és érdekes információkhoz juthat. Emellett kertépítők, kertészek, kertészetek egy kattintással megyék szerinti lebontásban.

Tags: Kertészet, kertrendezés, Kert, kertépítés, kertépítők, kertészet