kezelés

Szénhidrogénnel szennyezett talajok kezelése

A szénhidrogénnel szennyezett talajok kezelése egy hosszú folyamat, ami számos lépést követel. Vállalatunk vállalja a szénhidrogénnel szennyezett talajok kezelésére irányuló feladatokat, hiszen kifejlesztettünk egy olyan oltóanyagot, ami képes lebontani a szénhidrogént, viszont nincs semmilyen káros hatása sem az emberekre, illetve a környezetre. Ha szénhidrogénnel szennyezett talajok kezeléséről többet szeretne tudni, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Tags: Szolgáltatás, kezelés, szénhidrogén, talaj

Soha többé fájdalom!

A Nonstop-doctor egy olyan közérzetjavító eszköz, ami azért készült, hogy ne kelljen utazni egy-egy kezelésért a betegeknek. A Techinproject tudományos kutató cég kifejlesztette ki ezt a házi használatra készült közérzetjavító eszközt, azért, hogy otthon kényelmesen tudja használni bárki. Búcsút inthet a nyaraláskor előjövő allergiának! Elfelejtheti a: derékfájást, idegbecsípődéseket, influenzát, gyulladásos betegségeket, és fájdalmakat!

Tags: Egészség, életvitel, biorezonanciás kezelés, dr. kacsó kornélia, Fájdalomcsillapítás, gyógyászati segédeszköz, kezelés, kezelőgép, orvosi műszer

Kristálygyógyászat

Bebizonyították, hogy a kristályok szinte már vibrálnak. A kristálygyógyászat egyik legeredményesebb fajtája a marokkő-eljárás. A marokkő-módszer egy híres kristályterápiás eljárás. A kristálygyógyászat egy káros hatásoktól mentes gyógyászat, a terápia időtartama fél óra.

Tags: Egészség, életvitel, eljárás, gyógyászat, kezelés, kristály, terápia

Radiesztézia

A radiesztézia egy érzékelési alternatív eljárást jelent így szinte mindenre alkalmazható. Mérhetünk vele földsugárzást, élőlények energetikai terét, meghatározhatjuk betegségek helyét és pontos okát. Területei: geotronika, fitodiesztézia, paramedikus radiesztézia, orvosi és teleradiesztézia. Elősegíti az öngyógyító folyamatok beindítását.

Tags: Egészség, életvitel, gyógymód, kezelés, radi, radiesztézia, terápia

Szegment masszázs

A szegment masszázs az izmokon keresztül hatni tudunk a belső szerveinkre. Célja az, hogy az adott szegmenthez tartozó reflexkörbe pozitívan beavatkozzon és állapotát normalizálja. A masszázs alkalmanként fél óráig tart tart. A szegment masszázs alatt nem használnak semmilyen olajat. A svédmasszázshoz hasonlítható, azzal a különbséggel, hogy fontosabb számára a legyengült pontok felerősítése.

Tags: Masszázs, eljárás, gyógymód, kezelés, masszázs, szegment

Svédmasszázs

A svédmasszázs napjainkban egy közkedvelt gyógyító gyógymód. Alapját képezik a mozdulatok, dörzsölés, gyúrás, rezegtetés. Megakadályozza a nem használt izmok gyengülését. Visszanyerjük a szellemünkre is azonos hatással van. Alvászavarok és stressz ellen is kitűnő megoldás.

Tags: Masszázs, eljárás, gyógymód, kezelés, masszázs, svéd

Sportmasszázs

A sportmasszázs hazánkban az egyik legnépszerűbb masszázsfajta. Alapjai svédmasszázs alapjai. Célja a feszültség mentesítésre. A laza izomzat gyorsabban regenerálódik, nagyobb terhelésre képes, ezért nagymértékben hozzájárul a sportolók sikereihez. A sport utáni masszázs célja izmaink regenerálása. Az időtartama általában nem hosszabb 1 óra, utána mindig fogyasszunk bőségesen folyadékot.

Tags: Masszázs, eljárás, gyógymód, kezelés, masszázs, sport

Hasmenés kezelése speciális étrenddel

A hasmenésnek több oka is van, legegyszerűbb módja a hasmenés megszűntetése helyes táplálkozással. Legfontosabb diéta, melynek alapja a folyadék, hiszen hasmenéssel rengeteg folyadékot veszítünk, ezt azonnal pótolni kell. Weboldalunkon részletes leírást kap, hogy miket együnk, hogy minél előbb helyreálljon a rendes bélműködésünk.

Tags: Egészség, életvitel, étrend, hasmenés, kezelés, kúra, terápia

Aromaterápia

Az aromaterápia elnevezést először René-Maurice Gattafossé vegyész használta. Az illóolajok a növényekből jellegzetes illatú, elillanó folyadékok. Vízben nem oldódnak. Oldószernek használhatunk tejet, mézet. Ezek közvetlenül hatást gyakorolnak az idegrendszerünkre

Tags: Egészség, életvitel, aroma, gyógymód, illat, kezelés, terápia

Kronobiológia

A kronobiológia vagyis magyarul időbiológia egyik ága a bioritmológia vagyis bioritmus-számítás, a másik pedig a pszichogenetika, amely az egyén születésének napjára jellemző kozmikus hatásokkal foglalkozik, de mindenképp figyelembe veszi a horoszkóp és a bolygók állását is. Egy jól kidolgozott rendszer.

Tags: Egészség, életvitel, biológia, kezelés, krono, terápia gyógymód

Íriszdiagnosztika

Az íriszdiagnosztika a szem szivárványhártyájának vizsgálatával foglalkozik. Ez az emberi szervezet legérzékenyebb része és úgy viselkedik, mint egy térkép. Az örökletes betegségek, belső szervek állapotát le lehet róla olvasni.

Tags: Egészség, életvitel, diagnosztika, írisz, kezelés, szem, terápia

AMSAT-HC rendszer

Az AMSAT-HC rendszer egy orvosi készülék, mely az egész emberi szervezet állapotát méri fel. Képes olyan meghatározásokra is, amit mással nagyon nehezen lehet kimutatni, mint például a bélflóra állapota, toxikus-, nehézfém- terheltség, stressz állapot felmérés, anyagcserezavarok.

Tags: Egészség, életvitel, amsat-hc, gyógymód, kezelés, rendszer, terápia

Spirituális választerápia

A spirituális választerápia egy test-szellemi módszer. Meg tudjuk változtatni saját önmagunkat is. A terápia során a tanácsadó megvizsgálja a tudatalatti gátakat, majd megmutatja azt az utat, amit járnunk kell. A kezelés során szükségünk van egy ingára, táblakészletre és számos kérdésekre kell választ adnunk.

Tags: Egészség, életvitel, gyógymód, kezelés, spirituális, terápia, válasz

Pránanadi

A reinkarnációs terápia elsősorban a gyógyításra fekteti a hangsúlyt. Az utaztatási technika nem egy regresszív hipnózis. A páciens a kezelés alatt mindent lát és mindent érez. Az utaztatás ideje nem több mint két három óra. A terápia során pránanadi szimbólumok segítik az utaztatást. Ennek a segítségével képes lesz az előző életeit megélni. A pránanadi szimbólumok egyben védik is a pácienst.

Tags: Ezotéria, gyógymód, kezelés, nadi, prána, terápia

Reiki

A reiki lényege, hogy a föld energiát kezünkön keresztül átküldjük egy másik embernek vagy akár saját magunknak. A reiki magyarul azt jelenti, hogy egyetemes életenergia. A test energiával töltődik fel.

Tags: Egészség, életvitel, eljárás, gyógymód, kezelés, reiki, terápia