kötelező

Hasznos útikalauz a kgfb világába

Autót szeretne beszerezni, de nem tudja, hogy mi alapján megéri autót venni? Ez az oldal az Ön segítésére készült. Kötelező biztosító céget kíván váltani 2013-ban? Akkor jó helyen jár! Az oldal tartalmából megtudhatja még egyebek között azt is, hogy hogyan lásson neki a kötelező felelősségbiztosítás, valamint kgfb kiváltásához. Mik azok a tényezők, amelyeket mérlegelnie kell kötelező gépjármű biztosítás és kgfb vétel során?

Tags: Biztosítás, kgfb, kgfb váltás, kötelező, kötelező biztosítás, kötelező váltás

A kötelező biztosítás témájú infókkal pénzt spórolhat

Valami rejtélyes módon Ön is elveszett a kötelező biztosítások útvesztőiben? Egy olyan oldalt akar, ahol világosan le van jegyezve a legtöbb olyan infó, amit a kötelező gépjármű biztosításról ismerni javallott? Ez esetben most szerencséje van! A Kötelező Gépjármű Biztosítások weboldal összegyűjtött szinte minden olyan elképzelhető kötelező biztosítással foglalkozó információt, amire a kötelező biztosítás váltást tervező olvasó választ várhat.

Tags: Biztosítás, kgfb, kgfb váltás, kötelező, kötelező biztosítás, kötelező váltás

Kevésbé közismert kötelező felelősségbiztosítás információk

Ahány kocsitulajdonos, annyiféle ragaszkodás is megfigyelhető az autókhoz. Egyes személyeknek jó móka, másoknak egyenesen az önkifejezés egy módja, de van akinek csak egy egyszerű közlekedési alkalmatosság. Az Autósvilág blog próbál több különböző nézőpontot is megvizsgálni, hogy a végén összegyűjtse a leglényegesebb autós kérdéseket. Autós ráfordítások analizálása, technológiai irány vagy a kötelező felelősségbiztosítások világa - mindössze csak egynéhányat megemlítve e helyen. Bővebb infók a weboldalon!

Tags: Biztosítás, biztosítás, gépjármű felelősségbiztosítás, kgfb, kötelező, kötelező felelősségbiztosítás

Autómodellek és gépjármű felelősségbiztosítás

Ha a legfrissebb autós hírekre vagy tesztekre kíváncsi, akkor kiváló helyen jár. A blog ugyanis többféle autómárka tesztjét is bemutatja. De az autóteszteken felül a gépjárműadóktól a kötelező biztosítások funkciójáig rengeteg más dologról is szó van. Arról pl. hallott, hogy azok akik elektromos autót vezetnek, sok téren kedvezménnyel számolhatnak (kötelező biztosításnál is)? Mondjuk hozzá kell tenni, hogy csak évek után hozza vissza a rászánt extra pénzt.

Tags: Biztosítás, felelősségbiztosítás, gépjármű biztosítás, kgfb, kötelező, kötelező biztosítás

Te mi mindent tudsz a kötelező biztosításról?

Hallottál már arról, hogy a kötelező biztosítás a törvény részévé vált? Ha igen, de mégis szeretnél többet tudni a dologról, akkor látogass el weboldalunkra. Ez az oldal csak a kötelező biztosítás kérdésével foglalkozik és célja az, hogy minél több embert felvilágosítson. Bármilyen kérdésed van, tedd fel bátran, s mi igyekszünk minél előbb válaszolni.

Tags: Biztosítás, biztosítás, kötelező, kötelező biztosítás

kötelező, bónusz-málusz

A bónusz-málusz rendszer kedvezőbb feltételeket szab meg mindazoknak, akik nem fizették be a kötelező biztosításuk költségeit. Sőt, a tarifa kalkulátor is nagy sikerességnek örvend. Az idén a biztosítók piacán még élesebb lett a verseny, hiszen volt olyan biztosító is, aki sokkal olcsóbban ajánlotta biztosításait, mint még eddig.

Tags: Biztosítás, kötelező

Kötelező biztosítások

Kötelező biztosítás- tőlünk mindent megtudhat! Weboldalunkon különböző cikkek és hírek segítségével tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy mi is zajlik a háttérben amikor kötelező biztosításról beszélünk. Tudja meg Ön is, hogy konkrétan mit is jelent és, hogy miért is szükséges megkötnünk. Oldalunkon mindent megtudhat a legapróbb részletekig, hogy informált legyen és mindent értsen!

Tags: Biztosítás, biztosítás, biztosító, kötelező

Mentor Biztosítási Alkusz

Tevékenységünk elsősorban gépjármű biztosításra szakosodott, de a biztosítási szolgáltatás szinte minden területére kiterjed. A cég tevékenysége független a biztosítóktól, finanszírozóktól, és a generálimportőröktől. Cégünk kiemelt feladatának tartja, hogy - akár a biztosítóval szemben is - ügyfeleink érdekeit képviselje a létrejött biztosítási jogviszonyban.

Tags: Biztosítás, biztosítás, casco, kötelező

Online biztosítás

Honlapunk bemutatja a jelentős magyarországi biztosító cégeket és azok szolgáltatásait. Mi segítünk Önnek kiválasztani az igényeihez legjobban illő társaságot és annak szolgáltatását. Ma már az online biztosítás kötés nagyon elterjedt, így természetesen ebben is tudunk segíteni önnek. Látogasson el hozzánk és tudja meg a legfrissebb, híreket, információkat. Segítünk megtalálni a legjobbat!

Tags: Biztosítás, biztosítás, casco, kötelező, online biztostás

Kötelező váltás

Az idei év elejétől új kötelező biztosítási törvény jelent meg. Érdemes megnézni részletesen, hogy milyen változásokat jelent ez a biztosításkötőknek. Már nincs sok és itt a november mikor is itt lesz a kgfb váltás, és nem tudja még hol szeretne kötelezőt kötni? Kötelező váltás esetén pár adat megadásával percek alatt kiszámolhatja jövő évi díját. Így az összes biztosító jövő évi kötelező díját megtekintheti és a legjobbat választhatja.

Tags: Autó, motor, kgfb, kötelező, váltás

A kgfb új szabályai miatt

Idén a kötelező biztosítás díja megváltozik. Az oldalukon pontosan utána olvashat a változásoknak. Teljesítmény alapján lesz meghatározva, míg a tavaly hengerűrtartalom alapján számolták. A kgfb új szabályai miatt a Bónusz-Málusz rendszeren is változtattak. A biztosítók a bevételük kötelesek befizetni így biztosítva ügyfeleik biztonságát. Az új autót vásárlók, kötelesek az autó vásárlásakor kötelezőt kötni.

Tags: Autó, motor, biztosítás, kgfb, kötelező, szabály

A bónusz-málusz rendszer és a kötelező átalakítása

Ha nincs még kezünkbe a kötelező biztosítást igazoló okirat, akkor tartsuk magunknál az új biztosítási szerződést is. Az új kötelező biztosítási szabályok megváltoztatása automatikusan magával vonja a bónusz-málusz rendszer átalakítását. Ezzel bizonyítani tudjuk, hogy rendelkezünk a kötelező biztosítással. Érdemes minél előbb megkeresnie weboldalunkat. Ha szeretnél többet megtudni a változtatásokról és ezeknek a következményeiről, akkor weboldalunkon mindenről idejében tájékozódhat.

Tags: Üzlet, átalakítás, bónusz-málusz, kötelező, rendszer

A kötelező biztosítás kampány utolsó napjai

A biztosítás kötése egyre inkább sürget minden személygépkocsi tulajdonost. Kötelező biztosítás kötését vagy váltását már akár 30 nappal előbb el tudjuk elintézni. Így kényelmesen meg tudja érdeklődni a biztosítás részleteit, nálunk akár online is megkötheti. A kötelező biztosítás kampány utolsó napján nagy rohamra készül mindenki, ekkor a legolcsóbb a kötelező biztosítás díja és így tudjuk elérni, hogy még előnyösebben kössük meg a biztosítási szerződést.

Tags: Pénzügy, befektetés, biztosítás, kampány, kötelező

Kötelező biztosítás befizetése

Érdemes megtudakolni az olcsóbb és a drágább kötelező biztosítások nyújtotta szolgáltatásokat részletesebben. Az idén a biztosítók piacán még élesebb lett a verseny, hiszen volt olyan biztosító is, aki sokkal olcsóbban ajánlotta biztosításait, mint még eddig. Ha nem fizeti be idejében a kötelező biztosítását, illetve elfelejtette, akkor a biztosító büntetést oszt ki. Viszont mindenképp figyeljünk oda és ne lépjük túl a 60 napos határt, mert akkor büntetést kell fizetnünk a biztosítónak.

Tags: Szolgáltatás, befizetés, biztosítás, kötelező

Fontos tudni az újabb kötelező biztosítás változtatásokról

438. Internetes oldalunkon hasznos kötelező kalkulátor segítségével azonnal meg tudja nézni az aktuális biztosítási árajánlatokat, és egyszerűen válogathat elképzeléseinek megfelelően. A kötelező biztosítási törvény megint változni fog. Fontos tudni az újabb változtatásokról is, és ennek függvényében megválogatni a biztosítását. Nálunk sok hasznos információval lesz gazdagabb. Érdemes még ma benézni hozzánk!

Tags: Autó, motor, biztosítás, kötelező, változtatás