Szolgáltatás

székhely budapesten, mi segítünk!

Kell egy székhely Budapesten? Ha igen, akkor most lehetőséged van 3 helyszín közül is válogatni, a 18., a 7. és a 9.kerületekben. Lépj fel internetes oldalunkra, ahol erről több információ is kapható, de telefonon, e-mailben is szívesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Székhelyre minden cégnek szüksége van, függetlenül attól, hogy melyik kerületben van, a budapesti cégszékhely presztízs szempontokból is nagyon előnyös. A cégünk cégátírással, tulajdonrész átírással is foglalkozik a székhelyszolgáltatás mellett.

Tovább
Autó, motor

Kapuk az acel-hid.hu felületen

Ha szeretne gyártelepéhez, vagy ipartelepéhez egy minőségi nyílászárót vásárolni, amelyen könnyedén átférnek a nagyobb teherautók is, akkor tekintse meg kínálatunkat. Az acel-hid.hu oldalon megtalálható ipari kapu kiváló minőséget biztosít minden vásárlónak. A kapuk automatizált rendszerrel működnek, amely folyamatos ki- és bejárást tesz lehetővé az ipartelepeken. Az acel-hid.hu honlapon garázskapuk is találhatóak.

Tovább
Szolgáltatás

székhely cégeknek, mi segítünk!

Egy minőségi székhely cégeknek segít abban, hogy lehetőleg ne otthoni környezetben várja a cégvezető tárgyalópartnereit vagy az adóellenőröket. Most lehetősége van Önnek is arra, hogy megfelelő székhelyet béreljen, akár Budapesten, akár vidéken – igényektől függően. Cégünk régóta foglalkozik székhelyszolgáltatással és egyaránt tud székhelyet biztosítani a fővárosban, vagy ipamentes településen. Attól függően, hogy ki mit tart előnyösebbnek, mi igazodni tudunk a kliens igényeihez.

Tovább
Egyéb kategória

székhely szinte rögtön!

Székhelyet keresel valahol a belvárosban, de még nem találtad meg az igazit, illetve olyan szolgáltatót sem találtál, akik evvel foglalkoznak? Meg akarod találni mind a kettőt könnyedén? Akkor csak lépj fel az oldalunkra, mert itt megtalálhatod azt, amire szükséged van! Tudjuk neked biztosítani a megfelelő székhelyt! Csak be kell küldened hozzánk a megfelelő iratokat, amik alapján mi már tudunk dolgozni! Az iratok listáját megtalálod, amint az oldalunkra lépsz!

Tovább
Linkkatalógus

Oldalak A-tól Z-ig. Nézz be a linkkatalógusba!

Akad egy érdekes oldalad? Szívesen beküldenéd egy linkkatalógusba? Akkor vár a Linkajánló Weboldal linkkatalógus! A linkajánlás egyszerű, a visszalinkelés pedig nem kötelező, de a szerkesztők örülnek ha kapnak. Ha nem akad a linkedhez illő kategória ne búslakodj, ugyanis a szerkesztők ha kérsz, csinálnak neked egyet! Tegyél hát egy látogatást a linkkatalógusba, hiszen tudod, ezzel csak jól járhatsz!

Tovább
Állás, foglalkozás

Cégalapítás, mi segítünk!

A törvény pontosan meghatározza, hogy mi szükséges a cégalapításhoz. Papírok, sorban állás, ügyvéd és hasonlók. A jogi procedúrát azonban fontos végigcsinálni. Ha az ember mindent megcsinál, akkor ügyvéd által be kell küldeni a cégbírósághoz. Ott részletesen elemzik, hogy minden rendben van-e, és ha valami hibádzik, akkor visszaküldik. Bízza ránk a munkát! Önnek nincs más dolga, csak hogy a papírokat aláírja. Ha többet olvasnak rólunk, akkor látogasson el oldalunkra.

Tovább
Egyéb kategória

olcsó székhely, mi segítünk!

Szeretne egy olyan olcsó székhelyet cége számára, ami iparűzési adó megfizetési kötelezettség alól mentes településen található? Fontosnak tartja, hogy ezzel is spórolni tudjon, amellett, hogy valóban kevés bérleti díjat kell adjon a székhelyszolgálatért? Ha igen, akkor mindenképp érdemes felkeresnie csapatunkat és érdemes kiaknáznia lehetőségeinket. Pest megyében, Pándon biztosítunk így cégének ipamentes székhelyet, valamint vállaljuk a kézbesítések átvételét is.

Tovább
Szolgáltatás

Oldalunkon is kap részletesebb leírást

Költöztesd el céged székhelyét Pándra segítségünkkel, és te is iparűzési adómentességet élvezhetsz vállalatoddal. Az ipa egy olyan adózási típus, ami egyes településeken 0%, vagyis legálisan megvalósítható az, hogy ne kelljen kifizetni. Élj te is ezzel a lehetőséggel, hiszen biztos van más helye is annak az összegnek, amit így megspórolsz. Oldalunkra kattintva számos kérdésre kaphatsz ráadásul választ is. A Cégjegyző Kft. székhelyszolgáltatás mellett cég adás-vétellel, átíratással és cégmódosítással is foglalkozik.

Tovább
Autó, motor

Egy gumicsónak az allroundmarin gyártásában

Szüksége lenne egy olyan csónakra, amely télen a lehető legkönnyebben tárolható? Most megvásárolhatja azt az allroundmarin gumicsónakot, amely akár több személy befogadására is alkalmas és nagyon biztonságos, így azt nem tudja kiszúrni a tavon egy bot, kavics vagy nád. Ha szeretne vásárolni a gumicsónakhoz motort, akkor ne menjen tovább, mivel itt ezen berendezések is megtalálhatóak.

Tovább
Egyéb kategória

Kétségtelen, hogy egyre kedveltebb a mobilnet!

Aki manapság internetezni szeretne két lehetőség közül választhat. Vagy vásárol egy kötött, kábeles internet csomagot, vagy egy mobilnetet. Egyik és másik lehetőség is jó, azonban egyre kedveltebb a mobilnet, s ez nem véletlen, ugyanis ilyenkor a felhasználó nincs helyhez kötve, ami óriási előnyt jelent. Természetesen ez a lehetőség negatívumokkal is jár, így csak lassabb internetet kaphatunk, ugyanakkor ez csak egy kis hátrány!

Tovább
Back To Top