Bank, hitel Szolgáltatás

Szabadfelhasználású hitel

Szabad felhasználású hitelt szeretne igényelni és szeretné megtalálni az elérhető legkedvezőbb lehetőséget?

Honlapunkon található hitelkalkulátor segítségével könnyen ki tudja számolni, mekkora havi részletekkel számolhat az elérhető legkedvezőbb hitellehetőségek segítségével.

Kérje szabad felhasználású hitel ajánlatunkat online, díjmentesen és kötelezettségek nélkül!

Kérje személyre szóló ajánlatunkat online

Takarítson meg akár havonta több ezer forintot segítségünkkel!
Teljes körű és díjmentes jelzáloghitel tanácsadás.

HItelinfó irodák az ország egyre több városában.

Tovább
Fotó, fotózás Játék Kultúra, művészet

FaceUp1 – nemzetközi internetes sminkverseny

A Faceup1 egyedülálló lehetőséget biztosít a világ minden sminkese számára, hogy bemutatkozzon, megcsillogtassa kreativitását a világhálón széleskörű, nemzetközi nyilvánosság előtt. A verseny azoknak a kreatív sminkeseknek szól, akik szeretik a kihívásokat, a megmérettetéseket és munkájukkal kiállnak akár a nagyvilág elé is. A FaceUp1 sminkverseny egyedülálló alkalom a világ sminkeseinek, hogy megismerjék egymást, és lehetőséget kapjanak a nemzetközi bemutatkozásra. „A verseny szellemiségének lényege számomra, hogy nincsenek szabályok, melyek korlátozzák az alkotói szabadságot.

Tovább
Egészség, életvitel Kertészet, kertrendezés

Árnyas tájfutóverseny – Veresegyház

A futócipőt és a családot ne felejtsd otthon! Hosszú idő után ismét megrendezzük már-már hagyományos FutóBolondság elnevezésű versenyünket, az idén szám szerint az ötödiket, ezúttal a veresegyházi Alapítvány az Árnyas utcai gyermekekért védnöksége alatt. A verseny célja Veresegyház nevezetességeinek, legszebb részeinek bemutatása, a város hírnevének öregbítése. Egészséges, környezettudatos életmódra nevelés, a város természeti értékeinek megismertetése az eseményen résztvevőkkel. Iskolai, óvodai és családi közösségek megmozdítása.

Tovább
Autó, motor Egészség, életvitel

Autóklíma

Autóklíma javítása és karbantartása az A+A Autóklíma Kft-től. Az autók légkondicionáló berendezései rendszeres karbantartást igényelnek. Az autóklíma szervizelése nem csak az eszköz élettartamának növelése és meghibásodásainak kivédése szempontjából kiemelt jelentőségű, hanem az utasok egészsége és kényelme szempontjából is különösen fontos. Vállalkozásunk profi autóklíma szerelő szakemberekkel és minden szükséges műszerrel, illetve eszközzel rendelkezik az autóklímák szakszerű szervizeléséhez.

Tovább
Autó, motor Játék

Ingyen játék

Összegyűjtöttük az interneten található legjobb ingyenes játékokat! Rengeteg akciójáték, szerepjáték, autós és logikai játék közül válogathatsz, vagy kipróbálhatod az ingyenesen és telepítés nélkül használható flash játékok valamelyikét.

Tovább
Ablak, ajtó Szolgáltatás

Redőny forgalmazás a fővárosból

Alumínium- vagy műanyag redőnyt szereltetne háza ablakaira? Vagy az úgynevezett Roma redőnyt tartja jó megoldásnak? A Fehér és Társai kft kielégíti az igényeit az árnyékolástechnikában. A tartós műanyagból készült redőnyök erősen igénybevett alkatrészei acélból és alumíniumból készülnek, így járulva hozzá a termék várható élettartamához, a halk működésért pedig a zajcsökkentő betét dolgozik. A forgalmazó honlapja azonnali ajánlatküldő szolgáltatással rendelkezik, így Önnek egy percet sem kell várnia az árajánlatra.

Tovább
Játék Kertészet, kertrendezés Vásárlás

Konzol javítás

A konzolok nagyon összetett és kényes eszközök, ezért helyre hozásuk speciális szakértelmet igényel, ami a konzol javítással foglalkozó kollégáinknál természetesen megvan.
Konzol szervizünkben az új generációs konzolok mellett, az új játékok által támasztott követelményeknek megfelelő kiegészítők minél rövidebb határidős megjavítását is vállaljuk, a megunt konzolokat pedig beszámítjuk, amikor a játszani vágyók új eszköz vásárlására szánják el magukat.

Tovább
Játék Vásárlás

Konzol szerviz

A konzolos játékok szerelmesei nehezen viselik el azt az időt, amit játékuk nélkülözésével kell tölteniük. Konzol szervizünk ezért is vállalja minél rövidebb határidővel ezeknek a konzoloknak a javítását. Az Xbox 360 3 piros ledes hibáját például akár 24 órán belül helyre hozzuk.
Lehetőséget nyújtunk arra is, hogy a gyorsan fejlődő konzolok cseréje érdekében, a megunt konzolt beszámítjuk új eszköz vásárlásakor.

Tovább
Szépségipar

Szolárium gépek

Az esztétikus külső egyik jele az egyenletes barna bőr lehet, amit szolárium gépeink segítségével a borús időben is megőrizhet.
A berendezések szigorú előírásoknak megfelelve lettek megtervezve, így csak az általunk is rendszeresen elmondott, de nyilván máshonnan is ismert szabályokat kell betartania ahhoz, hogy kényelmesen kialakított szolárium gépeink segítségével, bőre károsodása nélkül érhesse el a kívánt külsőt.
A csövek cseréjéről is gondoskodunk, hogy tényleg kellemes és kényelmes módon ápolhassa szépségét.

Tovább
Egészség, életvitel Ház, lakás , családiház

Szolárium

Válassza ki otthona díszét a minden igényt kielégítő szolárium gépeink közül. Nem szükséges, hogy erejét meghaladó befektetést eszközöljön, hiszen a berendezések bérelhetőek is.
Az egyedi külsőnek köszönhetően, lakása egyik díszévé is válhat, de természetesen első sorban arra szolgál, hogy egyenletes barnaságát a téli hónapokban is megőrizhesse.
Nem kell aggódnia a bőre egészségéért sem, mivel mi a gyártás során figyelünk az szigorú előírásokra, Önnek pedig csak a szolárium használat szabályait kell betartania.

Tovább
Back To Top