önéletrajz

Önéletrajz minta a net segítségével

Egy önéletrajz megírása előtt áll? Azon zakatol az agya, hogy hogyan hozhatná ki önéletrajzából a maximutot? A Workania oldalán több olyan bejegyzést is áttekinthet, amik biztosan hasznosak lesznek majd. Továbbá a weblapon akár azonnal el is készítheti saját önéletrajzát, melyet az online adatbázisba feltölthet. Ezeket az önéletrajzokat aztán a különböző cégek átnézhetik és felvehetik az álláskeresőkkel a kapcsolatot. De ha szeretné, akkor akár PDF fájlként le is töltheti.

Tags: Internet, Szolgáltatás, önéletrajz

Netes segítség az önéletrajz elkészítésében

Egy önéletrajz megírása lenne a feladat? Azon tűnődik, hogy miképp hozhatná ki önéletrajzából a legtöbbet? A Workania weboldalán több olyan írást is áttekinthet, amik egészen bizonyosan hasznára válnak majd. Továbbá az oldalon akár rögvest megcsinálhatja saját önéletrajzát, melyet a netes adatbázisba feltölthet. Ezeket az önéletrajzokat aztán a potenciális cégek áttekinthetik és felvehetik az álláskeresőkkel a kapcsolatot. De ha úgy preferálja, akkor akár PDF fájlként le is töltheti.

Tags: Internet, Szolgáltatás, önéletrajz

Online kitölthető önéletrajz minta - Workania

A munkakereséshez mindenképpen szükséges egy önéletrajz. A Workania pontosan ezért tette lehetővé, hogy oldalán bárki elkészíthesse a saját önéletrajzát. Hogy miért kedvező ez? Legfőképp azért, mert a létrehozott önéletrajzok hozzáadódnak a cégek által használt adatbázisba. Ezzel is növelve az esélyeket. Valamint ha úgy szeretné, akkor önéletrajzát akár számítógépére is letöltheti. A megkreálás mindössze hat lépés! Ha Önnek is önéletrajzra lenne szüksége, akkor nézzen rá a weblapra.

Tags: Állás, foglalkozás, Egyéb, önéletrajz

Kíváncsi a legújabb munka ajánlatokra?

Az online állás kereső és hirdető odlalakon realtime-ban kerülnek fel az újabbnál újabb állás ajánlatok melyek között könnyen kereshetünk magunknak valót. A legtöbb munkalehetőség Budapesten van, de az ország nagyobb városaiban is akad szép számmal. A legjobb módszer az új munka ajánlatok figyelésére az ha feliratkozunk az állás értesítő funkciókra, ez a legtöbb ilyen oldalon létezik. Így időt és fáradtságot is meg tudunk spórolni és így lesz időnk az állás ajánlatok elküldésére is. A Cvonline.hu blogjában hasznos tanácsokat olvashatunk melyek révén sikeresebb munkavállaló válik belőlünk.

Tags: Állás, foglalkozás, állás, önéletrajz

Profi önéletrajz!

Miért bukik meg az önéletrajzok 96%-a az első percben!?
Az önéletrajzban, hogy mi az a valami, ami segít rajtad, hogy pont téged válasszanak? Megmondom a MÁS szó. Az önéletrajzod MÁS kell, hogy legyen a többinél. Nem csak jobb, hanem más is!
Mindenki érzi, tapasztalja a változást, amely végbement a munkaerő piacon. Hatalmas túljelentkezés (egyes állásokra akár 3-4-szeres) és valóban kilátástalan remények. Csak gondolj bele, hogy egyes asszisztensi állásokra 300-400-an jelentkeznek.

Tags: Állás, foglalkozás, állás, önéletrajz, önéletrajz hiba, önéletrajz készités, önéletrajz minta

Bérkalkulátor

Bruttó-nettó bérkalkulátor a folyamatosan változó jogszabályok alapján, és további hasznos információk a dolgozók és álláskeresők számára­

Tags: Adó, bérkalkulátor, nettó bér kalkulátor, önéletrajz, szabadság