Egyéb kategória

Hőtérképes diagnosztika, termográfia

Cégünk hazai viszonylatban az első között alkalmazta a hőkamerákkal készített, hőtérképes épületdiagnosztikát. Kezdtem a technológia újdonsága miatt csak ipari viszonylatban volt megfizethető, de ma már lakossági körökben is egyre népszerűbb, hiszen régi, felújítás előtt álló épületek, házak esetén könnyen megállapítható, hol vannak rendellenes hőkibocsátások, hol “szökik a meleg”.

Tovább
Állás, foglalkozás Duguláselhárítás Szállás

Duguláselhárítás kedvezményesen

A duguláselhárítás Budapest weboldal egy olyan segítség, melyen keresztül mindenki megismerheti a megoldást, amennyiben a baj eredete egy nem várt dugulás. A dugulás elhárítás Budapest weboldalon megtalálja a kapcsolatfelvétel lehetőségeit és megnézheti mennyi mindenben, tud Önnek segíteni. Tegyen próbára minket, ha bajban van. Rövid kiszállási idő, azonnali munkakezdés, kedvezményes dugulás elhárítás ár!

Tovább
Ház, lakás , családiház Ingatlan Üzlet

Ingatlan Nyíregyháza

Meg akarja tekinteni a Szabolcs-Szatmár- Bereg megyei város legjobb eladó vagy kiadó lakásait, családi házait esetleg üzleteit? Nyíregyházi ingatlanok és az ezeket ábrázoló hirdetések érdeklik, mert úgy döntöttek, hogy nem költöznek új településre. Írja be keresőnkbe a kívánt várost, válassza ki az ingatlantípust amit keres és már is több tízezer fényképes hirdetés közül találhatja meg az Önnek kedvezőt.

Tovább
Ház, lakás , családiház

Villanyszerelés Fórum

Villanyszerelési rendszerek is sokrétegűek, rengeteg témát érintenek. A villanyszerelés fórumon megtalálható néhány ilyen téma, csak hogy egy példát említsek azzal mindenki tisztában van, hogy a földelés a villanyszerelési rendszerek része és hogy életvédelmi célokat szolgál. A kialakításának különböző megvalósulási formái vannak, legyen szó családi házakról, lakásokról. Irodai környezetben és gyárcsarnokokban a kialakítás már másféle szempontok alapján történik.

Tovább
Hobby Tárhely, domain

Olcsó webtárhely

Biztos gondoltál már rá, hogy milyen jó lenne indítani egy saját honlapot, ahol levezethetnéd a mindennapjait történéseit, vagy akár a hobbydat hivatássá tudod változtatni. Nos akkor erre van egy gyógyírem. Hozz létre egy honlapot egy olyan tárhelyen amely külföldről üzemel és közel 100%-os elérhetőséget garantálnak. Ez azért lehet fontos számodra, mert így szinte bármikor, bárhonnan elérheted a tartalmadat, újat adhatsz hozzá, vagy akár megmutathatod másoknak, hogy fenn vagy a “neten”.

Tovább
Kertészet, kertrendezés Szolgáltatás

Legyen szó fogtömésről vagy gyökértömésről

Kerülje el a fogbeültetést! Fogait, gyökereit biztonságban tudhatja, ha fogai épségének fenntartására szakembereinket válassza. A gyökérkezeléssel a fertőzött gyökércsatorna tartalmát és a fertőzött csatornafalat is eltávolítjuk kézi és gépi gyökérkezelő tűk segítségével. Legyen szó fogtömésről vagy gyökértömésről fogorvosaink szakértelme párosul rendelőnk felszereltségével, amely Önnek tökéletes garanciát ad.

Tovább
Egyéb kategória

Megbízható és jól működő nyomtatók

Régi nyomtatódat újra cserélnéd, de nem tudod még, hogy mi az ami árban is megfelel neked, de ugyanakkor ki is tudod használni? Akkor nálunk most minden részletet megtalálsz a különböző nyomtatókról, valamint még azt is megtudhatod, hogy milyen toner, vagy patron szükséges hozzájuk, mert ugyebár egyik sem nyomtat a végtelenségig. Tudj meg még több részletet nálunk!

Tovább
Szolgáltatás

Csillag Születik

Mindenki, aki a csillag születik 2011-et nézi az most már egyre jobban izgul, mert olyan emberek vannak versenyben, akik közül már szinte lehetetlen lenne kiválasztani a legjobbakat. Oldalunkon azonban most megtudhatod a legtöbb friss hírt és információt a versenyzőkről, így soha nem leszel lemaradva semmiről! Tudd meg, hogy milyen dalt fog énekelni László Attila, vagy hogy mit fog harmonikázni Szabó Ádám!

Tovább
Autó, motor Sport Szolgáltatás Utazás, wellnes

Autóbuszbérlés budapesti cégtől

A Fitos-Bus Kft. egy nemzetközi és belföldi személyszállítással foglalkozó cég, akiknél az autóbuszbérlés kedvező áron lehetséges. Autóbuszrendelés a fővárosban és környékén akár transzferhez, városnézéshez (óradíj alapú elszámolással). A kft saját, Mercedes típusú, klimatizált, jól felszerelt luxusbusz járműparkkal rendelkezik, amiket tapasztalt buszsofőrök hajtanak. Partnerein keresztül kisebb mikro- vagy akár emeletes buszrendeléseket is ki tud elégíteni.

Tovább
Szolgáltatás

Gyerekzsúr

Egyre nehezebb meglepni a mai gyerekeket. Szinte minden az elektronikáról és az internetről szól. Ha kisebb gyermeke van és szeretné megajándékozni egy igazán emlékezetes dologgal válassza az Emi gyerekprogramok zsúrszervező szolgáltatását. Képzett gyerekanimátoraink több éves tapasztalattal rendelkeznek a gyerekzsúrok terén. Választható tematika és színvonalas programok. Bővebb infó, gyerekzsúr árak és elérhetőségek a honlapon.

Tovább
Back To Top