Egyéb kategória

Konyhabútor Önnek!

Egyedi, fantáziadús és modern konyhabútorok tervezésével, gyártásával foglalkozunk. Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot, mesélje el elképzeléseit és mi két napon belül elküldjük önnek a részletes kivitelezést, árajánlatunk. Ha igényli természetesen 3D látványtervet is készítünk.

Tovább
Szépségipar

Bucka-túra

Ne menjen el a természet szépségei mellett!

-Fedezze fel őket!

Szakvezetéses túrák a Kiskunsági Nemzeti Parkban

Program:

Élőhelybemutatás, madármegfigyelés, védett élőlények megismerése egy kirándulás keretében a természetben.

Várom a természet iránt érdeklődő személyek, családok, baráti társaságok, iskolai osztályok és szakkörök jelentkezését az egyedi (külön csoportos) és a meghirdetett túrákra!

Tovább
Bank, hitel Biztosítás Szolgáltatás

Lakáshitel

Lakáshitel és jelzáloghitel teljes körű ügyintézése. A lehető legtöbb bank és pénzintézet lakáshitel és jelzáloghitel termékei egy helyen. Biztosítások, megtakarítások, befektetések.
Szolgáltatásaink :
• Teljes körû lakáshitel és jelzáloghitel tanácsadás és ügyintézés
• Építési hitel tanácsadás és teljes körû ügyintézés
• Lakáshitelek és jelzáloghitelek ügyintézéshez kapcsolódó földhivatali teendõk átvállalása
• Lakáshitel mellé kapcsolható állami támogatások (szocpol, fészekrakó hitel stb.) ügyintézése
• Lakásbiztosítás, életbiztosítás tanácsadása, ügyintézése

Tovább
Egyéb kategória

Olcsó póthaj hajhosszabbításhoz – Póthaj nagyker

Fodrászok, hajhosszabbító szakemberek figyelem! A Póthaj nagyker kínálata: Első osztályú európai és indiai póthajak hajhosszabbításhoz többféle kiszerelésben. Minőségi európai és indiai hajak tresszelve, feltincsezve és copfban. A póthajak kaphatók natúr és festett színekben és kíméletesen szőkítve.

Tovább
Fotó, fotózás Sport

Tandemugrás képek

Nagy Balázs légioperatőr és profi fotós vagyok, a Nexteam csapat tagja. Oldalunk az ejtőernyőzés bemutatására, népszerűsítésére készült el. Rengeteg kép segítségével mindenki számára elképzelhetővé válik, hogy miben is rejlik ennek a sportnak a nagyszerűsége, varázsa és a zuhanás maga mindenkit rabul ejt.

Tovább
Üzlet

Keresztszemes webáruház – Éva kézimunka

Vásároljon az ország legnagyobb választékából. Webáruházunkban és üzleteinkben keresztszemes minták, gobelinek, kiegészítők, kellékek minden igényt kielégítő választékát találhatja a legnagyobb gyártók kínálatából. Nálunk mindent megtalál amire kézimunkához, hímzéshez, gobelin készítéshez vagy dekoráláshoz szüksége lehet.

Tovább
Back To Top