Építőipar, építőanyag

Építőanyag Infó

Információk az építőipari anyagokról, építőanyag gyártók, építőanyag kereskedések, tüzépek.
Falazó elemek, ytong, porotherm tégla, porotherm profi, leiertherm tégla, porotherm építési rendszer, leier építési rendszer. Szigetelő anyagok, és egyéb építőipari anyagok.

Tovább
Egyéb kategória

SOS cégalapítás

Cégalapításról minden, egyszerűen csak pár lépésben! Itt szakembereink felvilágosítják, tanácsokkal látják el. Előkészítés és megrendelés, adatlap kitöltésével egyszerűen fel tudjuk venni egymással a kapcsolatot. Olyan mértékben megszervezzük, hogy Önnek már csak alá kell írnia.

Tovább
Építőipar, építőanyag

Keverőgép gyártás és keveréstehnikai alkatrészek gyártása

A Chemplex Kft. termékkínálatában szinte minden ipari területre található megfelelő keverőgép. Cégünk a különböző iparágak követelményeinek megfelelő, egyedileg kifejlesztett keverők, IBC tartályok, homogenizáló eszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Termékeinkkel a következő területeket igyekszünk megcélozni:

 • Víz- és szennyvízkezelés
 • Vegyipar
 • Gyógyszeripar
 • Élelmiszeripar
 • Építőipar
 • Kozmetikai ipar

Tovább
Építőipar, építőanyag

Ipari Keverő eszközök és alkatrészek gyártása

Cégünk ipari keverő és homogenizáló eszközök tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Ipari célterületeink

 • Víz- és szennyvízkezelés
 • Vegyipar
 • Gyógyszeripar
 • Élelmiszeripar
 • Épitőipar

A keverőgépen kívül cégünk profiljához természetesen a kiegészítő alkatrészek is hozzátartoznak. így például egyedi IBC tartályokat is készítünk.

Tovább
Egyéb kategória

Férfi és női parfüm

100% eredeti férfi és női parfümök széles választéka a világ vezető márkái közül. Magyarország legnagyobb parfüm webáruházában 30-50%- al a bolti árak alatt vásárolhatja meg kedvenc parfümjét. Önnek csak ki kell választani, aztán megrendelni kedvenc illatát, és mi néhány napon belül házhoz szállítjuk.

Tovább
Autó, motor Masszázs Szolgáltatás

Gerincfájdalom-Doctorfit Gerincambulancia

Minden gerincproblémákkal rendelkező beteg itt megtalálja a neki megfelelő kezelést. Szakembereink kétségesen segítenek, szakmai tanácsokkal látnak el mindenkit. Több féle szolgáltatásaink is vannak: masszázs, gerinctorna, sebészet, ortopédiai ellátás, kopásos betegségek kezelése, hátfájás gyógyítása, biorezonanciás labor, táplálkozás és élettan tanácsadás, fizikoterápia, fényterápia, autogén tréningek és még sok.

Tovább
Egyéb kategória

Cicák-macskák

Oldalamon minden cica szerető embert szívesen fogadok. Itt minden olyan hasznos információt megtalál, ami cicákról szól: tartása, viselkedése, betegségei. Kis kedvencünk szokásairól is olvashat itt. Házi cicák és fajta tiszták részletes leírásai. Híres és sikeres történetek, képek olyan gazdikról és macskáikról, akiket megmentettünk. Fő erősségünk a macskavédelem. Részletesen megtalálható a kis kedvencükre vonatkozó törvények is.

Tovább
Ablak, ajtó

Tatarozás

Szakembereink főleg felújítással és építéssel foglalkoznak. Mindenkinél felmérjük a helyzetet, teljesen ingyenesen, ezek után kialakítjuk az árajánlatot. Legyen szó mázolásról, festésről, gipszkartonozásról, ablakok vagy ajtó beépítése vagy cseréje, mi mindent megoldunk. Emellett villanybojler beszerelése és hibaelhárítási munkák elvégzése!

Tovább
Back To Top