Szolgáltatás

Fogorvos Budapest

Dr. Sárosi Ákos fogszakorvos és szájsebész számára fontos betegeinek elégedettsége. Európai szabványoknak megfelelő, korszerű és felszerelt rendelője nyitva áll mindenki előtt, aki valóban hatékony, egyszersmind fájdalommentes megoldást keres hirtelen fellépő, vagy hosszabb ideje fennálló fogászati problémájára. A Europe Dental fogászat címe és telefonszáma: XII. kerület, Galántai utca 8., ill. (06) 1/333-2156.

Tovább
Ablak, ajtó Ház, lakás , családiház

zsaluzia ár

Nyár van és iszonyatos a hőség! A nap sugarai betűznek az ablakon, nincs ami gátat szabjon a forróságnak. De itt a megoldás, Zsaluzia! Kedvező áron juthat hozzá a laméllás fényárnyékolóhoz és pillanatok alatt kitessékelheti a napsugarakat. Azonnal kellemes félárnyék uralkodik a lakásban, sőt Ön irányíthatja a fény erősségét. Árnyékolástechnika Önnek.

Tovább
Ház, lakás , családiház

Kiadó lakás

Budapesti kiadó lakások akár azonnal költözhető állapotban, színvonalas bútorozással, zömében teljesen gépesítve, hosszú távra kiadók. Ezeknek az albérleteknek a nagy pozitívuma, hogy mivel külföldön laknak a lakások tulajdonosai, ezért nem kell attól tartani, hogy túl nagy rendszerességgel ellenőrizné a lakás állapotát. Az ügyintézés gördülékennyé tételében a lakás kezelésével megbízott property management cég nyújt nagyon hatékony segítséget.

Tovább
Állás, foglalkozás Játék Szállás Zene

Lilith – Event Rendezvényszervező Kft.

A profizmus a nyugalomban rejlik, abban, hogy a rendezvényszervező, a rendezvény előtti pár hétben mindenre gondol! Gondol olyan problémákra is, amelyek lehet, hogy a rendezvényen meg sem történnek.
A Lilith professzionális módon végigkíséri, megszervezi és kivitelezi rendezvényét.
Ha hozzánk fordul, kis létszámú, de nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk garantálja a teljeskörű rendezvényszervezést, rengeteg ötlettel, kreativitással.

Kitaláljuk

Tovább
Kertészet, kertrendezés Zene

Nagy Janicsák Veca rajongó tábora!

Janicsák Vecának nagyon nagy a rajongó tábora ami nem is csoda, mert rendkívül tehetséges és nagyon sokan már példaképként tekintenek rá. Őszinte kedves lányból igazi díva lesz a színpadon aki mindenkit képes elvarázsolni egyetlen dallal. Janicsák Veca azon felfedezettek közé tartozik akikért nem kell aggódjunk, mert akkora tehetséggel áldotta meg az ég, hogy egyszerűen nem tűnhet el a zenei világ süllyesztőjében.

Tovább
Egészség, életvitel Utazás, wellnes

Implantátum – fogászati implantáció – Dental Wellness

A fogászati implantátum egy modern fajtája a fogak pótlásának. Az implantátum alkalmazásával többé nincs szükség protézis használatára! A beültetéses fogpótlás alapja és fő alkotó eleme az un. csontintegráción alapuló implantátum. Így az implantátum összenő a csonttal.
Rendelőnkben a fogászat, szájsebészet aktuális szakmai elveit az egészséges életmóddal harmóniában, de a páciens életlehetőségeihez alkalmazkodva gyakoroljuk.
Tudjon meg többet a fogászati implantátumról: http://www.implantatum.biz/implantatum

Tovább
Szolgáltatás

Tetoválás minták széles választéka

Ahogy minden szimbólum úgy a tetoválás minták is valamilyen átvitt értelemmel bírnak. Sokan nem is tudják, milyen nagy belső jelentőséggel bírnak ezek a testképek viselőik számára! Pedig akik már arra szánják el magukat, hogy egy konkrét mintát festetnek testükre, azok biztosak a dolgukban. Ha meg mégsem akkor idővel megbánják és levetetik magukról. Önnek nem kell megbánni semmit, hanem tájékozódni nálunk mit is jelet egy-egy tetoválási minta!

Tovább
Szolgáltatás Üzlet

Facebook fejlesztés

A Stylers 2004 ? ben alakult vállalkozás, mely különböző online megoldásokat kínál. Csapatunk kreatív megoldásokat kínál ügyfeleinknek hogy online sikereket érjenek el az üzleti életben. Garantáljuk a megfelelő embereknek hála, hogy az online megjelenése kifogástalan lesz. Most egy új szolgáltatás szeretnénk bemutatni Önnek. Ez a Facebook fejlesztés. Miért is érdemes a Facebook-on a cégét regisztrálnia? Mert minden eddiginél interaktívabb és közvetlenebb kommunikációra ad lehetőséget. Amerikában a statisztikák szerint lassan az emberek áttérnek a Google keresőjéről a facebook keresőjére.

Tovább
Egyéb kategória

Esztétikus fogtömés

A leggyakrabban alkalmazott fogmegtartó kezelés az esztétikus tömés. A fogszuvasodás sajnos hazánkban népbetegségnek számít, és egyre kevesebb olyan ember van, aki elmondhatja magáról, egyetlen szuvas foga sincs. Néhány évvel ezelőtt ezek a terápiák még gyerekcipőben jártak, és főként amalgámtöméseket alkalmaztak, ami nagyon sokáig egy jó megoldásnak számított, de esztétikailag ma már egyáltalán nem állja meg a helyét. Manapság már egyre több olyan fogrestaurációval kapcsolatos kezelés van, ami képes arra, hogy tökéletes esztétikai igényt nyújtson.

Tovább
Szolgáltatás Zene

Régi mulatós slágerektől a mai zenékig

Lakodalmára igazi mulatós társaság érkezik?

Nem találta meg a megfelelő zeneszolgáltatót még?

Itt jó helyen jár, nézzen be honlapomra, ahol teljes körű információval tudok Önnek szolgálni erről a szolgáltatásról.

Én, mint zenész, garantálni tudom Önnek a jó hangulatot, hisz ez a kötelességünk!

Oldalam mindent bemutat, amit a rendezvény szervezőjének tudni kell egy zenészről, beleértve az elvárásokat, célokat, és a megálmodott tervek megvalósítását is.

Tovább
Back To Top