pécs

Pécs állásai - Tekintse át őket!

Fedezze fel az Ön számára leginkább tökéletes állást Pécsett a Workania segítségével. A linken látható pécsi állások gyakran frissülnek, naponta akár többször is! Ez azért jó, mert így akár 24 óra alatt többször is ránézhet és szinte biztos, hogy mindig lel majd új pécsi álláshirdetéseket. Az ajánlatokra kattolva részletesebben is átolvashatja, hogy mit kell tudni a szóbanforgó munkáról. Ilyenek pl. a pécsi állással kapcsolatos kritériumok. Legyen az iskola végzettség, idegen nyelv. De akár az addig szerzett munkatapasztalat is.

Tags: Szolgáltatás, Vásárlás, állás, állások, pécs

Pécs állás kínálatáért klikk a Workaniára

Amennyiben épp Pécsett igyekszik állást keríteni magának, a Workania segítségére számíthat! Minden nap frissülő pécsi álláshirdetéseket és munkakereséssel kapcsolatos tanácsokat talál a honlapon, amik sokban segítik a dolgát. A pécsi állások neveire kattintva minden szükséges tudnivalót megtudhat az adott munkáról. Ha még nincs kész önéletrajza, az sem probléma! A weblapon található önéletrajz minta segít az összerakásában. A megfelelő pécsi állás megszerzéséhez nem árt egy.

Tags: Egyéb, Hírek, média, állás, állások, pécs

Fodrászat Pécs körül - A szép hajért!

A Bónusz Brigád oldalán hihetetlen kedvezményekkel vehető igénybe fodrászat Pécsett. A weblapon a pécsi fodrászat bónuszok folyamatosan frissülnek. Ilyen például a hajvágás. Az ilyen bónuszok a közösségi vásárlásnak tudhatóak be. Amennyiben olyan pécsi fodrászatot néztél ki, aminek a bónuszát ajándék formájában akarsz adni egy ismerősödnek, természetesen erre is lehetőség van! A Bónusz Brigád weblapján tájékozódj a vásárlás menetéről.

Tags: Szolgáltatás, fodrászat, pécs

Apartman Pécsen

Apartman Pécsett, ahol jól fogod érezni magad - ez a Masi Apartman. A város 2000 éves múltja, történelme, kultúrája tárul a szemük elé, ha járod a várost. Sok itt a látnivaló, városunk, a római kori Sopianae Kr. u. IV. századi ókeresztény temetőjét az UNESCO Világörökségi Bizottsága 2000 decemberében az ausztráliai Cairns-ben tartott ülésén felvette a Világörökségi listára. Nem számít, hogy mi okból jössz ide az biztos, hogy lesz mit tégy programok sokasága, látnivalók nagy száma a garancia erre!

Tags: Szállás, apartman, pécs, szállás

Milyen ajánlatú a pécsi apartman?

A megfelelő ajánlatok minden ember számára fontosak. Kétségtelen, hogy honlapunkon sok ajánlat látható. A pécsi apartman ajánlatai elérhetőek akár most is, így most is meg tudja nézni azt, hogy mit is kínál ez az intézmény. A pécsi apartman kellemes pihenést nyújt mindenkinek, ezért érdemes időt szánni ezekre az ajánlatokra is. Nézze meg most, és foglalja le a szükséges szobákat!

Tags: Szolgáltatás, apartman, pécs

Szállás Pécs városában

Szállás Pécs: online vendégváró és szállásfoglaló webportál. Tekintse meg a fellelhető szállodákat, fogadókat, szállás Pécs weboldalon és foglalja le az elvárásainak leginkább megfelelő szállást. Egész évben rengeteg vendég megy a városba a sokszínű kulturális rendezvényeknek köszönhetően. A város és a környék turisztikai szerepét nagyon jól szemlélteti hogy 2010-ben Pécs volt a Európa kulturális fővárosa.

Tags: Utazás, wellnes, hotel, pécs, szállás, szálloda, wellness

Apartman Pécs legszebb területén

Mindig is feltetted magadnak azt a kérdést, hogy melyik pécsi apartmant válaszd, mikor elutazol a Mecsek fővárosába? Ha még nem kaptad meg rá a megfelelő választ, akkor gyere weboldalunkra, ez segítségedre lesz, itt megismerkedhetsz eggyel. Ez az apartman Pécs legszebb területén vár Téged, mivel a város szívében található. Ez nagyszerű lehetőség, foglald le.

Tags: Szállás, apartman, pécs, szállás

Albérlet Pécs

Pécs egy igazi egyetemi város minden előnyével együtt. Nyári időszakban indul meg igazán a diákok albérlet keresési körútja és ilyenkor keresnek a legtöbben albérletet. A tanulmányiakat befejezők miatt felszabadul sok pécsi albérlet, így a megnövekedett igény ellenére mindig lehet találni pár kiadó pécsi lakást. Nálunk az albérlet Pécs oldalon is érdemes körülnézni.

Tags: Ingatlan, albérlet, pécs

Kiadó ingatlan - Pécs

Nézd meg az oldalunkon található pécsi albérletek legjobbjait, keresd meg a legotthonosabb panelt vagy a legkényelmesebb téglaépítésűt. Ha csendes környékre vágysz, vagy ha a belvárosi környék jobban tetszik, ott is bérelhetsz többszobás lakást. Ingyenesen megtekinthető albérletkereső portálunkon mindenki talál magának megfelelő albérletet, még azok is akik dohányoznak vagy állatokat tartanak!

Tags: Ingatlan, albérlet, ingatlan, pécs

Pécsi ingatlanok

Ki mit és mikor tegyen? Ha a honlapunkról van szó, akkor a mikorra legyen a választ, a most azonnal! Mert oldalunkon most akár ingyen meghirdetheti eladó pécsi ingatlanját! Az akció keretében akár 90 napig díjmenetesen adhatja fel akár három darab ingatlanhirdetését, sőt egy-egy fényképpel is elláthatja őket! Ne várjon a csodára, legyen bárhol ingatlanja, Pécsen, vagy kisvárosban, nálunk nő az eladási esélye!

Tags: Ingatlan, ingatlan, pécs

Szállás Pécs belvárosában

CityApartman – színvonalas és olcsó szállás Pécs belvárosában. Számos nívós és alacsony árú apartman Pécs centrumában. Apartmanjaink rendkívül közel helyezkednek el a városközponthoz, ugyanakkor majdnem minden oktatási intézmény alig néhány percen belül elérhető a különböző apartmanokból. A Mecsek déli felénél elhelyezkedő városunkat az elhelyezkedése és a klímája alkalmassá teszi mind a pihenni vágyóknak, akár programok kedvelőinek.

Tags: Utazás, wellnes, apartman, hostel, pécs, szálláshelyek, Vendégház

Szállás Pécs

CityApartman – színvonalas és olcsó szállás Pécs központjában. Számos igényes és jutányos árú apartman Pécs frekventált helyein. Az általunk kínált szállások a városközpont szomszédságában helyezkednek el, azonban csaknem minden oktatási intézmény alig néhány perc alatt elérhető a különböző szálláshelyekről. A Mecsek déli részénél levő helységünket mind klímája, mind elhelyezkedése alkalmassá teszi mind a pihenni vágyóknak, akár rendezvények kedvelőinek.

Tags: Szállás, apartman, hostel, pécs, szálláshelyek, Vendégház