Plasztikai sebészet

Budapest Plasztika

Kiváló intézmény a Budapest Plasztika Intézet. A központ vállalja bármilyen jellegű plasztikai beavatkozás elvégzését, legyen az akármilyen apró vagy nagyobb szabású műtét. Lehet az mellplasztika, mellfelvarrás, mellnagyobbítás, hasplasztika vagy fenékplasztika. Mi készséggell vállaljuk a műtét végrehajtását, amit profi szakemberek végeznek. Megbízhat bennük, kiválóan képzett szakemberek. Bízzon meg bennük, és ők készséggel végrehajtják a műtétet.

Tags: Szépségipar, budapest, mellplasztika, Plasztikai sebészet

Mellfelvarrás

A kor előre haladtával, vagy terhesség után a mellek előbb vagy utóbb megereszkednek. Szerencsére van segítség: az orvosok a mellfelvarrás segítségével könnyedén visszaállítják az eredeti, feszes mellformát. Némely esetben egy szimpla mellnagyobbítás is elég ahhoz, hogy visszaálljon az önbizalmad, és a melleid ugyanolyan feszesek és formásak legyenek, mint előtte.

Tags: Egészség, életvitel, Szépségipar, Mellfelvarrás, Mellnagyobbítás, mellnövelés, mellplasztika, Plasztikai sebészet

Hasplasztika, csak egy apró bemetszés

Szabaduljon meg gyorsan, komolyabb erőfeszítések nélkül a hastájékon felgyűlt plusz kilóktól. Hogy hogyan? Egy egyszerű szépészeti beavatkozással, vagyis a hasplasztikával. Ezen eljárás során eltávolítjuk a zsírszöveteket a has és a derék, valamint a csípő környékéről majd, amennyiben a az itt tapasztalható túlsúly jelentős volt, akkor megtörténik a kinyúlt, megereszkedett bőr sebészeti eltávolítása is.

Tags: Szépségipar, Hasplasztika, Plasztikai sebészet, zsírleszívás

Plasztikai sebészet - Silvermount

Plasztikai sebészetünk kiváló referenciákkal rendelkezik, így minden érdeklődőnk a legnagyobb bizalommal fordulhat hozzánk kérdéseivel, kéréseivel. Honlapunkon megtekinthetőek referenciáink, számos cikk jelent már meg klinikánkról különböző újságokban. Illetve két videót is láthatnak érdeklődőink klinikánkról. Ha ezek a tények nem győznék meg érdeklődőinket tekintsék meg galériánkat, amelyben néhány plasztikai műtétünk eredményei láthatóak.

Tags: Egészség, életvitel, plasztikai műtét, Plasztikai sebészet, szépészeti beavatkozás