kiadó

Albérlet felhozatal - Kiadó lakás és ház Budapest

Ha kiadó lakást, házat szeretne Budapesten hosszú távra, akkor böngéssze át az SP Ingatlan választékát! A weblapon kiadó budapesti albérletek sora várja az érdeklődőket, aholis kerületekre kategorizálva találhat rá az Önnek szükséges budapesti kiadó lakásokra, házra. A változatosságról a több száz feltöltött kiadó ingatlan gondoskodik, így garantáltan nem csalódik majd. Akkor, ha kiadó üzletet akar bérbe venni vagy feladni, arra szintén lehetősége van! A budapesti bérbeadó albérletekről a honlapon részletes információt is talál, így biztosan nem lesz zsákbamacska!

Tags: Ingatlan, budapest, ház, kiadó, lakás

Ház tervek

A Tervhely.hu megteremti a lehetőséget az építész tervezők és az ingatlan közvetítők számára, hogy vevőkörüket és eladásaikat növelni tudják. Regisztráljon még ma és lendítsük fel együtt a hazai építőipart. A regisztráció ingyenes és az eladások után sem kérünk jutalékot. Használata gyors és kényelmes. Magánszemélyként is regisztrálhat ha eladni vagy kiadni kívánja lakását,telkét, házát.

Tags: Ingatlan, családi ház, eladó, Ház tervek, kiadó

ingatlan.marketcity

Lakás, ház, telek eladás, albérlet. Kiadó lakások, házak, telkek. Eladó lakások, házak, telkek. Ingatlan hirdetések.
Cégünk 2011 nyarán jött létre, azzal a céllal, hogy elősegítse a különböző üzleti területek munkáját hirdetési felületek biztosításával. Célunk továbbá, hogy reklám és hirdetési felületet biztosítsunk partnereinknek mind kereső, mind kínáló oldalon lehetőség szerint ingyenesen, illetve igen kedvező áron a résztvevők megelégedettségére.

Tags: Ingatlan, albérlet, eladó, házak, ingatlan, kiadó

Kiadó és eladó ipari ingatlanok

A webhelyünkön megtalálható ipari ingatlanok egyenlőre csak Miskolc környékén kerültek listázásra, de adatbázisunk folyamatos bővítésével egyre több helyen lehet igénybe venni ingatlanjainkat. Ezek között szerepelnek üres és beépített földterületek is. Ezen kívül az ingatlanok nem csak kibérelhetőek, hanem leírásukban megjegyezzük azt is, ha valamelyik ingatlant meg lehet vásárolni, ezzel nem csak azoknak kedvezünk, akik nem rendelkeznek a vásárláshoz elég tőkével, hanem azoknak is, akik a saját tulajdont jobban kedvelik, mert nincsenek kötöttségeik.

Tags: Ingatlan, bérelhető, eladó, ipari ingatlan, iparterület, kiadó

Bérelhető üzlethelyiségek, ingatlanok

Adatbázisunkban bárki kikeresheti a számára leginkább megfelelő ingatlant, melyek nagy részét Miskolcon lehet megtalálni. Igyekeztünk oldalunkon megadni a legtöbb információt a különböző üzlethelyiségekről és azok környezetéről. Oldalunkon bemutatásra kerül ezek fekvése és közege, ahol külön szerepet kap a forgalmas helyek bemutatása, mert nem lehet figyelmen kívül hagyni ezeket a pontokat sem, mivel az ingatlanok megközelítése és láthatósága fontos szerepet játszik abban, hogy egy vállalkozás profitot tudjon termelni.

Tags: Ingatlan, Szolgáltatás, bérelhető, bérlés, kiadó, miskolc, üzlethelyiség

Kiadó raktárak, irodaházak adatbázisa

Több 100 kiadó és eladó A,B,C kategóriás iroda, irodaház, raktár, műhely, csarnok, ipari ingatlan Budapesten és agglomerációjában. Széleskörű kínálat pesti és budai oldalon egyaránt!
Egy helyen, egy kézből, testreszabott, ingyenes ajánlatok, gyorsan, kényelmesen egy kézből! Egyedi igények teljeskörű kiszolgálása.
Kényelmes, árakat, költségeket, kiegészítő információkat, szolgáltatási csomagokat tartalmazó egyszerűen használható, keresési felület valamint fényképeket is tartalmazó, egységes struktúrájú adatlapok mind irodaházakról, mind ipari ingatlanokról.

Tags: Ingatlan, eladó ipari ingatlan, iroda, irodaház, kiadó, raktár