kölcsönzés

Bútorszállításhoz béreljen teherautót Törökbálinton!

Költözködik, vagy szervizben van a bútorszállító autója? A City Rent A Car Autókölcsönző Kft bér teherautójával megoldhatja a problémáját. Ajánljuk a dobozos Ford Transit teherautónkat, melybe 8 raklapnyi könnyebb dobozos áru befér. Teherautónkat megtekintheti és átveheti Törökbálinton, de kérésre házhoz is kiállunk vele Budapesten, ahol az autó átadás és átvétel is megoldható.

Tags: Autó, motor, Szolgáltatás, budapest, City Rent A Car Kft, Ford Transit, kölcsönzés, teherautó bérlés

Válassz te is egy nagyszerű menyasszonyi ruhát!

Milyen költségekkel is jár egy menyasszonyi ruha kölcsönzés? Mindenki tudja, hogy nagy összegekről van szó ezek esetében, ám aki spórolni akar, annak is van rá lehetősége. Az oldalunkon azért, mert az árak alacsonyabbak, nem fogsz gyengébb minőséget találni, ám a szimpatikusabb összegek téged is arra fognak sarkallni, hogy tőlünk válassz menyasszonyi ruhát.

Tags: Szolgáltatás, kölcsönzés, menyasszonyi, ruha

Hűtőautó kölcsönzés Budapesten - City Rent A Car Kft

Hűtős furgon, hűtős kisteherautó, vagy akár 10 tonnás teherautó kölcsönzés is, amire Önnek éppen szüksége van. Bérteherautóink között találhat emelőhátfalast, húspályás - húskampós, polcos, vagy raklapos szállításra alkalmas típusokat is, de mindegyik külső elektromos csatlakozóval van ellátva. Így, például a rendezvények helyszínén is zajmentes kiszolgálást biztosít. Típus kínálatunkban megtalálhatja a Citroen, Fiat, de elsősorban az Iveco és a Renault teherautókat.

Tags: Szolgáltatás, bérlés, budapest, hűtős teherautó, kölcsönzés, Törökbálint

Gépkölcsönzés

Amíg az ember nem kezd el építkezni, vagy nem vágja fejszéjét valami nagyobb átalakításba, eszébe sem jut, hogy olyan gépekre lenne szüksége, mint betonkeverő, vagy légkalapács, esetleg betonsimító. És amikor eljön a pillanat, hogy felmerül a szükséglet, hirtelen nem tudja, hova is kapjon. Ezért érdemes felkeresni gépkölcsönzés honlapunkat, ahol igyekszünk ezeknek a nehézségeknek a megoldásában segédkezni.

Tags: Szolgáltatás, betonkeverő, gépek, gépkölcsönzés, kölcsönzés, légkalapács