Játék

Homokfestés – Kreatív játékok

Kreatív játékok a logico játékboltból. Vásárolja meg gyerekének a legszuperebb kreatív játékok egyikét. Próbálja ki közösen kicsikkel és nagyokkal egyaránt a homokfestés csodáit. Legyen gyermekeiből művész egy szempillantás alatt és díszítse a falat a homokfestés technikájával létrejött képekkel. Kreatív játék azért hogy a gyerekek rájöjjenek hogy nincs lehetetlen a számukra. Látogasson el webáruházunkba és rendeljen termékeink közül.

Tovább
Játék Webshop

Fejlessze gyermekét smart games-al!

Egy szülőnek figyelnie kell arra, hogy a gyerekszobában legyenek olyan játékok is, melyekkel nem csak az időt tölti el a gyermek, hanem az valamire tanítja is. A smart games termékcsalád népszerű, mert olyan módon lehet játszani, hogy közben a legfontosabb képességek is fejlődnek. Ebben a játék webshopban beszerezheti Ön is azokat a játékokat, melyek elengedhetetlenek a memória megfelelő fejlődéséhez.

Tovább
Autó, motor

A http://automentesszallitas.hu portálon lévő árak

Az autómentés tarifát érdemes alaposan áttanulmányozni. A http://automentesszallitas.hu portálon fel vannak sorolva a lehetőségeink. Az alapdíj tartalmazza a készenléti várakozást, egyszeri felrakodást, egyszeri lerakodást, segédberendezéseket és a baleseti helyszínen történő várakozás első harminc percét. Az átalánydíj ezek felett korlátlan idejű várakozást jelent. A km-díjat mindig nagyobb távolságok esetén számítják fel.

Tovább
Linkkatalógus

Linkkatalógus a javából – Hatalmas adatbázis

Link, Adatbázis & Co, azaz egy linktár Neked! Előző változatához hasonlóan még mindig szívesen látja a minőségi linkeket, amiknek a beküldése roppant egyszerű. Csupán klikkelj a linkajánlás gombra, és már mehet is! A szerkesztő további katalógusaihoz hasonlóan a reciprok link itt sem kötelező, de minden esetben megköszöni. Vár rád a linktár!

Tovább
Üzlet

A led világítás által nyerhet!

Nem minden üzlet engedheti azt meg magának, hogy ajándékot adjon a klienseinek. Mi ezt megengedjük magunknak és nem is akármilyen ajándékot adunk! A led világítás mellett dönthet és egy értékes elemlámpával ajándékozzuk meg. Természetesen nem elég egy apróságot venni, hanem ezer forint értékben kell vásárolnia. Hogyha felkeltettük érdeklődését, akkor látogasson el hozzánk!

Tovább
Egyéb kategória

Remek választás a linkedin hirdetés, Klikkmánia

Vannak olyan szakemberek, akik számára szükséges lenne egy olyan hely, ahol hirdetéseiket prezentálhatni tudnák. A linkedin hirdetés az Klikkmániától remek választás az információs szakemberek számára, akik ennek köszönhetően egy olyan oldalon tudnának megjelenni, ahol több millióan vannak jelen. Ezért valóban egy olyan helynek számít ez az oldal, ahová érdemes jelentkeznie az ilyen szakembereknek.

Tovább
Autó, motor Webshop

Man alkatrész – Logparts

Iveco és man alkatrész a logparts webáruházból. Teherautó alkatrészek nagyszerű választékban és kitűnő minőségben. Hosszú utat tesznek meg ezekkel a járművekkel ezért fontos a biztonság. Fékbetétek, féktárcsák és szíjak kihagyhatatlan ajánlata. Utángyártott és gyári Man alkatrész, amire csak szüksége lehet rögtön raktáron. Nézzen be webshopunkba és rendeljen termékeink közül.

Tovább
Kertészet, kertrendezés

Irány a Big Generation Linktár! Klikk a részletekért

Big Generation Linktár nem kizárólag a “Nagy Generáció” kedvéért készült. A linktárba a linkajánlás könnyű. Viszontlink kirakása nem kötelező, de örülnek, ha kapnak visszamutató linket. A link ajánlása előtt hasznos lehet átböngészni a szabályokat, mert a szabályzat “nem betartása” a link kitiltását eredményezi a http://www.biggeneration.com/ linkgyűjteményben. Big Generation Linktár a linkajánlók és linkböngészők megelégedésére!

Tovább
Oktatás, tanfolyam Utazás, wellnes

Brainturbo nyelvtanfolyam bárkinek

Mindenkinek vannak álmai, és egyre több fiatalnak szerepel az álmai között a külföldre utazás, hogy része lehessen az élet nagy dolgainak, igazi kalandokat éljen át. Ehhez azonban elengedhetetlen egy használható nyelvtudás, amelyet nehéz az iskolapadban megszerezni. Brainturbo nyelvtanfolyam, egy lehetőség, amely nagyon sok embernek megkönnyítette az életét. Már a weboldalon is minden fontos információt megtalál a témával kapcsolatban.

Tovább
Back To Top