lakópark

Lakópark

A lakopark-lakoparkok.hu oldalra beküldött, lakóparkos linkek közé bekerült linkajánlókkal kapcsolatban honlapunk egyéni kritériumrendszert támaszt, melynek egyik feltételeként az adott oldalnak az Internet Explorer mellett kötelezően támogatnia kell a Mozilla böngészőjét, a Firefoxot is. Mindez azért van így, mert jelenleg a Firefox hazánk legelterjedtebb böngészője, így stratégiai hiba lenne, ha ezek az oldalak nem támogatnák kellőképpen. Keresse fel a weblapunkat, és ott mindent megtalál.

Tags: Ingatlan, lakópark

Dr. Sarkadi és Társa Ingatlan Portálja

Új és használt lakó- ipari- kereskedelmi ingatlanok közvetítése, bérbeadása, ingatlan befektetési lehetőségek elsősorban Budapesten és környékén.
Egyszerűen, gyorsan használható fényképes ingatlan adatbázis befektetőknek, magánszemélyeknek, folyamatosan bővülő kínálattal.
Ingatlan értékesítéshez, kereséshez on-line regisztráció.
Adás-vételhez kapcsolódó jogi ügyintézés.
Folyamatosan keresünk-kínálunk, regisztrált belföldi és külföldi ügyfeleink részére eladó-kiadó
lakó-kereskedelmi-ipari ingatlanokat és ingatlanbefektetési lehetőségeket elsősorban Budapesten és környékén.

Tags: Ingatlan, adatbázis, befektetés, bérbeadás, ház, ingatlan, ingatlanközvetítés, ipari ingatlanok, iroda, kereskedelmi ingatlanok, közvetítés, lakás, lakópark, munka, munkaerőközvetités, on-line regisztráció, projektek, telek, új lakások, üzlethelyiség