Biztosítás Ház, lakás , családiház

Kötelező Biztosítás Kötés

Weboldalunk fő profilja a kötelező biztosítások értékesítése! A sikeres működés alapfeltétele, hogy az összes ügyfél összes igényének megfelelő biztosítással szolgáljunk. Éppen ezért nálunk megtalálja valamennyi biztosító biztosítási ajánlatát, részletes leírását. Kötelező, casco, lakásbiztosítás, minden egy helyen! Ha talál kedvező ajánlatot, meg is kötheti szerződését online!

Tovább
Állás, foglalkozás

Profi önéletrajz!

Miért bukik meg az önéletrajzok 96%-a az első percben!?
Az önéletrajzban, hogy mi az a valami, ami segít rajtad, hogy pont téged válasszanak? Megmondom a MÁS szó. Az önéletrajzod MÁS kell, hogy legyen a többinél. Nem csak jobb, hanem más is!
Mindenki érzi, tapasztalja a változást, amely végbement a munkaerő piacon. Hatalmas túljelentkezés (egyes állásokra akár 3-4-szeres) és valóban kilátástalan remények. Csak gondolj bele, hogy egyes asszisztensi állásokra 300-400-an jelentkeznek.

Tovább
Egyéb kategória

Mágnesterápia

A mágneses tér és ezáltal a mágneses terápia befolyásolja az összes anyagcserét, így megnöveli az immunrendszer hatékonyságát is. Ezzel elérik az oxigén és a tápanyag ellátás növekedését, ami minden gyógyulási folyamat alapfeltétele. A mágnesterápia egy fájdalommentes eljárásnak számít, aminek az időtartama általában 20-40 perc. Szigorúan tilos epilepsziás betegek kezelésére.

Tovább
Egyéb kategória

Kristálygyógyászat

Bebizonyították, hogy a kristályok szinte már vibrálnak. A kristálygyógyászat egyik legeredményesebb fajtája a marokkő-eljárás. A marokkő-módszer egy híres kristályterápiás eljárás. A kristálygyógyászat egy káros hatásoktól mentes gyógyászat, a terápia időtartama fél óra.

Tovább
Ház, lakás , családiház Kertészet, kertrendezés

Festék hőszigeteléssel

Egy lépésben szeretné megoldani épületeinek festését, hőszigetelését és penészmentesítését? Használja különleges termékünket, mely festék módjára felhordható. Sikere az apró hővisszaverő kerámiagömböknek köszönhető, melyek az időjárásnak megfelelően védik a már festékkel kezelt felületeket. Kültéri hőszigetelő változata a nyári melegtől óvja falait, míg beltéri változata a téli hideg ellen biztosít védelmet, amely fűtési költségeinek 40%-os csökkenését is eredményezheti. E festék használatával tehát, megtakaríthat energiát, pénzt és egyben biztosíthatja felületei penészmentességet és hőszigetelését. Készítményünk nem mindennapi módon használható fa –és műemlék jellegű épületek hőszigetelésére, fémépületek hő védelmére, hiszen festék és hőszigetelés egyben. Itt találod meg a további információkat: ThermoShield

Tovább
Egyéb kategória

Válóper Kalauz

Válóper információs portál: minden a válóperről. Hogyan adjuk be a válópert? Hogyan történika válóper indítása bíróság előtt? Mit csinál a bíróság a válóper beadását követően? Hogyan történik a bizonyítás a válóperben? Próbál békíteni a bíróság a válóper során? Mi történik, ha a válóper során a házastársak kibékülnek?

Tovább
Back To Top