méregtelenítés

A fruktóz kedvezőbb a méregtelenítés szempontjából.

A fruktóz, vagy más néven gyümölcscukor a legédesebb ízű cukor, ami a értelemszerűen főképp a gyümölcsökben található meg természetes formában. Nagyon kedvező a méregtelenítés szempontjából, ami annak köszönhető, hogy alacsony a glikémiás indexe. A glikémiás index a cukor savasító hatását, vércukoremelő képességét mutatja meg, ami összefüggésben van a méregtelenítés hatékonyságával. Ebből tehát leszűrhető, hogy a gyümölcsök igen hatékonyak a méregtelenítés elvégzéséhez, és képesek elmulasztani olyan tüneteket is, mint a tavaszi fáradtság, a gyengeség, vagy éppen a levertség.

Tags: Egészség, életvitel, méregtelenítés

A méregtelenítés segít az egészség megőrzésében.

Szeretne mindent megtenni az egészsége megőrzése érdekében, de nem esik át a méregtelenítés folyamatán legalább évente egyszer? Pedig enélkül nem lehet teljesen egészséges életmódot folytatni, mivel a méregtelenítés nem pótolható semmi mással. A helyes étrend és a rendszeres mozgás ugyan egészségesek, de csak a méregtelenítés képes a szervezetéből eltávolítani azokat a káros anyagokat, amelyek az idők folyamán lerakódnak. A fő alapköve a béltisztítás, mivel a legtöbb méreganyag a belekben gyülemlik fel, aminek súlyos egészségügyi következményei is lehetnek, ha nem szabadul meg tőlük.

Tags: Vásárlás, méregtelenítés

Fogyókúrázz a legjobbakkal!

Árainkat már sikeresen lefogyasztottuk, most Te következel! Ha fogyókúra kerül szóba, mindenki elkezd fázni kicsit, hiszen az vagy mozgást, vagy ételmegvonást takar. Ám ez a múltéj, szalonunkban modern ULTRATONE FUTURA PRO gépeket is használunk, amelyekkel a fogyás könnyen megy. Ez az Ultratone Futura Pro berendezés 44 trofikus jelformát használ a legjobb eredmények elérésére.

Tags: Egészség, életvitel, budapest, fogyókura, méregtelenítés

Egészséges weblapok gyüjteménye

Az egészségünk igazából, akkor kezd fontos lenni, amikor már nem teljes. Weboldalunkon ezért kínálunk egy kis egészségről szóló olvasnivalót, illetve ezek gyűjteményét. Látszik rajtuk a szubjektivitás, hiszen a fogyáson, méregtelenítésen, a lelki egészségen, gyógyszereken és wellness fürdőkön kívül még sok egyéb terület is van. Nálunk is vannak még egyéb oldalak. Nézzen szét nálunk, s böngésszen a weboldalak linkjei között. Várjuk Öntől is az új URL-eket, s csak egy levelet kell küldenie.

Tags: Egészség, életvitel, Internet, fogyás, fürdők, gyógyszer, lelki egészség, méregtelenítés

Méregtelenítés

Méregtelenítés? Ehhez keres megbízható terméket, ami garantáltan ellenőrzött minőség? Nem tudja, hogy hol találhat ilyet, pedig régóta keresi a megfelelőt? Ha szüksége van segítségre, akkor tőlem megkaphatja. Semmi más dolga nincs, csak felkeresni honlapukat és megtekinteni termékeinket, amik segítenek önnek a méregtelenítésben. Ha vásárolni is szeretne, akkor azt itt szintén megteheti.

Tags: Egészség, életvitel, méregtelenítés

A szauna méregtelenítő hatása

A szauna egyik nagy előnye az izzadás folytán távozó méreganyagokban keresendő.

Az nyilvánvaló, hogy a szauna-terápia hatásosan képes leküzdeni a vegyi anyagok okozta gyulladásokat. Elképzelhető, hogy az ilyen esetek kifejlődése csökkenthető a testben felhalmozódott méreganyag-szint csökkentése, és így a test méregtelenítő képességének helyreállítása által.

Ezért is érezzük sokkal jobban magunkat egy szauna kúra után! Úgy javul az általános közérzetünk, ahogyan távoznak ezek a méreganyagok.

Tags: Egészség, életvitel, méregtelenítés, szauna

Alternatív gyógymódok – Schroth-kúra

A Schroth-kúra minden egyes sejtre kiterjed. A kezelés során meleg és nedves testpakolások váltják egymást, valamint szára és ivónapok meghatározott szakaszban. A méreganyagok nagyon könnyedén el fognak távolodni a testünkből. Diétát csak növényi eredetű ételek alkotják.

Tags: Egészség, életvitel, gyógymód, kezelés, kúra, méregtelenítés, schroth

Alternatív gyógymódok – Mayr-kúra

A Mayr-kúra lényege a méregtelenítésben rejlik. A kezelés nem több mint 6 hét. A kúrának három fázisa van. Az első két hét tea kúra, következő szakaszban már zsömlét és tejet is beiktathatunk a folyadékok mellé, az utolsó két hétben pedig visszaállítja a gyomrot az eredeti működéséhez. A kezelés elengedhetetlen része a speciális hasi masszázs, amit legalább naponta háromszor kell praktizálni.

Tags: Egészség, életvitel, gyógymód, kezelés, kúra, mayr, méregtelenítés

Alternatív gyógymódok – Buchinger kúra

A Buchinger kúra átlagosan 2-4 hétig tart. Az első felében csakis gyógyteákat, leveseket, ásványvizet, esetleg gyümölcslevet lehet fogyasztani. Teljesen meg kell válni a dohányzástól, kávétól és édességektől. Ajánlott mozgásterápiára járni, speciális légző gyakorlatokat végezni és masszázst alkalmazni. A kúra során a szervezetünk teljes mértékben méregtelenít. A kezelés nem jelent éhezést.

Tags: Egészség, életvitel, böjt, buchinger, gyógymód, kúra, méregtelenítés

Megagreen - Lúgosító termékek, lúgosítás, méregtelenítés

Ez a termék olyan embereknek készült, akinek fontos a méregtelenítés, testük megtisztítása. Ezzel könnyedén és biztonságosan növelheti a lúgosító elemek mennyiségét.

Tags: Webshop, lúg, lúgosítás, Lúgosító termékek, méregtelenítés, termék