Egyéb kategória

Csillag Születik

Hogyan vált ismertté Tabáni István? És hol élvezhettük először a Kutyakölykök csapatának produkcióját? Felejthetetlen élményeket nyújtott a már két szériával lefutott tehetségkutató verseny, mely Csillag születik 2011 néven újra kikapcsolódást, kellemes időtöltést biztosít április elejétől a nézők számára. Ha szeretné tudni, kik lesznek a zsűritagok, a műsorvezetők, és milyen előkészületeken vannak túl a versenyzők, nézzen fel honlapunkra!

Tovább
Állás, foglalkozás Ház, lakás , családiház Ingatlan

Lakásfelújítás a főváros körzetében

Amikor nem tűr halasztást a lakásfelújítás, keresse Gebe mesteréket! A Gebe kft. lakóházak felújítása területén ajánlja hozzáértő munkáját. Cégünk gárdája mintegy közel 35 esztendős tapasztalattal dolgozik. A lakás rendezettsége mindenkinek hatványozottan fontos, feladat, mivel minden lakástulajdonos hosszú évtizedeken keresztül szeretné élvezni a saját ingatlant. Ha kőműves munkára van szükség vagy tönkrement a burkolás, szánjon pár szempillantást weblapunk átfutására és kérjen munkavégzés esetében ingyenes ajánlatot! A Gebe kft.

Tovább
Pénzügy, befektetés Vásárlás

Aranyrúd vásárlás

Aranyrúd, aranytömb és aranylapka vásárlás, biztos befektetés. Ne habozzon, fektesse be pénzét okosan a nálunk vásárolt befektetési arany formájában! Tekintse meg az 5 éves arany árfolyamot, bizonyosodjon meg róla, hogy ez a legjobb befektetési forma! Arany befektetés, arany kereskedelem teljes körű ügyintézéssel és szaktanácsadással. Keressen minket bizalommal, a rendelkezésére állunk minden arany vásárlással, befektetéssel kapcsolatos kérdésben.

Tovább
Játék

Ingyen online játékok gyűjteménye

Az ingyen játékok világában ritka az olyan szépen kidolgozott és élvezetes játékokkal teli oldal, mint a jatekok.pro. A kategóriák segítenek, hogy hamarabb megtaláld, amit keresel. A legjobb Logikai játékokat és Ügyességi játékokat szedtük össze azok számára, akik szeretnék az agyukat megmozgatni. Ha a keményebb játékok jönnek be, vannak Lövöldözős játékok és Verekedős játékok is. A könnyedebb játékaink Piciknek szólnak, de a lányok is elvannak az Öltöztetős játékokkal. Ha a szerencsejáték szenvedélyed szeretnéd átvinni az internetre, akkor nézz be a Kaszinó játékok kategóriába.

Tovább
Üzlet

Arany ékszer széles választékban

Üzletünk minőségi, egyedi arany ékszerek és karikagyűrűk értékesítésével foglalkozik. Célunk, hogy a jelenlegi és leendő érdeklődő vendégeink elvárásait maximálisan kielégítsük, valamint segítséget nyújtsunk a tökéletes ékszer kiválasztásában. Modelljeinket tekintve bármilyen változtatás lehetséges az Ön kedve szerint, legyen az szélesség, szín, felület, kővel vagy kő nélkül. Ha nincs tisztában a gyűrű méretével, először válassza ki nyugodtan az Önnek tetsző gyűrűt, majd később – hozzánk visszajuttatva a modellt – díjmentesen méretre állítjuk.

Tovább
Kertészet, kertrendezés Pénzügy, befektetés Vásárlás

Osztrák-Magyar Érmeház – numizmatika

Ismer valakit, aki érméket gyűjt? Esetleg ön gyűjt érméket? Érdekli az online érmevásárlás? Akkor mindenképpen érdemes körülnéznie nálunk! Széles választékot kínálunk nemzetközi érmékből, hivatalos forgalmi sorokból, emlékérmékből, befektetési ezüst, aranyérmék és – érmekből, medálokból és nemes kivitelű ajándéktárgyakból. Ha felkeltette érdeklődését az ajánlatunk, keresse fel weboldalunkat a részletekért! Nem kell mást tennie, mint regisztrálni és már kezdheti is a vásárlást!

Tovább
Egyéb kategória

Wline chat

A legtöbb chat a hiányosságait grafikus részekkel pótolja. A legtöbb esetben a felhasználók megelégednek ezzel, de vannak olyan esetek is, hogy több kell. Erre felel meg a wline chat, ami grafikailag egyszerű, de nagyon sok funkciót ajánl. el sem hinné senki, aki először látja, hogy ennyi minden van a bejelentkezésen túl.

Tovább
Egyéb kategória

AG. Fenster Group WPC Hungary

AZ AG. Fenster Kft. WPC kültéri teraszburkolatok kis és nagykereskedelmével foglalkozik, 2006 óta.
WPC azaz Wood Plastic Composite (fa műanyag kompozit) burkolatok a fa és műanyag optimális keverékéből készülnek. Az AG. Fenster Kft. kínálatában jelenleg 10 féle kompozit anyagból választhat. Kültéri burkolataink és kerítésrendszereink nem tartalmaznak hőre lágyuló polimereket, kizárólag PVC tartalmúak. A PVC tartalmának köszönhetően nagy szilárdságúak és kopásállóak. Festést, olajozást egyik WPC rendszerünk sem igényel. Termékeinket 10 év garanciával forgalmazzuk.

Tovább
Back To Top