marketing

Internetes marketing megoldások

Mi az az elektronikus direkt marketing? Milyen módon tud ez segíteni cégének? A Nekemkell-en lévő cikk erre nyújt választ. Az adatbázis építéstől az e-mail kampányokig minden ehhez kapcsolódó lényegesebb dologról szó esik. De a Nekemkell-en rengeteg egyéb témáról is talál cikkeket. Ilyen az életmód, üzlet vagy pihenés és persze a szórakozás.

Tags: Internet, Szolgáltatás, marketing

Professzionális E-mail marketing

Mi az az elektronikus direkt marketing? Milyen módon tud ez Önnek segíteni? A Marketing Reggelin található írás erre nyújt választ. Az adatbázis építéstől a lead generálásig minden ezzel kapcsolatos lényegesebb dologról talál infót. De a Marketing Reggelin számtalan más témáról is talál bejegyzéseket. Lehet az ingatlan, üzlet vagy kikapcsolódás.

Tags: Internet, Szolgáltatás, marketing

Vállalkozás indítása interneten

Egy online vállalkozás indítása mindig nehéz feladat, különösen akkor, ha nem vagyunk internetes honlap guruk, és nem értünk az felgyorsult internet-világhoz. Most segíteni tudunk neked abban, hogy az alapoktól kezdve a kiteljesedésig mindent megtanulj eme remek könyv segítségével. Miről is van szó? Elég, ha bekukkantasz oldalunkra és máris tudni fogod!

Tags: Internet, marketing, vállalkozás

Linképítés minőségi szöveggel.

Az újságírókra sem vetne jó fényt az, hogy ha nem olvasnák a művüket, mert egyszerűen olvashatatlan és rossz. A linképítés is hasonló ehhez. A linképítés is egy olyan folyamat, amelynél néhány egyszerű, minőségi szövegeket meg kell írni, majd azokat különböző katalógusokba kell regisztrálni. Ez által pedig a megbízó cég előrébb lép remélhetőleg a keresési listán.

Tags: SEO, marketing, pénz

Livestudio - kreatív marketing és webfejlesztés

Mint ahogy a marketingben úgy a weboldalak készítésénél is a legfontosabb feladat, hogy elnyerjük az ügyfél bizalmát. Erre azért van szükség mert a legtöbb megrendelő nem lát bele a weboldal készítés folyamatába és mint laikus személy nehezen költ olyan dologra, melynek nincs tisztában végkifejlettjével. Cégünk pont ezért a fejlesztés teljes folyamat alatt legfontosabbnak szempontnak a fejlesztő és ügyfél közötti interakciót tartja, mert a kommunikáció már fél siker.

Tags: Webdesing, grafika, marketing, Webfejlesztés, weboldal készítés

Online és offline marketing – atman marketing

Marketing és kommunikációs tanácsadók vagyunk, de mások, mint a többiek. Megpróbálunk nem a kitaposott ösvényen járni.
Az igazi erőnk a marketing tanácsadásban és a tervezésben van, de életre is tudjuk kelteni az eltervezett projekteket. Bár az online marketinghez értünk leginkább, alvállalkozóinkkal együtt szinte minden olyan marketingproblémát meg tudunk oldani, amely felmerül egy cég életében

Tags: Internet, kommunikációs tanácsadás, marketing, online marketing

Abfox Online marketing tanácsadás

Az Abfox Internet Marketing Tanácsadó cég fő tevékenysége: Online marketing tanácsadás, honlapkészítés és webdesign. Az jól látható, hogy igen tág területen érdemes felkeresni, hisz képzett munkatársaink rendelkezésére állnak, legyen szó keresőoptimalizálásról, keresőmarketingről vagy akár teljes online marketing stratégia kialakításáról.

Tags: Internet, honlapkészítés, marketing, online, webdesign

Marketing terv és tanfolyam mikrovállalkozásoknak

Marketing Commando: ingyenes marketing tanfolyam és tanácsadás Kiváló a terméked, de mégsem jönnek az eredmények? Iratkozz fel marketing tanácsadó hírlevelünkre és duplázd meg mikrovállalkozásod, vagy kis és középvállalkozásod profitját 97 nap alatt. Az ingyenes marketing képzés csak egy kattintásra van tőled. A regisztrációval egyidőben hozzáférhetsz esettanulmányokhoz és egyéb hasznos marketing eszközökhöz ingyen.

Tags: Szolgáltatás, Üzlet, * vállalkozás, ingyenes tanfolyam, kkv marketing, marketing, tanácsadás

SEO Expert

SEO Expert - keresőoptimalizálás mesterfokon

Tags: Honlapkészítés, SEO, honlapkészítés, keresőmarketing, keresőoptimalizálás, marketing, seo

Webgalamb email marketing szoftver

Tekintsem meg hírlevél szoftverünk videóját!

- Mit szólna hozzá ha forgalmát egyszerűen és könnyedén megnövelhetné?!
- Szeretné, ha a cége bevételeit többé nem a szerencse határozná meg?!
- Képzelje el, hogy egy gombnyomással akár több ezer vásárlójához szólhat!
- Van rá megoldás, hogy automatizálva és ingyen menjenek hirdetései
- amíg ön alszik... nyaral... vagy éppen családjával van!

A lehetőség önnek is adott!

Tags: Szolgáltatás, e-mail, email, hírlevél, marketing, program, szoftver, webgalamb

Győri honlapkészítés

Professzionális honlapkészítés kis és közepes vállalkozások számára!

Az ön weboldala megadja azt, hogy ügyfelei a profizmust, minőséget lássák vállalkozásában? Az ön weblapja hatékonyan elősegíti az értékesítést?
A weboldal nem más mint a vállakozás, termékek vagy szolgáltatások csomagolása! Alapjaiban befolyásolja üzleti sikerét, a vállalkozásáról kialakított képet. Az interneten is ugyanúgy mint a "valódi" világban a csomagolás dönti el, hogy a termék egyáltalán kap-e esélyt a vásárló meggyőzésére.

Ön mennyi időt ad egy weboldalnak, hogy meggyőzze arról megtalálta-e, amit keresett? Valószínűleg ön is a döntő többségbe tartozik és pár másodperc alatt kialakít egy képet arról a cégről és szolgáltatásairól, amelynek megnyitja honlapját.

Tags: Webdesing, grafikus, győr, honlapkészítés, marketing, reklámfilm, webdesign, webvideó