Egyéb kategória

Schiedel szakkereskedés

A Schiedel ABSOLUT kémény tökéletesen megfelel a mai modern kémények legkülönbözőbb követelményeinek. Alkalmas bármilyen tüzelőanyaghoz és bármilyen tüzelőberendezéshez. A profilcső érzéketlen a nedvességre, saválló és kiégésbiztos. Hőszigetelt anyagból készül tömített konstrukcióval.

Tovább
Ház, lakás , családiház Kertészet, kertrendezés

Kállai lakásfelújítás

Fő tevékenységeink:

– Lakásfelújítás – Házépítés – Iroda felújítás
– Földmunka – Alapásás – Kertépítés – Területrendezés
– Gépészet – Gázbevezetés – Vízbevezetés – Fűtés
– Kőműves munkák – Betonozás – Falazás
– Födémkészítés – Színezés – Vakolás
– Kéményfelújítás – Kéménybélelés
– Villanyszerelés
– Burkolás – Parkettázás
– Festés – Mázolás – Tapétázás – Takarítás

Tovább
Kertészet, kertrendezés Üzlet

Szemüveg készítés és szemvizsgálat

Minőség és tradíció több mint 125 éve. Az üzlet alapító Juszt Gyula szakmai elhívatottságát és üzlet filozófiáját követve a XXI. században is állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Generációk nőttek fel azóta, de ma is emlékeznek a szülők, nagyszülők mondataira – megyek a Juszthoz szemüveget csináltatni. Családias hangulat, türelmes kiszolgálás, szakértelem.

Tovább
Autó, motor Utazás, wellnes

Hotel Carbona, Hévíz – Wellness, fitness, gyógykezelés

A NaturMed Hotel Carbona Hévízen, a fürdőváros központjában, zárt és őrzött autó és buszparkolókkal egy 4,6 hektáros arborétumszerű parkban helyezkedik el. A NaturMed Hotel Carbona superior mediterrán környezetben, csodálatos élményfürdővel, 1000 m2 vízfelülettel, klimatizált szobákkal, római korok hangulatát idéző termálfürdővel, sok-sok terápiás és wellness-lehetőséggel várja önt egész évben!

Tovább
Egyéb kategória

Big Bag zsák tárolókeret, állványrendszer

A Mobilizátor® magasraktári és szállítási megoldásokra alkalmas, nemzetközi szabadalmi oltalom alatt álló logisztikai eszközrendszert alkotott, amelyet az Ön egyedi igényei szerint is folymatosan fejleszt és tökéltesít.
A rendszer magas hatékonyságú tárolását és mozgatását biztosítja a nagy zsákos (big bag-es) ömlesztett anyagoknak a logisztikai lánc minden pontján, az árut mindvégig ugyanabban az egységben tartva.

Tovább
Biztosítás Gazdaság, tudomány Üzlet

Finanszír Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Kft.

A FINANSZIR kft. 2003-óta áll ügyfelei szolgálatában.

Üzleti filozófiánk, hogy – mindazoknak, akik igénylik –, segítsünk eligazodni a pénzügyi lehetőségek útvesztőiben és egyedi pénzügyi lehetőségek kidolgozásával különleges előnyökhöz juttassuk ügyfeleinket!

Számunkra elsődleges fontosságú a gyorsaság és ügyfeleink megelégedettsége! Valljuk, hogy minden ügyfélnek a szerződéskötés előtt kell megismernie a szerződések apró betűs pontjait.
Sok ügyfelünk fogalmazta így véleményét rólunk: „Egy jó pénzügyi tanácsadó legalább olyan fontos a családban, mint a család orvosa, vagy ügyvédje!”

Tovább
Egyéb kategória

Gázkészülék

Cégünk gázkészülék szervizeléssel és gázfűtés szereléssel összefüggő feladatok ellátására szakosodott.
Gázkészülék szervizünk sikerességének titka a gyors és minőségi munkavégzésben rejlik. Gázszerelőink mindegyike jelentős szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik, illetve több kollégánk Hivatalos Minősítő felülvizsgáló végzettségel is rendelkezik!

Tovább
Egyéb kategória

Burkolás és kőműves munkák – Lamár János

Lamár János burkoló vállalkozó vállal minden nemű külső és belső hidegburkolást, kőművesmunkát és átalakítást.Burkolás Budapesten és környékén. Fürdőszoba, konyha, nappali, terasz, garázs és lépcsőburkolás. Egyedi igény alapján márvány burkolást is vállalok!

Tovább
Back To Top