Egyéb kategória

Ügyviteli rendszer

A Libra Szoftver Zrt. mintegy 50 éve foglalkozik fejlesztéssel, a hazai szoftverfejlesztő piac meghatározó szereplője. A vállalatirányítás és ügyvitel területen szerzett speciális fejlesztési tapasztalat 25 éves múltra tekint vissza. A cég által kidolgozott LIBRA3S elnevezésű ügyviteli rendszer egyszerű és rugalmas.

Tovább
Autó, motor Szolgáltatás Üzlet

Magyar linkgyűjtemény

Pár perc alatt több releváns link? Igen, lehetséges!

Az ARTidas linkgyűjtemény ingyenes szolgáltatásai segítségével minden gond nélkül.

Weboldalad már 5 kattintás és egy e-mail visszaigazolás után már meg is van a számodra releváns linkgyűjtemény kategóriában.

Ha szeretnél weboldaladra több szintű linkeket is szerezni linkgyűjteményünk segítségével, akkor írj egy publikálható cikket és mi cserébe ellátjuk aloldalaidat linkekkel, hogy jobb helyezést érhess el a keresőmotorok találati listáinak helyezésében.

Tovább
Ingatlan Szolgáltatás

Sinergy Energiaszolgáltató, Beruházó és Tanácsadó Kft.

A Sinergy Energiaszolgáltató, Beruházó és Tanácsadó Kft.­-t a folyamatosan bővülő és komplex szolgáltatást igénylő fogyasztói elvárások teljesítése érdekében a RWE és EnBW társaságok többségi tulajdonában lévő Budapesti Elektromos Művek Nyrt. (ELMŰ) és az Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. (ÉMÁSZ) alapította meg 1999-ben.
Társaságunk központja Budapesten található, itt működnek a menedzsment tagjai, a különböző tevékenységi köröket összefogó divíziók, és az Energiaszolgáltatási Divízió vezetője, aki innen irányítja a 12 vidéki telephelyet.

Tovább
Egyéb kategória

Napelem

Cégünk zöldenergiához kapcsolódó termékek értékesítésével foglalkozik. Fő profilunk olyan termékeket tartalmaz, mint például a napelem, napkollektor, vagy szélgenerátor és a hőszivattyú. A napkollektor olyan eszköz, amelynek segítségével meleg vizet lehet előállítani, amely akár fürdőszobai használatra, akár fűtés kiegészítésre alkalmas. A nap régóta rendelkezésünkre álló energiaforrás, mégsem használtuk ki eddig eléggé. A napelem áramot állít elő otthonunk számára a nap energiájából, a nap fényéből.

Tovább
Játék Zene

Icelime.com különleges közösségi weboldal

Icelime.com különleges közösségi weboldal vár minden olyan leendő tagot, akiknek fontos az igényesség és szeretnek ismerkedni, szeretik az új kihívásokat.
Számukra az Icelime.com a legjobb választás.Az oldalon ingyenes lehetőségek várják a látogatókat.
Saját személyes napló írása, albumok feltöltése, megosztása, interaktív csevegés, népszerűségi verseny, értékes nyereményjátékok és még sok extra funkció.
Mutasd meg a világnak kedvenc zenéidet és videóidat!

Tovább
Back To Top