terápia

Pszichológus Budapest

A mai világban már teljesen elfogadott az, ha valaki pszichológushoz jár. Ha jó pszichológus Budapesten, akkor Freiberg Péterre kell gondolj! Hidd el a pszichoterápia, pszichológiai konzultáció igen sok emberi problémára enyhülést vagy megoldást nyújt. A tapasztalat igen sokat jelent egy pszichológusnál, Freiberg több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Kattints internetes oldalára már a mai nap folyamán és tudd meg árait és elérhetőségeit, itt mindent megtalálsz.

Tags: Egészség, életvitel, pszichológus, Pszichológus Budapest, terápia

Reflexológia mindenki számára elérhető

A reflexológia nagy népszerűségnek örvend, hazánkban is egyre keresettebb terápia. Érdemes komolyabban is foglalkozni vele, hiszen nagyon színes körben segítségünkre lehet a reflexológia, mint gyógymód. A reflexológia mindenki számára elérhető, kortól és nemtől függetlenül lehet alkalmazni. A reflexológia terápia az egész szervezetre hatással van, emellett nincs káros mellékhatása. Szinte bármikor, bárhol alkalmazható, kortól és nemtől függetlenül.

Tags: Egészség, életvitel, elérhető, reflexológia, terápia

Infarktus

A mágnesterápia előnyeit már régóta ismeri a tudomány és alkalmazza is. Sajnos a mágnesterápiát csak kevés beteg élvezheti, mert nagyon hosszú a várólista. Cégünk kedvezményes áron adja a mágnese matracait, melyekkel az otthonában is kezelheti betegségeit. A terápia számos betegség megelőzését segíti elő. Tekintse meg a részletes ismertetőt a weboldalukon.

Tags: Egészség, életvitel, Infarktus, mágnes, terápia

Mofetta terápia hatásai

A mofettának nevezik a sok kigőzölgéstA mofetta terápia hatásos egyes nőgyógyászati betegségek, magas vérnyomás, különféle reumatikus betegségek, csontritkulás, meddőségi és impotencia problémák esetén.

Tags: Egészség, életvitel, mofetta, terápia

Kristálygyógyászat

Bebizonyították, hogy a kristályok szinte már vibrálnak. A kristálygyógyászat egyik legeredményesebb fajtája a marokkő-eljárás. A marokkő-módszer egy híres kristályterápiás eljárás. A kristálygyógyászat egy káros hatásoktól mentes gyógyászat, a terápia időtartama fél óra.

Tags: Egészség, életvitel, eljárás, gyógyászat, kezelés, kristály, terápia

Radiesztézia

A radiesztézia egy érzékelési alternatív eljárást jelent így szinte mindenre alkalmazható. Mérhetünk vele földsugárzást, élőlények energetikai terét, meghatározhatjuk betegségek helyét és pontos okát. Területei: geotronika, fitodiesztézia, paramedikus radiesztézia, orvosi és teleradiesztézia. Elősegíti az öngyógyító folyamatok beindítását.

Tags: Egészség, életvitel, gyógymód, kezelés, radi, radiesztézia, terápia

Hasmenés kezelése speciális étrenddel

A hasmenésnek több oka is van, legegyszerűbb módja a hasmenés megszűntetése helyes táplálkozással. Legfontosabb diéta, melynek alapja a folyadék, hiszen hasmenéssel rengeteg folyadékot veszítünk, ezt azonnal pótolni kell. Weboldalunkon részletes leírást kap, hogy miket együnk, hogy minél előbb helyreálljon a rendes bélműködésünk.

Tags: Egészség, életvitel, étrend, hasmenés, kezelés, kúra, terápia

Életvezetési tanácsadás

Az életvezetési tanácsadás segít megtalálni a boldogságunk felé vezető helyes utat. Kiegyensúlyozott életre vágyik mindenki. A tanácsadó nem tanácsot ad, hanem ösztökél minket.

Tags: Egészség, életvitel, élet, gyógymód, tanácsadás, terápia, vezetés

Aromaterápia

Az aromaterápia elnevezést először René-Maurice Gattafossé vegyész használta. Az illóolajok a növényekből jellegzetes illatú, elillanó folyadékok. Vízben nem oldódnak. Oldószernek használhatunk tejet, mézet. Ezek közvetlenül hatást gyakorolnak az idegrendszerünkre

Tags: Egészség, életvitel, aroma, gyógymód, illat, kezelés, terápia

Íriszdiagnosztika

Az íriszdiagnosztika a szem szivárványhártyájának vizsgálatával foglalkozik. Ez az emberi szervezet legérzékenyebb része és úgy viselkedik, mint egy térkép. Az örökletes betegségek, belső szervek állapotát le lehet róla olvasni.

Tags: Egészség, életvitel, diagnosztika, írisz, kezelés, szem, terápia

AMSAT-HC rendszer

Az AMSAT-HC rendszer egy orvosi készülék, mely az egész emberi szervezet állapotát méri fel. Képes olyan meghatározásokra is, amit mással nagyon nehezen lehet kimutatni, mint például a bélflóra állapota, toxikus-, nehézfém- terheltség, stressz állapot felmérés, anyagcserezavarok.

Tags: Egészség, életvitel, amsat-hc, gyógymód, kezelés, rendszer, terápia

Spirituális választerápia

A spirituális választerápia egy test-szellemi módszer. Meg tudjuk változtatni saját önmagunkat is. A terápia során a tanácsadó megvizsgálja a tudatalatti gátakat, majd megmutatja azt az utat, amit járnunk kell. A kezelés során szükségünk van egy ingára, táblakészletre és számos kérdésekre kell választ adnunk.

Tags: Egészség, életvitel, gyógymód, kezelés, spirituális, terápia, válasz

Pránanadi

A reinkarnációs terápia elsősorban a gyógyításra fekteti a hangsúlyt. Az utaztatási technika nem egy regresszív hipnózis. A páciens a kezelés alatt mindent lát és mindent érez. Az utaztatás ideje nem több mint két három óra. A terápia során pránanadi szimbólumok segítik az utaztatást. Ennek a segítségével képes lesz az előző életeit megélni. A pránanadi szimbólumok egyben védik is a pácienst.

Tags: Ezotéria, gyógymód, kezelés, nadi, prána, terápia

Reiki

A reiki lényege, hogy a föld energiát kezünkön keresztül átküldjük egy másik embernek vagy akár saját magunknak. A reiki magyarul azt jelenti, hogy egyetemes életenergia. A test energiával töltődik fel.

Tags: Egészség, életvitel, eljárás, gyógymód, kezelés, reiki, terápia

Szemtréning

A szemtréning egy egész testet megmozgató, frissítő mozgássor, melyben látásfejlesztő gyakorlatok. Testünkkel együtt a szem is javul, egészségesebbé válik. Ha nem mozgatjuk a szemizmaink, akkor a látásteljesítményünk romlik. Ezáltal kiegyensúlyozott emberré válunk.

Tags: Egészség, életvitel, gyógymód, kezelés, szem, terápia, tréning