Oktatás, tanfolyam

Marketing terv és tanfolyam mikrovállalkozásoknak

Marketing Commando: ingyenes marketing tanfolyam és tanácsadás Kiváló a terméked, de mégsem jönnek az eredmények? Iratkozz fel marketing tanácsadó hírlevelünkre és duplázd meg mikrovállalkozásod, vagy kis és középvállalkozásod profitját 97 nap alatt. Az ingyenes marketing képzés csak egy kattintásra van tőled. A regisztrációval egyidőben hozzáférhetsz esettanulmányokhoz és egyéb hasznos marketing eszközökhöz ingyen.

Tovább
Egyéb kategória

Minőségi Cserépkályhák, Kályhacsempék egyedi kivitelezéssel!

Kályhacsempe gyártás, cserépkályha és kandalló tervezés és építés egyedi igények szerint akciós áron! Hagyományos kézzel préselt technológiával készült kályhacsempék, kiváló hőtechnikai tulajdonságokkal. Egyedi csempe és cserépkályha megvalósítások Önnek! Keressen minket, hogy megvalósíthassuk elképzeléseit!

Tovább
Egyéb kategória

Bio Berta terülj asztalka

A Bio Berta honlapon a bio és rfeorm táplálkozás csínyját bínyját, bio élelmiszerek, termények gazdálkodását ismerhetjük meg. Szeretnénk, ha a nagyközönség is megismerhetné legfontosabb termékeinket, a bio fűszerpaprikát és bio homoktövist is. Ezek legfőbb céljaink, de honlapunkon recepteket, tanácsokat is fellelhet.

Tovább
Egyéb kategória

EFT, érzelmi felszabadítási technika

Az EFT (Emotional Freedom Techniques = Az Érzelmi Felszabadítás Technikája) megszabadít a problémáktól. Enyhíti a traumákat. Testi és lelki zavarok esetén is nagyon alkalmas. Gyerekekre pedig kifejezetten jótékony hatással bír.

Tovább
Állás, foglalkozás

Kronobiológia

A kronobiológia vagyis magyarul időbiológia egyik ága a bioritmológia vagyis bioritmus-számítás, a másik pedig a pszichogenetika, amely az egyén születésének napjára jellemző kozmikus hatásokkal foglalkozik, de mindenképp figyelembe veszi a horoszkóp és a bolygók állását is. Egy jól kidolgozott rendszer.

Tovább
Egyéb kategória

Íriszdiagnosztika

Az íriszdiagnosztika a szem szivárványhártyájának vizsgálatával foglalkozik. Ez az emberi szervezet legérzékenyebb része és úgy viselkedik, mint egy térkép. Az örökletes betegségek, belső szervek állapotát le lehet róla olvasni.

Tovább
Back To Top