verseny

Póker hírek – Poker Stars új kedvezményekkel csábítja a magyar játékosokat

A Poker Stars ebben a hónapban újabb promóciókkal csábítja a magyar póker kedvelőit. Magyar bónuszkódokat használva automatikusan hozzájuthatunk a kedvezményekhez. A befizetéseket június 25-ig meg kell ejteni! Nézd meg nálunk, hogy mikor vannak a magyar NL texas holdem versenyek!

Tags: Póker, kedvezmény, Póker, poker stars, texas holdem, verseny

Freeroll

Frerollozz, hogy kockázatok nélkül pókerezhess. A freerolloknál a többasztalos versenyeken kell bebizonyítanod a tehetséged és a rátermettséged. De ha kezdő vagy, akkor sincs vesztenivalód, hiszen nevezési díj nincs. Csak egy felhasználónevet kell készítened és már kezdheted is a játékot. Kérdésed van? A fórumon üzentet hagyhatsz, vagy emailen keresztül is elérhetőek vagyunk. Kérdezz és fejlődj velünk

Tags: Póker, freeroll, ingyen, Póker, verseny

X-Faktor hírek - Stohl András ittasan vezetett

Stohl András szombaton közuti balesetett okozott, ami után nem vállalja az X-Faktor műsorvezetését. A verseny szervezői egyet is értettek Stohl András döntésével. Olvasd el a részleteket az X-Faktor blog oldalán!

Tags: X-faktor, műsor, stohl andrás, verseny, x-factor, x-faktor

Elkezdődött az X-Faktor válogatás

Megkezdődött az X-Faktor előválogatása: tömeg, útlezárás, kamerák. Anglia legsikeresebb tehetségkutató versenye idén ősszel veszi kezdetét hazánkban. Mindig frissülő híreink között érdemes olvasgatnod.

Tags: X-faktor, előválogatás, verseny, x-faktor, xfactor, xfaktor

X-Faktor Magyaroszágon!

Az X-Faktor idén hazánkban is megrendezésre kerül. Itt az alkalom, hogy megmutasd az egész országnak, hogy mire vagy képes. Az oldalon állandóan frissülő híreket, cikkeket olvashatsz az X-Faktorról. A válogatásokra már lehet jelentkezni!

Tags: X-faktor, magyarország, tehetség, válogatás, verseny, x-faktor

Póker

Ingyen póker pénz kezdőknek és póker bónuszok haladóknak! Folyamatosan frissülő póker hírek és póker oktatás vár rád oldalunkon!Partnereinknél megismerkedhetsz a póker alapjaival és nyerő játékos válhat belőled.

Tags: Internet, holdem, ingyen, játék, kártya, online, pénz, poker, pokersavvy, texas, verseny

2009-ben is születik a csillag

2009. október 10-én elindult az RTL Klub műsorán a Csillag Születik. Kicsik és nagyok egyaránt versenyeznek és szurkolnak. Csatlakozz te is hozzánk, társalogj a versenyzőkkel, továbbjutókkal és hozzászóló társaiddal.

Tags: Hírek, média, Zene, csillag, rtl klub, születik, verseny