Szolgáltatás

Kompresszor

Ganzair Kompresszortechnika Kft., Kiskunhalas – Kompresszor termékek széles kínálata, többféle méretben, kivitelben, különféle teljesítménnyel. Cégünk nem csak kompresszor értékesítéssel, hanem hozzá kapcsolódó szerviz szolgáltatásokkal is áll ügyfelei rendelkezésére. Vállaljuk komplett kompresszor rendszerek tervezését valamint ezek felügyeletét ellátó rendszerek kivitelezését is.

Tovább
Autó, motor Szolgáltatás

Használtautó értékesítés

Kiskunhalason és Baján várja ügyfeleit a KB Autoteam Kft, hivatalos Fiat márkakereskedés és márkaszerviz, nem csak új autó értékesítéssel, hanem használtautó értékesítés szolgáltatásokkal is. Telephelyeinken nagy választékban található használt autó. Látogassa meg honlapunkat, ahol aktuális használtautó értékesítés kínálatunk is frissen és naprakészen megtalálható.

Tovább
Pénzügy, befektetés

Comfy CRM – ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer

Végre megrendelhető a Comfy CRM!

A speciálisan pénzügyi tanácsadóknak kifejlesztett ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) rendszer könnyen áttekinthető és hatékony eszköz az ügyfélkapcsolat kezelésre ami az egyik legfontosabb dolog a kis- és középvállalkozások marketing tevékenységei között.

Ezt viszont még csak kevesen ismerték fel így nem véletlen, hogy a Comfy CRM legfőbb célja, hogy segítségével mindig egy lépéssel a versenytársak előtt legyen.

Tovább
Játék

Kijutós játékok ingyen

Internetes kijutós játékok weboldala. Gyakran frissülő játékos oldal ahol rss-re feliratkozva mindig értesülhetsz a legújabb játékokról. Elég ha van egy jó webböngésződ, internet kapcsolatod és egyből ingyen játszhatsz a legjobb kijutós játékokkal.

Tovább
Egyéb kategória

Szekcionált Hörmann garázskapu megoldások otthonába

Garázskapu megoldások az egész ország területén. Hörmann szekcionált és billenő garázskapu helyszíni felméréssel, tanácsadással, országosan! Cégünk több mint 4000 referenciamunkával rendelkezik és az ország minden nagyobb pontján rendelkezésre áll helyszíni felméréssel és tanácsadással. Ha szekcionált vagy billenő garázskaput keres ezt az oldalt mindenképpen érdemes megnéznie a választás előtt. Hasznos tanácsok építkezőknek, felújítóknak és még csak tervezés alatt lévő házakhoz!

Tovább
Autó, motor Utazás, wellnes

Autós ülések JANE

Gyermekének mindenki a legjobbat akarja, mi ezt biztosítjuk. Nálunk megvásárolhatja a mózeskosarat, a hordozót, a babakocsit és a fektethető autósülést is, mindezt ugyan abban a színben és designban. A Spanyol márka biztosítja a minőséget, profi kiszolgálásunk pedig azt biztosítja, hogy Önnek a legmegfelelőbb összeállítást tudjuk ajánlani, új, gyermekkel bővült életükhöz.

Tovább
Üzlet Webshop

Exkluzív parfümök

Ajándékozzon szerettének világmárkás parfümöt tőlünk. Nálunk kényelmesen, eredeti világmárkás parfümöt tud vásárolni, kedvezményes áron, mert megtakarítjuk az üzletek bérleti díját, a fenntartási költségeit és a kiszolgáló személyzetet. Ezt a megtakarítást pedig így nem építjük bele termékeink árába. Nézzen körül webshopunkban és válogasson kedvesének kedvére.

Tovább
Back To Top