Csodálatos helynek minősül hazánkban a Fertő-tó, és a Balaton mellett ez bizonyul az egyik legszebb, legegyedibb kirándulóhelynek. Sokan csak azért döntenek ezen hely mellett, mert itt az egyedülálló Fertő tó kerékpár lehetőség is elérhető.

Például a közeli Hegykő és a szomszédos Fertőszéplak, Fertőhomok remek lehetőséget kínál a kerékpározásra, és ezzel egyidejűleg a túrázásra is. Azt is érdemes tudni, hogy a környéken található Hidegség és Fertőboz települések tele vannak olyan látnivalókkal, amelyeket semmiképp sem szabad kihagyni.

Rengetegen csak azért választják a Fertő tó kerékpár kirándulási lehetőséget, mert tudják, hogy ez egy kihagyhatatlan lehetőség Magyarország kincseinek feltérképezésére. Itt a természetközeli élményt a gyakran nem kiépített turistautak garantálják, amelyeknek csodaszép párját alkotják a mezőgazdasági- és szépen megművelt kiskertek övezte földutak.

Ha valaki a csodaszép Fertő tó kerékpár lehetőség előtt áll, akkor semmiképp se hagyja ki ezt. Mindenképp megéri ezen kirándulás alkalma alatt meglátogatni azokat a magyar természeti kincseket, amire minden egyes hazai ember méltán lehet büszke.

Tags: Utazás, wellnes, Fertő tó, Fertő tó kerékpár, kerékpár, kerékpározás Fertő tó