Egyéb kategória

Valentin napi sms-ek

Szerelmesek milliói várják izgatottan a Valentin nap közeledtét, amikor mindenki csak saját szerelmére gondol. Ha te is szeretnél meglepetést okozni párodnak, akkor vedd elő a telefonod, és küldj egy Valentin napi sms-t annak a személynek, aki igazán széppé varázsolja mindennapjaidat. Oldalunkon több ezer megható vers közül választhatod ki azt, amit kedvesednek elküldesz.

Tovább
Állás, foglalkozás Kertészet, kertrendezés Szállás

Villány szállás

Barátságos környezetben kíván pihenni? Akkor jó helyen keresgél,a Borbarátok Vendégháza és a Hegyalja Vendégház szeretettel várja Önöket egy vagy akár több napra.Nálunk minden korosztály megtalálja a maga szórakoztatására való programot.Gyermekeknek hatalmas kertet biztosítunk,melyben szabadon szaladgálhatnak,gyümölcsöt szedhetnek.Zárt parkolót biztosítunk.Tágas nappalinkban a kandallónál melegedhetnek,de a hatalmas konyhát is bátran használhatják,hiszen mindennel fel van szerelve.Közeli falvak,városok sok látogatni valót tartogatnak az ide látogatóknak.Pihenjen nálunk!Remélem találkozunk!

Tovább
Bank, hitel Szolgáltatás

Lakáslízing

Már sokadik alakalommal utasítják el hitelkérelmét, de az indok mindig ugyanaz? Nincs elég saját ereje vagy nem megfelelő az igazolt jövedelem? Mindenképpen lakást szeretne vásárolni? Lehet, hogy a lakáslízing a megoldás az Ön számára? Hiteltanácsadóink ismertetik a lehetőségeket, csak vegye fel velünk a kapcsolatot. Töltse ki adatlapunkat vagy tegye fel kérdéseit lakáslízing témában is.

Tovább
Egyéb kategória

Di-Plant Idegennyelvű Könyvesbolt

Idegennyelvű könyvesbolt a Blaha Lujza tér közelében, ahol nyelvkönyvek, szótárak, könnyített olvasmányok széles választékát találja angol, német, olasz, spanyol, orosz, francia nyelveken.
Továbbá tanári kézikönyveket, cd-ket, hangoskönyveket.
Iskoláknak, könyvtáraknak egész évben folyamatos a tankönyvkiszállítás kedvezményes, iskolai áron.
Nyelvizsgára felkészítő könyvek, így IELTS, TOEFL, Origo, BME, Euro, Telc kiadványok.
Webáruházunkban kényelmesen válogathat mintegy 25000 idegennyelvű könyv között és ezeket igen kedvező áron házhizszállítjuk vagy átveheti könyvesboltunkban.

Tovább
Kertészet, kertrendezés

Naptár készítés, egyedi naptár, naptár

Digitális nyomdánk egyedi fényképes naptárak készítésével is foglalkozik. Honlapunkra tévedve számos naptár sablon közül választhatja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Fényképeit küldheti digitális formában interneten keresztül, illetve személyesen is behozhatja őket. Természetesen nem baj, ha a fényképek csak már kinyomtatott formában vannak. Naptárkészítés alkalmával, mivel mi egyedileg szerkesztjük a naptárakat, arra is van lehetősége, hogy kiemelhessen fontos dátumokat, megjegyzéseket helyezzen el a különböző naptári napokra.

Tovább
Bank, hitel Szolgáltatás

Személyi kölcsön – online igénylés

Sokan idegenkednek attól, hogy birtokolva az internet adta lehetőségeket online tranzakciókat bonyolítsanak le. Van egy online lehetőség személyi kölcsön igénylésre is, illetve a legjobb ajánlat megtalálására. Eláruljam? Ezen az oldalon létezik egy személyi hitel kalkulátor, mely pillanatok alatt kiszámol mindent ami hitelfelvétellel kapcsolatos, és mindezt teljesen ingyen. Ja és természetesen csak a legjobb ajánlatok jöhetnek nála szóba.

Tovább
Állat, növény Játék Szolgáltatás

KutyaTippek

Kutyatippek.hu egy érdekes, színes változatos weboldal, az állatbarát olvasók számára. Hasznos tanácsok, tuti tippek, mely a boldog és kiegyensúlyozott kutyalét elengedhetetlen feltételei. Részletes információkat olvashatsz a kutya helyes táplálkozásáról, játékötleteink segítségével együtt tanulhattok. Egyedi tartalmú ingyenes hírlevél szolgáltatásunkkal pedig igazán különleges adatok birtokába kerülhetsz. Tudtad például, hogy nem mindegy milyen játékot játszotok együtt?

Tovább
Ablak, ajtó Gazdaság, tudomány Ház, lakás , családiház

Hőtérkép felállítás

Ha fontos az otthona energia gazdaságos kihasználása, akkor indokolt lehet a hőtérképes vizsgálat igénylése. A hőtérkép elkészítése rövid időt vesz igénybe, de számos hasznos tudnivalóra fény derül belőle. Megtudhatja, hogy mely pontokon veszít legtöbb hőenergiát, tehát melyek a lakás vagy a ház azon pontjai, melyek leggyengébben szigetelnek. A hőtérképes vizsgálat alapján végzett szigeteléssel akár 90%-ban csökkentheti a felesleges fűtési költségeket. Ezáltal jóval alacsonyabb fűtésszámlát hoz a postás és a környezetvédelemért is tett valamit.

Tovább
Szolgáltatás

Távfelügyelet és riasztó alkalmazás

Aki számára a családja védelme a legfontosabb dolog a világon, annak remek ajánlatunk van. A távfelügyelet kiváló megoldást nyújt a betörések elleni harcban. A rendszer segítségével maximálisan 4 személyt értesíthetünk a behatolás kapcsán. Mostanában a polgári biztonság aggasztó. Mindenkinek a szerettei testi épségének védelmezése a leginkább fontos dolog az életben. Oltalmazza szeretteit a ProSec társaság korszerű riasztó rendszereivel! A riasztó csomónyi bővítménnyel állítható üzembe. Például ilyen felszerelés az LCD kijelző, ami nagyban leegyszerűsíti a használatot.

Tovább
Ház, lakás , családiház Webshop

SzegedKlíma klíma és páramentesítő berendezések

A Szegedklíma.hu oldalán a klíma berendezések installálása iránt érdeklődők számos berendezés közül válogathatnak, mint amilyen a páramentesítők és légtisztítók, köztük roof-top klímák, lakás és uszodai páramentesítők, légtisztító berendezések széles választéka. A választást könnyebbé téve több féle szűrési lehetőséget találunk, mint például a gyártó szerinti, teljesítmény, fajta szerinti módszer. Az ügyfél a honlapon található cikkek között még úgy is talál érdekes információkat a klimák működéséről, ha már van ilyen berendezése.

Tovább
Back To Top