munka

Profession.hu - Debrecen munkában is kiemelkedő

Profession.hu - Debrecen munkában is kiemelkedő lehetőségeket kínál az érdeklődők sokasága számára! Ha már elege van abból, hogy hosszú ideje nincs munkája és emiatt sok a gond, nem bírja tovább a semmit tevést, akkor itt az ideje, hogy kezébe vegye az irányítást! Először is keresse fel honlapunkat, hiszen a munka Debrecen városában nálunk várja.

Tags: Állás, foglalkozás, Debrecen, munka

Fejlesztő munka

A fejlesztő munka érdekében minden kedves érdeklődőnek csupán csak annyit kell tennie, hogy hozzánk fordul, hiszen általunk az összes lehetőség elérhető egyetlen oldalon. A sok ajánlat között megtalálhatod a számodra megfelelő állás lehetőséget, hogy végre olyan fizetésed legyen melyből kényelmesen meg tudsz élni, mely által Te is hozzátudsz járulni a családi kasszához. A fejlesztő munkák várnak!

Tags: Állás, foglalkozás, fejlesztő, fejlesztő munka, munka

Friss IT állások a cvonline oldalán

Amennyiben Ön is szeretne azt, hogy egy megfelelő álláslehetőséget pályázhasson meg, akkor keresse fel most a mi oldalunkat is. A friss IT állások a cvonline oldalán jó lehetőségeket kínálnak az emberek számára is. Nézze meg most Ön is a honlapunkat, hogy ha szeretné, majd válassza ki azokat a hirdetéseket, amelyek az Ön számára is megfelelőek lennének.

Tags: Szolgáltatás, állás, munka

Ígéretes munka nálunk

Ha nálunk regisztrálja magát, akkor teljesen biztos lehet abban, hogy nagyon jó munka vár magára, mert nagyon sokan keresnek nálunk szolgáltatókat, akik a munka javát elvégzik. Ha Önnek is fontos a munka, akkor mindenképp regisztráljon nálunk, mert nagyon jól járhat azzal, ha itt regisztrál. Nagyon sok munkaadó Önre találhat, akik egy megbízható és természetesen jó munkaerőt szeretnének.

Tags: Állás, foglalkozás, munka, szolgáltató

Otthoni munka

Van egy jó ajánlata azok számára, akik szeretnének kicsit többet keresni és ezért vállalnák, hogy szabadidejük egy részét feláldozzák? Akkor lépjen fel honlapunkra, ahol azok számára biztosítunk hirdetési lehetőséget, akik otthoni munkát kínálnak, illetve azoknak is, akik keresik. Ne tétlenkedjen, ragadja meg a kedvező lehetőséget, és így rövid idő alatt sokak számra ad esélyt, hogy éljenek az Ön által kínált ajánlattal!

Tags: Állás, foglalkozás, munka, Otthoni munka

Villanyszerelési munka

A gondtalan, kontár villanyszerelési munka veszélyeztethezi a családja és az Ön biztonságát. Ezért bízza a munkát a tapasztalt, hozzáértő Gebe mesterre, aki 30 éve mozog a pályán és számtalan lakás villanyhálózatán dolgozott már. A minőséget mi más bizonyíthatná jobban, mint az, hogy a munkálatokra minden esetben írásos jótállás érvényes. Mindez gyors és precíz munkavégzéssel párosul. Ne felejtse el elmenteni a mester telefonszámát! Bármikor szüksége lehet a tapasztalatára és a gyorsaságára.

Tags: Szolgáltatás, munka, villanyszerelés

Szabadság információk

A szabadság intézményét a magyar munkajog összetetten szabályozza. A rendes, a rendkívüli, a fizetett és a fizetés nélküli szabadság rendelkezései sok esetben nehezen értelmezhetők. A szülési szabadság intézménye is differenciáltan kerül meghatározásra. A gyermek ápolása, gondozása érdekében is jár szabadság. Az életkortól függő alapszabadság mértékét pótszabadság emelheti.

Tags: Szolgáltatás, fizetés nélküli szabadság, fizetett szabadság, munka, rendes szabadság, rendkívüli szabadság

Szépségápolási termékek nagyon kedvező árakon

Az Avon Budapest Info áll mindenki rendelkezésére minőségi szépségápolási termékekkel Magyarország egész területén. Miért érdemes weboldalunkat rendszeresen figyelni? Azért mert mindig akciózunk valamilyen terméket. Sőt . . . vannak olyan Akciós Avon Termékek is, amelyek árát jóval az Avon eredeti árai alá szállítottuk.

Tags: Szépségipar, állás, álláslehetőség, Avon, kölni, kozmetikumok, MLM, munka, parfümök, szépségápolás

Végkielégítés információk

Végkielégítés törvényei. Rengeteg kérdés, hogy mikor és hogyan jár a munkásnak a végkielégítés, mekkora összegben és hogyan számítják ki. Mindenkinek szívesen segítünk ebben a világban tisztábban látni.

Tags: Szolgáltatás, állás, bér, felmondás, fizetés, munka

Munkajog

Dr. Bodnár Lilla munkajogász egyaránt közreműködik mind a munkáltatók mind a munkavállalók mind pedig a szakszervezetek munkaügyi problémáinak jogi megoldásában, illetve a munkaügyi perek és bírságok megelőzésében. Dr. Bodnár Lilla munkajogász ügyvédi irodája Budapest második kerületében, a Frankel Leó utcában található.

Tags: Állás, foglalkozás, budapest, jog, munka, ügyvéd

Külföldi munka

Külföldi munka mindenkinek az EUWORK-kel!
Cégünk azzal a céllal alakult három évvel ezelőtt, hogy külföldi munkát közvetítsen mindazok számára, akik külföldön szeretnének hivatalos keretek között dolgozni és ezzel későbbi életüket anyagilag megalapozni, illetve nyelvtudásukat szeretnék elmélyíteni, aktívvá tenni. Sikerünk záloga a személyes interjú, a széleskörű tájékoztatás és a külföldi tapasztalatokkal is rendelkező munkatársaink szaktudása. Több mint kétezer, külföldön sikeresen elhelyezett ügyfelünk tanúsíthatja: Ha külföldi munka, akkor EUWORK!

Tags: Állás, foglalkozás, állás, külföldi munka, munka

Dr. Sarkadi és Társa Ingatlan Portálja

Új és használt lakó- ipari- kereskedelmi ingatlanok közvetítése, bérbeadása, ingatlan befektetési lehetőségek elsősorban Budapesten és környékén.
Egyszerűen, gyorsan használható fényképes ingatlan adatbázis befektetőknek, magánszemélyeknek, folyamatosan bővülő kínálattal.
Ingatlan értékesítéshez, kereséshez on-line regisztráció.
Adás-vételhez kapcsolódó jogi ügyintézés.
Folyamatosan keresünk-kínálunk, regisztrált belföldi és külföldi ügyfeleink részére eladó-kiadó
lakó-kereskedelmi-ipari ingatlanokat és ingatlanbefektetési lehetőségeket elsősorban Budapesten és környékén.

Tags: Ingatlan, adatbázis, befektetés, bérbeadás, ház, ingatlan, ingatlanközvetítés, ipari ingatlanok, iroda, kereskedelmi ingatlanok, közvetítés, lakás, lakópark, munka, munkaerőközvetités, on-line regisztráció, projektek, telek, új lakások, üzlethelyiség