szállás

Programok és információk a zsóry-fürdői szállás blogján

Zsóry-fürdői szállást keres? Vagy csupán a környékről próbál többet tájékozódni? A Kisfa apartman honlapján mindkettőt megteheti! A weblapon a Zsóry fürdő történelme mellett Ön a friss programokról is talál infókat. Ezek a mezőkövesdi szállás környékén lévő kultúrális rendezvényektől kezdve a sima hírekig sok dolgot takarhatnak. A KisFa Zsóry-fürdői szállás blogján jobban is olvasgathat a témákról. A nyári programokról szóló bejegyzés csupán egy a több írásból. Számítsuk ki előre a nyaralát, válassza a legjobb szállást Mezőkövesden!

Tags: Blog, mezőkövesd, szállás, zsóry fürdő

Apartman a Balatonparton

Ma is igen nagy léptekben fejlődik Balatonmáriafürdő, két másik településsel, Balatonkeresztúrral valamint Balatonberénnyel, közös hivataluk van. Nagyszámú a német nyelvterületről érkező vendég, német testvérvárosai valamint vendéglői is vannak. a szállás Balaton vidékén nálunk éri meg lefoglalnod, hiszen tőlünk jutányos áron tudsz szobát bérbe venni. A ház mindkét fele nyolc-nyolc, azaz összesen tizenhat fő kényelmes befogadására alkalmas. A ház két fele egyben és külön is bérelhető.

Tags: Szállás, Balaton, panzió, szállás

Apartman Pécsen

Apartman Pécsett, ahol jól fogod érezni magad - ez a Masi Apartman. A város 2000 éves múltja, történelme, kultúrája tárul a szemük elé, ha járod a várost. Sok itt a látnivaló, városunk, a római kori Sopianae Kr. u. IV. századi ókeresztény temetőjét az UNESCO Világörökségi Bizottsága 2000 decemberében az ausztráliai Cairns-ben tartott ülésén felvette a Világörökségi listára. Nem számít, hogy mi okból jössz ide az biztos, hogy lesz mit tégy programok sokasága, látnivalók nagy száma a garancia erre!

Tags: Szállás, apartman, pécs, szállás

Utisugo.hu szilveszter szállás lehetőségekkel

A szállásokat az év végére vonatkozóan, már annyira olcsón tudjuk lefoglalni, hogy akár 25 % kedvezményt is kaphatunk. A szilveszter szállás az utisugo.hu-n kedvező. A szilveszter szállás akár 20 % pont jóváírással is igényelhető, hogy ha valaki tagja az oldaluknak. Ehhez egy előzetes regisztráció szükséges. Majd az oldalukon keresztül lefoglaljuk a szállást.

Tags: Utazás, wellnes, szállás, Szilveszter

Zamárdi szállás a Balaton Sound idején

Európa egyik legnagyobb szabadtéri elektronikus zenei fesztiválja a Balaton Sound. Erre a fesztiválra szeretnél eljutni, de nem tudod, hol szálltok majd meg? A zamárdi apartmanjainkban a kényelmen van a hangsúly. Kocsival a fesztiváltól 5 percre fogsz lakni, ugyanis itt található az apartmanházunk, amelyet kedvező áron kínálunk bérbe. Autódat parkolhatod parkosított kertünkbe. Nem kell aggódj értékeidért sem, hiszen riasztóval is el van látva a szálláshely.

Tags: Szállás, apartman, szállás, zamárdi

Kattintson Ön is az Oxigén hotel portáljára

Válassza Ön is a gyermek barát szálló kiváló ajánlatait, kattintson portálunkra és ismerje meg a lehetőségeit! Szállónk minden korosztály számára olyan programokat kínál, melyek garantálják, hogy a nálunk a töltött napok igazi élményként szolgálnak a kicsik és szüleik számára is, hiszen amíg a szülők a wellness részen pihennek, addig a gyerekek kedvükre játszhatnak. Csak kattintson portálunkra a részletekért!

Tags: Szállás, hotel, szállás

Klikkeljen az oxigén hotel portáljára

Tegyen közérzete érdekében és klikkeljen portálunkra, ahol azonnal megismeri az általunk biztosított szolgáltatásokat, avagy a tökéletes wellness hétvége ajánlatokat! Amennyiben mellettünk teszi le a voksát nem csak egy átlagos wellness hétvégében lehet része, hanem hála a szállót körülölelő erdőnek, friss levegőn tehet erdei sétákat, gyönyörködhet az ősparkban és japán kertben. Klikkeljen portálunkra Ön is!

Tags: Szállás, hotel, szállás

Debreceni különleges hotel!

A malom hotel Debrecen Téged is vár, ha egy páratlan kikapcsolódásra vágysz, de a pénzt inkább a különböző érdekességek megtekintésére szeretnéd költeni és nem arra, hogy a hotel szobára kelljen kiadni tetemesebb összeget. Ha úgy gondolod, hogy itt az idő, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb szállást, akkor kattints ide és nézz széjjel.

Tags: Utazás, wellnes, debreceni hotel, malom hotel Debrecen, szállás

Felejthetetlen római utazás!

Róma Trastevere nevű kerülete a Tiberisz bal partján található és közel van a Vatikánhoz is. Bizonyára még te sem tudtad, de a negyed kiemelt szerepet töltött be a zsidó közösség számára, a középkorban központ lett a zsidók számára, és a középkor végéig fenn is maradt. A mesés Trastevere kiválóan ihlette az emigráns művészeket is, így ha nyaralásod idején Rómában jársz, mindenképp érdemes megnézned ezt a szép városkerületet.

Tags: Utazás, wellnes, szállás, turizmus, utazás

Szegfű Apartmanház szállás Hajdúszoboszló

Amennyiben a szállás Hajdúszoboszló mellett dönt, biztos lehet benne, hogy tökéletesen elégedett lesz döntésével! A fantasztikus fürdő csupán egy öt perces sétára található az apartmantól, így nem kell attól félnie, hogy nap, mint nap órákat is arra kell pazarolnia, hogy eljusson a fürdőbe. Ettől függetlenül a szállás Hajdúszoboszló mégis csendes és békés, a pihenésre tökéletesen alkalmas környezetben épült.

Tags: Szállás, Hajdúszoboszló, szállás

ház hirdetés

A hirdetések kifejezetten fontosak az ingatlanok szempontjából, hiszen ezek mutatják meg azt, hogy milyen állapotban is van az adott ingatlan, milyen tulajdonságokkal rendelkezik. A ház hirdetés könnyen elérhető az oldalunkon, amiben minden fontos információt megtalálhatnak az érdeklődők. Érdemes ezekre figyelmet szánni, mert a ház hirdetés számos információt oszt meg az érdeklődőkkel.

Tags: Ingatlan, apartman, szállás

Összkomfortos szállás Zalakaros

A kiváló összkomfortos szállás Zalakaros városának szívében igazán lenyűgöző szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit. A szálló már külalakjában is különleges és figyelemfelkeltő, ám ez csak méginkább fokozva van a belső tér által, hiszen a szállás Zalakaros esetében adott a huszonkét kényelmes és ízlésesen berendezett szoba, a wellness részleg, valamint a nyugodt és békés udvar játszótérrel a gyermekek számára.

Tags: Szállás, szállás, Zalakaros

Mekkorák a Hajdúszoboszló apartmanok szobái?

A honlapunkon számos képet találhatnak meg az érdeklődők arról, hogy milyen környezetbe invitáljuk őket. Az itt található apartman számos kedvező lehetőséggel várja az érdeklődőket. A különböző szinteken megtalálható a konditerem és a szauna is. Véleményünk szerint érdemes egy kis figyelmet szánni az ajánlatoknak, ugyanis a Hajdúszoboszló apartmanok kedvező áron elérhetőek. Az oldalunkon található ajánlatokban könnyen meg tudják nézni az érdeklődők, hogy melyek azok a szolgáltatások, amelyeket a látogatóknak kínálunk.

Tags: Szállás, hotel, szállás

Szállásfoglalás Május 1-re

Biztosan Ön is szívesen igénybe venne egy ilyen ajánlatot, hiszen ez igazán kedvező. Tekintse meg most Ön is az oldalunkat, mert a szállásfoglalás Május 1-re kedvező lehet minden ember számára. Nézze meg most Ön is a honlapunkat, mert biztosan talál majd megfelelőeket Ön is. A szállásfoglalás Május 1-re könnyen elérhető az oldalunkon is.

Tags: Szállás, május 1, szállás

Húsvéti szállások

Ha meg szeretné nézni azt, hogy melyek azok az ajánlatok, amelyek az oldalukon is elérhetőek, akkor tekintse meg most az oldalunkat is. A húsvéti szállások könnyen igényelhetőek akár most is. Tekintse meg most Ön is az oldalunkat, mert itt is számos kedvező ajánlatot találhat. A húsvéti szállások most is megnézhetőek az oldalunkon is.

Tags: Szállás, Húsvét, szállás